Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1698 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Dino napisał:

Moim zdaniem, skoro ludzie lubią głupotki, zamiast usuwać cały ten syf, powinien powstać dział na forum o nazwie choćby: "Panteon idiotyzmów", gdzie byłyby przenoszone, ku uciesze gawiedzi i zwiększeniu ruchu na portalu.

Moze dla niektorych wydawac sie to niepojete, glupie,smieszne,ironiczne....
Uwazam,ze mogloby to rozwiazac problem
To prawda co napisal Ulv,forum to zaczelo jakis czas temu przpominac czat i sama sie do tego bardzo przyczynilam,jednak mysle,ze doszlo to do takiego stadium,ze ciezko bedzie to naprostowac.
Propozycja,czy tez kpina(nie wiem co Dino mial na mysli) jest bardzo na miejscu...szkoda tylko ze Hilton juz z nami nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
giovi2 napisał:
Dino napisał:

Moim zdaniem, skoro ludzie lubią głupotki, zamiast usuwać cały ten syf, powinien powstać dział na forum o nazwie choćby: "Panteon idiotyzmów", gdzie byłyby przenoszone, ku uciesze gawiedzi i zwiększeniu ruchu na portalu.

To prawda co napisal Ulv,forum to zaczelo jakis czas temu przpominac czat i sama sie do tego bardzo przyczynilam,jednak mysle,ze doszlo to do takiego stadium,ze ciezko bedzie to naprostowac.
Propozycja,czy tez kpina(nie wiem co Dino mial na mysli) jest bardzo na miejscu...szkoda tylko ze Hilton juz z nami nie ma

Oficjalna propozycja, zasygnalizowana jakiś czas temu w liście do admina.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:....Ataki na próbujących coś z tym zrobić, są tylko pozą i manipulacją, grą na współczucie, często praktykowaną przez różnej maści awanturników. Jeśli źle Ci na forum, to wiesz co robić, rozwiązania ostateczne są czasem najlepsze .
ECH..." Dino"... teraz się nie dziwię iż na Twoim prywatnym podwórku takie pustki w zamieszczanych postach ...
A MOŻE TYCH TYLKO DOPUSZCZONYCH DO PUBLIKACJI...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
Dino napisał:....Ataki na próbujących coś z tym zrobić, są tylko pozą i manipulacją, grą na współczucie, często praktykowaną przez różnej maści awanturników. Jeśli źle Ci na forum, to wiesz co robić, rozwiązania ostateczne są czasem najlepsze .
ECH..." Dino"... teraz się nie dziwię iż na Twoim prywatnym podwórku takie pustki w zamieszczanych postach ...
A MOŻE TYCH TYLKO DOPUSZCZONYCH DO PUBLIKACJI...

Błędne wnioski, pustki, bo strona jest niepromowana i istnieje publicznie zaledwie dziesięć dni, ech... Gabriel, manipulatorze...

dinonorge.eu/forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
O zesz do k... nedzy !

Jeszczem sie dobrze nie rozkrecila na forum, dopiero rozpedu nabieralam, zeby z ta fantastyczna babka (Hilton!!!) na pogaduchy i drinka sie zmowic, a tu co ????

Hilton(wielka, pyskata kobieto ) ja sie z Toba na tego owocowego drinka wybieralam

Moge Ci przywiezc ogorki kiszone mojej mamusi
chcesz ?
w sobote wracam do Oslo

i glosno protestuje !!!
miej w dupie usuniete posty !!!

bo jak ja Ciebie teraz znajde ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Fiona66 napisał:
O zesz do k... nedzy !

Jeszczem sie dobrze nie rozkrecila na forum, dopiero rozpedu nabieralam, zeby z ta fantastyczna babka (Hilton!!!) na pogaduchy i drinka sie zmowic, a tu co ????

Hilton(wielka, pyskata kobieto ) ja sie z Toba na tego owocowego drinka wybieralam

Moge Ci przywiezc ogorki kiszone mojej mamusi
chcesz ?
w sobote wracam do Oslo

i glosno protestuje !!!
miej w dupie usuniete posty !!!

bo jak ja Ciebie teraz znajde ?

Jesli Hilton zechce,to znajdzie Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Dino napisał:
giovi2 napisał:
Dino napisał:

Oficjalna propozycja, zasygnalizowana jakiś czas temu w liście do admina.

Należy się uzupełnienie. Propozycja ta jest ryzykowna, ponieważ taki dział mógłby spowodować lawinowy wzrost ilości idiotyzmów, pisanych przez mądrych inaczej, chcących zaistnieć i/lub wygrać voucher .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Dino napisał:...Propozycja ta jest ryzykowna, ponieważ taki dział mógłby spowodować lawinowy wzrost ilości idiotyzmów, pisanych przez mądrych inaczej, chcących zaistnieć i/lub wygrać voucher .
U siebie takie coś załóż , dopóki tego Tutaj niema i OPATENTUJ... będziesz miał na Dalszy rozwój...a i LUDZISKA będą się pchały jak ĆMY DO ŚWIATŁA...
Furora gwarantowana....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
gabriel napisał:
Dino napisał:...Propozycja ta jest ryzykowna, ponieważ taki dział mógłby spowodować lawinowy wzrost ilości idiotyzmów, pisanych przez mądrych inaczej, chcących zaistnieć i/lub wygrać voucher .
U siebie takie coś załóż , dopóki tego Tutaj niema i OPATENTUJ... będziesz miał na Dalszy rozwój...a i LUDZISKA będą się pchały jak ĆMY DO ŚWIATŁA...
Furora gwarantowana....

Z powodu dużego prawdopodobieństwa wystąpienia skutków ubocznych, raczej nie założę, wolę podyskutować z delikwentem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Hi, hi, Gabrielu. Zrobiłem to po swojemu:

dinonorge.eu/forum/viewtopic.php?f=2&t=12
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok