Krowa napisał:
Ja, jako krowa, krora zbyt wiele rozumo nie ma (jak to krowy) zastanawiam sie nad tym pieknym Gabrielem Jak to jest? Wszystkie madrosci posiada, na wszystko ma wyjasnienie i odpowiedz, inteligentny ze nie tylko krowa by w kompleksy wpadla..............a tula sie od agencji do agencji i pracy nie ma. Obwinia wszystkich za swoja niedole, zasilku sie dochjlapal, i dalej marudzi i poucza innych. Hm ................ jak to jest? Czy nie bylby to czas spojzec na siebie samego i wyciagnac wnioski? Moze nie w innych wina?
Wie wszystko na temat praw pracownika..............a nie wie jak z tych praw korzystac Tlumaczy innym a sam nie potrafi. Biedny..............zal mi go troszke i wlasciwie to pieprze go. Tylko ze, norwegowie tez go widza. I co oni mysla o Polakach? To jest kurde smutne No szkoda ze mu Bozia rozumu nie dala
A moze on-Gabriel poczytal na temat refleksji? Zwiazkow przyczynowo skutkowych? Moze by mu sie lepiej w zyciu wtedy zrobilo?
Muuuuuuuuuuuu
Ech, jak to jest krowo iże we trakcie, odwiecznego wtórnego przeżuwania zajmujesz, że siem takim dnem jak Gabriel, jak to tak siem godzi?
Możesz przytoczyć cośik na temat, żesiem żalem na wszystkich.
Zasiłki miałem i mam, jednak one same z norweskiego nieba nie spadły.
Żal czy zwykła ludzka/krowia zawiść?
Nie martw się zbytnio, Norwegowie widzą co i kiedy tylko chcą, jak mnie widzą, to mnie widzą, ani to moja sprawa ani tym bardziej twoja.
Przy okazji, tak każdy ma, jako sobie najsampierw pościele oraz, tak, jako komu wygodnie.
Krowo, nie dziel włosa na osiem części, skoro na cztery, jeszcze nie potrafisz.