Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Potrzebuję pomocy. - Norwegia

11 Postów
citi
(citi)
Wiking
Kupel dzisiaj poleciał do Norwegii. W tym momencie jest zatrzymany na granicy pod zarzutem przemytu narkotyków. Oczywiście jest ostatnią osobą którą znam która by na to poszła. pojechał spotkać się z dziewczyną. Ma kupiony nocleg w hotelu. Na necie znalazłem numer telefonu do ambasady Polski- tylko że jest sobota to może się nie dodzwonić.

Jest tam link do porad prawnych- niestety wszystko po Norwesku- a on zna tylko angielski i polski.

Czy ktoś miał podobną sytuację i jak z tego wybrnąć? Podobno próbują skontaktować się z laską z którą się umówił ale ta nie odbiera telefonu. Nie wiem czy nie ma też za tym jakiegoś spisku tej laski typu że dla jaj podwaliła go żę będzie leciał z Londynu z narkotykami. Przeszukali go, nic nie znaleźli... i dalej trzymają wypytując gdzie ukrył narkotyki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
citi
(citi)
Wiking
Nie wiem gdzie poleciał ale chyba do Bergen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
citi
(citi)
Wiking
Z tego co opowiada to wypuszczą go jak się będą w stanie skontaktować z dziewczyną z którą się umówił. Podobno go wypytywali czy to prostytutka- doradziłem mu żeby powiedział żę chce się skontaktować z ambasadą (dostał numer- telefon ma bo do mnie dzwonił) i żeby z nimi nie gadał- bo nie wiem jak jest z legalnością prostytucji w Norwegii. I że jak go będą chcieli aresztować żeby na to poszedł bo dostanie adwokata.
Teraz jego status jest nijaki i nie wiem jakie ma prawa. Jakby ktoś miał numer do adwokata znającego angielski lub polski w Bergen to myślę że by więcej pomogło niż czekanie aż go wypuszczą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Czarnaa25)
Wiking
o kurde, nie ciekawa historia.. współczuje chłopakowi, nerwy, stres :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
citi
(citi)
Wiking
Wypuścili go Po tym jak laska odebrała telefon.
2 godziny tam siedział, wyglądali mu tyłek i jajka z tego co mówił. I głupie teksty żę jakby przyjechał zwiedzać miasto to by była inna gadka.
Zapytał czy jak przyjedzie za 2-3 tygodnie czy będzie to samo- odpowiedzieli żę niewykluczone. Do tego bonus- pracownik lotniska to Polak- gadał ze mną po angielsku bo po polsku nie mógł.
Stwierdził żę już tam chyba więcej nie poleci.

Przygoda życia Do tego przy starcie awaria samolotu .... zawrócenie z pasa startowego, dwie godziny obsuwy w oczekiwaniu na mechanika. Oby to był koniec jego przygód i jak się spotka z dziewczyną w hotelu żeby tam policja nie spadłą czy jej narkotyków nie przekazuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
citi
(citi)
Wiking
zakochał się od pierwszego spotkania tydzień temu- musi być kochana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Spidi
(Spidi)
Początkujący
Myślenie tą główką na dole powoduje same kłopoty... taka prawda życiowa. Z drugiej strony jak żyć bez... jak żyć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
citi
(citi)
Wiking
Spidi- za to nie zatrzymują na granicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów

(fiordy...)
Nowicjusz
milosc od pierwszego wlozenia ... he - jak nic przy sobie nie ma to po co ta panika kolego pogadaja i wypuszcza.czy moze pampersy mu podeslac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Spidi
(Spidi)
Początkujący
Citi - tak wojny też wybuchają same z siebie... to wszystko wina tych waginoposiadaczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok