Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Start w Norwegii - Norwegia

2 Posty

(liveandbe)
Wiking
Witam serdecznie. Z gory przepraszam jesli spamuje, ale nie znalazlem zadnego swiezego artykulu na ten temat ..., wiec razem z zona chcialbym zaczac zycie w Norwegii w celu zarobkowym. Jestesmy mlodzi 22/23 lata i w tej chwili przebywamy w Wielkiej Brytanii, jednak po ostatnich zmianach dotyczacych Brexitu zdecydowalismy sie sprobowac w innym miejscu, aby jeszcze sxybciej zarobic i wracac do Polski. Jesli Ktos znalszlby chwile czasu i moglby opisac jak wygladaja zarobki - najnizsza krajowa (prace chcielibysmy zaczac od jakiejs fabryki mysle ze jest to najpewniejsza praca), oplaty za mieszkanie i żywność. Pracujac i zyjac "normalnie" (od czasu do czasu gdzies wyjsc lub cos sobie kupic) razem ile jestesmy w stanie odlozyc? Podejrzewam, ze tak samo jak w Anglii lepiej mieszkac na wsi niz centrum miasta. Dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
Arek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Spidi
(Spidi)
Początkujący
Sorry, ale jak nie znalazłeś odpowiedzi na te pytania to albo jesteś upośledzony, albo maksymalnie leniwy... Jestem tu od miesiąca i dokładnie na takie same pytania znalazłem odpowiedź od wujka Google w 10 minut.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(liveandbe)
Wiking
I wlasnie dlatego na samym wstepie przeprosilem za Spam ty je... durniu. Jak widac w kazdym kraju znajdzie sie jakas Polska kur...
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Spidi
(Spidi)
Początkujący
To jak przeprosisz na wstępie, że komuś nasrasz na wycieraczkę, to będzie git?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Spidi
(Spidi)
Początkujący
Zresztą ja też na wstępie przeprosiłem. Także nie wiem dlaczego się unosisz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Spidi
(Spidi)
Początkujący
Jaki wulgarny? Użyłem tylko jednego negatywnego określenia wobec autora tematu i to dla jego dobra, żeby zaczął myśleć... Za to on obsypał mnie komplementami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
ryszard ohucki1 ohucki
(ryszardohucki)
Początkujący
life ,raczej ktoś tu ma spidi kompleksy !!! Wartość osobista jest bardzo ważna ,lecz nie w tym wydaniu !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
ryszard ohucki1 ohucki
(ryszardohucki)
Początkujący
aa, to on szybki a może pomylił się z szybą ? a odwagę z odważnikiem ?LIFIE !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
liveandbe napisał:
I wlasnie dlatego na samym wstepie przeprosilem za Spam ty je... durniu. Jak widac w kazdym kraju znajdzie sie jakas Polska kur...
Pozdrawiam

...nie chcemy tu w Kure.twie takich wulgarnych typów...
...sorrrry miałem na myśli ,,w Królestwie,,
...najpierw byłeś ,,po prośbie,,, a jak nic nie uzyskałeś...
...to ,,wyszło szydlo z worka,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
ryszard ohucki1 ohucki
(ryszardohucki)
Początkujący
TY nie musisz przepraszać !!! A tych drugich na to nie stać !!! Tyle w temacie !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok