Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
ostatecznie uzytkowniczki mojej norwegii moga pisac w temacie swoje dane i wtedy sie z wami skontaktuje , interesuja mnei singielki , w miare ladnie wygladajace i bez nalogow, oraz musza znac przynajmniej angielski i byc w norwegii minimum 2 lata,kandydatki bez zdjec nie beda brane pod uwage
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Remigrant napisał:
Mariusz221 napisał:
w sumie to jest jeszcze jedno rozwiazanie, moglbym sobie przywiezc dziewczyne z polski tylko kiedy taka poznac jak nie ma czasu na wyjazdy, przez internet jedynie
W sumie, to ty sam nie wiesz czego chcesz.
Pewnie ogólnie to chciałbyś na już, mieć tak zagrzane łóżko jak i po pracy, ciepły obiadek.
Tylko o tym to trzeba było myśleć o wiele wcześniej, na już, to możesz jedynie zaprosić "telefonicznie" swoje znajome na "darmowe świąteczne wczasy w norwegi". Kto wie, może właśnie trafisz na jakiegoś logicznie myślącego garkotłuka, który załapie przynętę.

znowu sie cioto produkujesz gabriel zlodziej i damski bokser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
a ty kim jestes fajansie i czemu mi ublizasz? nie masz nic madrego do powiedzenia to nie pisz w moim temacie, dalej zakladaj swoje tematy informacyjne ale ode mnie wara heheheheheheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
Ponawiam pytanie, czy jest tu na forum jakis Polski mezczyzna ktory byl w zwiazku z norwezka i ktory mogl by udzielic dobrych rad? jesli tak to piszcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
w norwegii jest ok 100 tys polakow , zapewne wiekszosc to mezczyzni , nikt z was nie byl z norwezka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Mariusz221 napisał:
a ty kim jestes fajansie i czemu mi ublizasz? nie masz nic madrego do powiedzenia to nie pisz w moim temacie, dalej zakladaj swoje tematy informacyjne ale ode mnie wara heheheheheheh

to ty jestes Remigrant ??
to nie bylo do ciebie tylko do gabriela
cieciu niemyty

co to gabriel ma nowe konto i sam ze soba pisze

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
a to przepraszam Defender , zle przeczytalem , myslalem ze to do mnie napisales
napalony jestem na te norwezki i nawet juz mi wzrok szwankuje przez to heheh
ale za ciecia to tez powinienes przeprosic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Mariusz221 napisał:
w norwegii jest ok 100 tys polakow , zapewne wiekszosc to mezczyzni , nikt z was nie byl z norwezka?
-------
Antek Balazy z Myszynca był z Norka ale ona ślepa była i pewnie dlatego. Spróbuj znaleźć podobną to cię może zechce...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
to gratulacje dla antka, 4 strony wypocin i zadnych konkretow, moze z 2 osoby cos powiedzialy , widac czym zajmuja sie tu polacy, zreszta sam znam takich , albo baba w polsce a on tu latami , albo latami sam ani tu baby ani w polsce , no i co to za zycie?

ja tak nie chce skonczyc i dlatego szukam norweżki , tajlandkii albo w ostatecznosci jak juz nie znajde tych wczesniej wymienionych to moze byc Polka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Mariusz221 napisał:
Ponawiam pytanie, czy jest tu na forum jakis Polski mezczyzna ktory byl w zwiazku z norwezka i ktory mogl by udzielic dobrych rad? jesli tak to piszcie
--------
Rady? Hm....nie zryj cebuli, kup porządne spodnie zamiast marmurkow, zmien białe skarpety na ciemne, kup pantofle zamiast sandałów, zapusc lekko włosy zamiast oszczędnej golej paly, wstaw
zeby- przynajmniej jedynki, wyrzuc bejsbolowke, wyczysc paznokcie z resztek betonu, umyj się a na ew. spotkanie podjedz rowerem a nie 22 letnim Golfem. A przede wszystkim nie odzywaj sie, udawaj niemego, żeby Norwezka od razu nie padła że śmiechu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok