Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
no wlasnie sa polki ale z tego co widze to one sie uganiaja za norwegami albo murzynami , po norwegu to jeszcze bym moze wzial ale po murzynie nigdy bo by mi to zszargalo reputacje w mojej miejscowosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Werona1 Decyk
(Werona1)
Wiking
To puste Polki znasz w takim razie jeśli sa z takimi prostakami cóż ale nie wszystkie te które maja cos w życiu nie bedą z czarnuchem lub tępym Norwegiem nie wspomnę juz o ciapatych dupkach fujjj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Werona1 Decyk
(Werona1)
Wiking
Juz sobie wyobrażam co to za zero jak juz jest z związku z czarnym Ufff
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
ja ich nie znam , tzn znam z widzenia te dziewczyny, no tak to juz jest ze szukaja bogatych , ja bogaty nie jestem ale biedny tez nie , taki w pol zamozny jestem

a Ty masz kogos?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Marek Marko
(MAREKeneeco)
Nowicjusz
Ciekawy temat. Wreszcie kilka mądrych wypowiedzi. Też poszukuję Kogoś w Norwegi na przyszłość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Werona1 napisał:
To puste Polki znasz w takim razie jeśli sa z takimi prostakami cóż ale nie wszystkie te które maja cos w życiu nie bedą z czarnuchem lub tępym Norwegiem nie wspomnę juz o ciapatych dupkach fujjj
--------
Facet robi " prowokację", i jak zawsze na początku jest to jakiś pomysł...ale tak zaczyna platac wątek,że dość łatwo dostrzec, że choć wielu to aż takich debili wśród Polaków nie ma. Myślę, że to jasta102.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Piotr Piotr
(piotrfast26)
Wiking
prawda----czrnuchy i ciapate to psy i niewiem poco niektore polki sa z takimi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
cortez idz stad bo ty wszedzie widzisz jakiegos jaste, tak jasta 5100 albo 1400
schizofrenik jestes i tyle , nie masz nic do powiedzenia to wypad mi z tematu

ja proponuje zeby wszystkie osoby ktore szukaja drugiej polowki pisaly w tym temacie , moze kazdy znajdzie cos dla siebie , ponawiam pytanie do kolezanki , jestes wolna ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Werona1 napisał:
Juz sobie wyobrażam co to za zero jak juz jest z związku z czarnym Ufff
-------
Jeśli masz na myśli księdza to nie jest to aż takie straszne. Facio w sukience może być nawet bardziej skuteczny niż zwykle hetero w bereciku z antenka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
do wszystkich uzytkownikow piszacych w moim temacie: prosze ignorowac corteza i nie wchodzic z nim w dyskusje ,dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok