Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Kotku Nie zamierzam prowadzic dyskusji z mistrzem projekcji (bo to jest, jak wnioskuje z Twoich reakcji jedyne co "potrafisz"
Czy zazdroszcze? Nie Teraz, gdy wiedomo juz ze nie zrozumiales ani jednego slowa z tego co pisalem, jedynym odczuciem jest poblazanie i chec przytakiwania na wszystko co powiesz. ( Odczucie zreszta..........bardzo "nedverdigende" w normalnym znaczeniu. To tak jak w bajce o ptaszku. "Nie kazdy, kto ci sra na glowe, jest twoim wrogiem i nie kazdy , kto cie z gowna wyciaga, jest twoim przyjacielem. Tak wiec kotku, badz sobie na Twoich zasilkach szczesliwy I tak ci dopomoz...kto tam chce Bye !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
chart
(chart)
Początkujący
Trudno zacząć więc tak po skrótach ,kiedy byłem w Seattle około 15 lat temu , spacerując nad brzegiem jeziora ,spotkałem miłą parkę z Modlina .Wiadomo człowiek głodny wiadomości o ludziach w wielkim świecie , słuchałem ich opowieści . To była raczej przestroga , o ludziach którzy nasłuchali się o Amerykańskim śnie .Sprzedali wszystko co mieli w Polsce , i pojechali zdobywać Amerykę Jednym się udało ,ale większość raczej nie .Żyją raczej wegetują w noclegowniach ,a do Polski nie wrócą bo, nie mają za co,i nie ma gdzie.oraz wstyd przed znajomymi .17 maja spacerowałem po mieście widziałem świętujących Norwegów .I mężczyznę młodego około 30 lat , zdrowego z wyglądu silnego prowadził rower zbierał puszki i butelki .Przygnębiający widok , bo jestem prawie na100 procent pewien że to był Polak .Masz prawo spróbować ale wiec że wielu którzy byli tu i pracowali wiele lat ,zaczynają się poddawać . Nie cierpię jak ktoś udziela mi rad , o które nie proszę ,Pozwoliłem sobie tobie dać bo sam pytałeś , oby każda twoja decyzja była słuszna pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Krowa napisał:
Kotku Nie zamierzam prowadzic dyskusji z mistrzem projekcji (bo to jest, jak wnioskuje z Twoich reakcji jedyne co \"potrafisz\"
Czy zazdroszcze? Nie Teraz, gdy wiedomo juz ze nie zrozumiales ani jednego slowa z tego co pisalem, jedynym odczuciem jest poblazanie i chec przytakiwania na wszystko co powiesz. ( Odczucie zreszta..........bardzo \"nedverdigende\" w normalnym znaczeniu. To tak jak w bajce o ptaszku. \"Nie kazdy, kto ci sra na glowe, jest twoim wrogiem i nie kazdy , kto cie z gowna wyciaga, jest twoim przyjacielem. Tak wiec kotku, badz sobie na Twoich zasilkach szczesliwy I tak ci dopomoz...kto tam chce Bye !
Pieseczku sam wlazłeś w moje guano z buciorami oraz pretensjami, że to tamto sramto i owamto.
Robię w swoim życiu to, na co mam ochotę i jako tako potrafię/ lubo tako mnie siem wydaje/
NIKT z was nie ma obowiązku odpowiadać na to co "produkuję" i wtrącać siem jak nie proszą.
Hart zadał pytanie to dostał odpowiedź, zadał drugie trzecie, zaczął kluczyć, a teraz mędrkuje o zbieraczu puszek.
Jak zechcę to sam jutro pojadę wieczorem do Oslo i zacznę zbierać owe puszki, a w nocy po północy,na Solli Plass butelki ze zlewkami alkoholu i co komu do domu, jak dom nie jego?.
Nie rozumiem większości dyskutantów.
Zawsze w podbramkowej sytuacji, wciągają dalszą lub bliższą rodzinę adwersarza lub starają się "umoralniać" zarazem blokując swoje Ja, jako nietykalne i nie na miejscu.
Błazenada i tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
icek1
(icek1)
Nowicjusz
Gabriel zapomoggi socjalne to nie zasilek dla bezrobotnych ,permitering nie wlicza sie do podstawy przyznania zasilku .Siedz sobie dalej pod tym swoim mostem we wlasnej projekcji z wyparciem .I przestan sie podniecac nikt cie nie czyta na forum .
gabriiel zladziej i damski bokser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
icek1 napisał:
Gabriel zapomoggi socjalne to nie zasilek dla bezrobotnych ,permitering nie wlicza sie do podstawy przyznania zasilku .
Siedz sobie dalej pod tym swoim mostem we wlasnej projekcji z wyparciem .
I przestan sie podniecac nikt cie nie czyta na forum .
gabriiel zladziej i damski bokser

@icku/patrycjo i czort jeszcze wie kto, vel fullkasco.
Niemniej Tomaszu Jerzy z Eidsvoll, zwykła emigracyjna męska szmato i nieudolny forumowy Konfidencie.
Jak to nikt nie czyta, przecież ty to przeczytałeś i jeszcze skomentowałeś,
co prawda na chybcika, przed dawką psychotropów, niemniej jednak.

Tylko dlaczego to robisz w temacie całkowicie niezwiązanym z moją osobą.
Kiedyś przecież, już założyłeś temat, na temat gabriela, to weź i tam siem udzielaj,
a nie gnoisz każdy temat, wypróżniając swoje urojone zwidy.
Zwiększ dawkę, będzie ci lżej z myślunkiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
zbysz
(zbysz)
Wiking
gabriel zloodziej i damski bokser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok