Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
VelvetSoul80 napisał:
Niektórzy nie rozumieją nawet po polsku.
a to parę postów wyżej to ja po hebrajsku czy ukraińsku pisałem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Karol Juskowiak
(Jusko)
Początkujący
Ale Wy jestescie prostacy. Slyszalem ze za granica polacy sa jebnieci ale dopoki nie wyjechalem i nie zalozylem konta na tym forum to nie wierzylem. Chuj Was obchodzi ile dostaje pendler ktory wiekszosc czasu spedza bez rodziny, wgapiony w skype jak szpak w pizde. Pendler zazwyczaj sam utrzymuje rodzine i zwrot sie mu nalezy. Jesli Wy zyjecie tu w partnerami czy partnerkami to macie do chuja 2 pensje wiec za co Wy chcecie jeszcze otrzymac zwrot ? Janek Ty jestem wypisz wymaluj polaczek za granica. Za ryj bym Ci dal dozywocie a za posty mozg nobla. Skonczyles podstawowke zaocznie a udajesz wielka gwiazde na forum. PIERDOL SIE !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

()
Maniak
Jusko napisał:
Ale Wy jestescie prostacy. Slyszalem ze za granica polacy sa jebnieci ale dopoki nie wyjechalem i nie zalozylem konta na tym forum to nie wierzylem.
i nigdy byś nie uwierzył gdybyś za granicę nie wyjechał, i ktoś by ci oczu nie otworzył
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Karol Juskowiak
(Jusko)
Początkujący
Oczy sam sobie otworzylem. Nie moge pojac faktu skad w Was tyle buty, buractwa i zawisci. To sa polskie cechy ktore ludzie inteligentni chowaja pod kopulka natomiast reszta daje sie poniesc fantazji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pomódl się najpierw i nie obrażaj Polaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
ADAM adamnor1977
(ADAMNOR1977)
Wiking
6e6 napisał:
Janek, nie produkuj sie, wiekszosc poltusow to debile co jedynie rozumieja przy cieplej wodce i ogorkach
a ty niby kim jestes ???norwegiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
XXX moja sprawa
(kamilio)
Stały Bywalec
Jusko napisał:
Ale Wy jestescie prostacy. Slyszalem ze za granica polacy sa jebnieci ale dopoki nie wyjechalem i nie zalozylem konta na tym forum to nie wierzylem. Chuj Was obchodzi ile dostaje pendler ktory wiekszosc czasu spedza bez rodziny, wgapiony w skype jak szpak w pizde. Pendler zazwyczaj sam utrzymuje rodzine i zwrot sie mu nalezy. Jesli Wy zyjecie tu w partnerami czy partnerkami to macie do chuja 2 pensje wiec za co Wy chcecie jeszcze otrzymac zwrot ? Janek Ty jestem wypisz wymaluj polaczek za granica. Za ryj bym Ci dal dozywocie a za posty mozg nobla. Skonczyles podstawowke zaocznie a udajesz wielka gwiazde na forum. PIERDOL SIE !

Juz ci kolego odpowiadam co nas boli. Mamy dwie pensje ale mamy norweskie koszta a nie polskie i wspieramy tu gospodarke bo mamy domy robimy zakupy etc a ty wywozisz kase i wracasz z walowa na 2 miechy. Nie chce cie obrazac bo to wolna konwersacja ale nie obrazaj innych tylko staraj sie zrozumiec ze nas nie obchodzii gdzie jest twoja zona i co robi tak dlugo jak nie musimy za to placic. My placimy tu okolo 33 % podatku plus wszelakie koszta jak przedszkole itp a ty po zwrocie masz faktyczbie 9 % albo mniej i tez by cie szlak trafial na naszym miejscu gdyby ci przychodzila co roku doplata. Co ty myslisz ze tu jest latwo jak sie ma 2 wyplaty ?? Mozesz z nami rozmawiac ale powstrzymaj sie od obelg bo ja moge cie zrozumiec ze tesknisz za rodzina ale sam to wybrales - to nie nasza wina i nie powinien to byc norwegow koszt. Na szczescie juz tna socjale to i pendlerow wyeliminuja z czasem jak kasy zacznie brakowac i tobie na zdrowie wyjdzie i nam bo ile to ja rozwodow juz tu widzialem bo kasa to zony nie sprowadzam tylko pamietaj ze za jakis czas zaczniecie oboje miec swoje wlasbe zycie i zaplacisz za to wiecej jak ten zwrot wart czego ci nie zycze ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Tego warminskiego zwieracza portalowego, ksyws Hazard PGR, jeszcze nie zablokowali?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
Jusko napisał:

...tobie też niczego nie brakuje...
...wulgaryzmy prosto z rynsztoka...
...nie likwiduj konta...bedziesz w doborowym towarzystwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok