Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12336 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Ja pier...ę to mi pachnie jakimś trójkątem a ja?????????

Ty tez mozesz przyjsc - popilnujesz ulva walizki ze srubami do drewna

Hilton przygotuj jakies poduszki chociaż,ja nie będę taka grzeczna na jaką wygladam

poduszek ci u mnie dostatek, ze 20 bedzie i nawet pakistańskie ze słoniami moj syn ma.[/quote]

No to już spokojna jestem.bo wiesz jak będę leżała na wznak to poduszka pod plecy się przyda(lepsze doznania)
Ps.To Wam babcia mówi [/quote]

A jo gupio żech myślałą, ze ty sie ło ściane zaprzyc kciałas Ale ja ci moga pokazac jak to idzie, a idzie cołkiem cołkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
kami napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
ulv72 napisał:
Hilton napisał:

A ty juz miales isc spac kto ci tam grzeje, termofor?

tuborg grzeje haha cholera caly tydzien mialem "przejechany" w pracy i na nic czasu... i jeszcze jakas godzine temu zobaczylem, ze ludziska z forum na kregle sie dzisiaj umowili a ja przegapilem cholera

To przyjdź na walentynki A jak przyjdziecie z Fazim do mnie składac meble z ikea ( bo was o to ładnie poprosze) to wam zrobie gofry

tez sie czuje jakas pominieta czy naprawde nikt nie ogladał misji klepatry??
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Lew nie sprzymierza się z kojotem!
- Co?!
-No lew... Nie sprzymierza się... z kojotem!
-Nie, bo ja usłyszałem „Letnie kołnierze z polotem” ale nie leżało mi w kontekście!

ej, śmieszne to; to dalej ten asterix?
ja oglądałam, ale po niemiecku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
saka napisał:
giovi2 napisał:
saka napisał:
giovi2 napisał:

No to wracajcie,a ja znikam,bo jak "mnie" moja córa zadzwoni w środku nocy że rodzi, to ja nie będę tomna żeby pojechac na porodówkęA termin już był 27-go,więc muszę byc w "pogotowiu"
Buziaki dla Was

a jaka ma być płeć? ponoć większość chłopców rodzi się w nocy, a większość dziewczynek za dnia. (mój synek się urodził 20.10... czy to już noc? )
pozdrawiam, gratuluję, powodzenia dla córki

Ma byc córka,ale kiedy? Już wszyscy robią zakłady

oby jak najszybciej !!!! po terminie już nie jest fajnie

Jak do poniedziałku nic się nie wykluje,to idzie na wywołanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:

Zdrastwujcie. Którędy do wioski Galów?[/quote]

Kami! Ty jesjo nie znajesz gdje nachodzitsa Galów djerjewnja? Eta nie charaszo!! Izwjenitje mjenja, wot kami durak!!! [/quote]
Najszybciej to prosto, jak w mordę strzelił. I na pewno pani trafi. Ale ja z pania raczej nie pójdę, mam wartę. Poleżę tu sobie i pomyślę trochę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Hilton przygotuj jakies poduszki chociaż,ja nie będę taka grzeczna na jaką wygladam

poduszek ci u mnie dostatek, ze 20 bedzie i nawet pakistańskie ze słoniami moj syn ma.

No to już spokojna jestem.bo wiesz jak będę leżała na wznak to poduszka pod plecy się przyda(lepsze doznania)
Ps.To Wam babcia mówi [/quote]

A jo gupio żech myślałą, ze ty sie ło ściane zaprzyc kciałas Ale ja ci moga pokazac jak to idzie, a idzie cołkiem cołkiem [/quote]

Hilton!!!!!!Ja to myślę,że jakąś orgietkę możemy zorganizowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

poduszek ci u mnie dostatek, ze 20 bedzie i nawet pakistańskie ze słoniami moj syn ma.

Ps.To Wam babcia mówi

A jo gupio żech myślałą, ze ty sie ło ściane zaprzyc kciałas Ale ja ci moga pokazac jak to idzie, a idzie cołkiem cołkiem [/quote]

Super, tylko trzeba zadzwonic po prawdziwych mężczyzn, znasz jakichś? Takich wiesz...... zeby nie trzebabyło ich gonic i szukać

Hilton!!!!!!Ja to myślę,że jakąś orgietkę możemy zorganizowac[/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
saka napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
ulv72 napisał:
Hilton napisał:

A ty juz miales isc spac kto ci tam grzeje, termofor?

tuborg grzeje haha cholera caly tydzien mialem "przejechany" w pracy i na nic czasu... i jeszcze jakas godzine temu zobaczylem, ze ludziska z forum na kregle sie dzisiaj umowili a ja przegapilem cholera

To przyjdź na walentynki A jak przyjdziecie z Fazim do mnie składac meble z ikea ( bo was o to ładnie poprosze) to wam zrobie gofry

tez sie czuje jakas pominieta czy naprawde nikt nie ogladał misji klepatry??
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Lew nie sprzymierza się z kojotem!
- Co?!
-No lew... Nie sprzymierza się... z kojotem!
-Nie, bo ja usłyszałem „Letnie kołnierze z polotem” ale nie leżało mi w kontekście!

ej, śmieszne to; to dalej ten asterix?
ja oglądałam, ale po niemiecku

tak dalej obejzyj sobie z polskim dublingiem naprawde wymiata im wiecej razy ogladasz tym bardziej piejesz naprawde
---------------------------------------------------------------------

No szczekam sobie. Miałem nic nie mówić to szczekam

-tak naprawde cytaty trafiaja dopiero jak sie obejzy film-
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A masz jakichs fajnych chłopaków pod reką? Zeby ich nie trzebabyło gonic i szukac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak

tak na zachete jakby ktos chciał zerknac a naprawde polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adrenalina54)
Wiking
Taką prośbę mam, Wyjdzie człowiek na narty i jak wróci to ma 15 stron do czytania. Może ktoś by mi to streścił. Jak nie to może mniej tych cytatów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok