Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Mariusz221 napisał:
a to przepraszam Defender , zle przeczytalem , myslalem ze to do mnie napisales
napalony jestem na te norwezki i nawet juz mi wzrok szwankuje przez to heheh
ale za ciecia to tez powinienes przeprosic

wez idz do jakiejs knajpy same ci wejda w ramiona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Mariusz221 napisał:
to gratulacje dla antka, 4 strony wypocin i zadnych konkretow, moze z 2 osoby cos powiedzialy , widac czym zajmuja sie tu polacy, zreszta sam znam takich , albo baba w polsce a on tu latami , albo latami sam ani tu baby ani w polsce , no i co to za zycie?

ja tak nie chce skonczyc i dlatego szukam norweżki , tajlandkii albo w ostatecznosci jak juz nie znajde tych wczesniej wymienionych to moze byc Polka

--------
Z tajlandka to możesz mieć ogromne problemy. Zacznij moze mniej ambitnie ...od tajki. Albo może jakas czechosłowaczka lub nawet stanowkazjednoczeniowka amerykańska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
po knajpach za bardzo nie chce poznawac bo tam w wiekszosci element sie znajduje
zeby mam wszystkie, wlosy tez, brzucha nie mam, ladnie sie ubieram , cebuli nie jem , przed randka zawsze sie myje , zeby tez , samochod mam fajny -NA NORWESKICH BLACHACH
i nie robie w budowlance , czyli nie mam sie czego wstydzic

ponawiam pytanie, ilu z was bylo z norwezka w zwiazku ? i dlaczego nie sa dobre na partnerke na dluzszy okres czasu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
chyba musze zadac pytanie inaczej bo nie rozumiecie przekazu
co najbardziej lubia norwezki w mezczyznach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Mariusz221 napisał:
po knajpach za bardzo nie chce poznawac bo tam w wiekszosci element sie znajduje
zeby mam wszystkie, wlosy tez, brzucha nie mam, ladnie sie ubieram , cebuli nie jem , przed randka zawsze sie myje , zeby tez , samochod mam fajny -NA NORWESKICH BLACHACH
i nie robie w budowlance , czyli nie mam sie czego wstydzic

ponawiam pytanie, ilu z was bylo z norwezka w zwiazku ? i dlaczego nie sa dobre na partnerke na dluzszy okres czasu ?

---------
No Stary ! Jak NORWESKIE blachy to całkowicie zmienia sytuację....
Mariuszku, a tak już poważniej: ty krótko jesteś w N ,co? Jeszcze nikt cię nie poinformował ,że w oczach Norweżki nawet kulawy ciapaty jest 3 klasy wyżej niż polczlowiek z Europy Wschodniej ( tak nas postrzegają). Nie trac chopie czasu, wal na kolanach do Polek ( bo nawet Litwinki cię oleja) i próbuj , zawsze się znajdzie jakaś z OZN ( ostry zespół niedopchania). Aha..załóż krzyżyk na szyję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
mam krzyzyk na szyji na srebrnym lancuszku , branzoletke tez mam
nie wiem sam , wolalbym sprubowac najpierw z tymi norwezkami bo dopuki sie nie przekonam sam to nie bede wierzyc ze naprawde na mnie nie spojrza bo jestem Polakiem

za 2-3 msce jak sie okaze ze nic nie ugralem to sprubuje z tymi tajlandczykami a potem za pol roku jakos juz jak nie bedzie innego wyjscia to moze jakas polka sie przypałęta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Krzysztof S
(krzyiek24061985)
Wiking
spróbuj na badoo pozukac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Mariusz221)
Nowicjusz
oooo, chociaz jeden madry i pomocny kolega sie odezwal
sprubuje , zagladales juz tam? duzo jest norwezek ? tak pytam bo nie chce zakladac konta na marne hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Krzysztof S
(krzyiek24061985)
Wiking
spróbować zawsze możesz. a nie jest zle powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty