Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12325 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Ja pier...ę to mi pachnie jakimś trójkątem a ja?????????

Ty tez mozesz przyjsc - popilnujesz ulva walizki ze srubami do drewna [/quote]

Hilton przygotuj jakies poduszki chociaż,ja nie będę taka grzeczna na jaką wygladam[/quote]

poduszek ci u mnie dostatek, ze 20 bedzie i nawet pakistańskie ze słoniami moj syn ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv72 napisał:
kami napisał:

o zesz nie ogladałas asterix i obelix misja klepopatra?????
kurcze kultowa komedia sikam ze smiech za kazdym razem
musisz to nadrobic

Bez kamieni nie ma budulca. Bez budulca nie ma pałacu. A bez pałacu... Nie ma pałacu!

kami.... a znasz komiksy Kajko i Kokosz ?? lepsze byly

cos mi tam swita z dziecinstwa ale prosze cie napewno nie pobija misji klepoatry tam poprostu dubling wymiata az sie popłakałam z smiechu na samo wspomnienie

Zdrastwujcie. Którędy do wioski Galów?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Zuuza napisał:
moze i dlugo ale z jakim skutkiem

jak to z jakim ?? z najlepszym nie pamietasz co to jest ? ... to zycie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
saka napisał:
giovi2 napisał:

No to wracajcie,a ja znikam,bo jak "mnie" moja córa zadzwoni w środku nocy że rodzi, to ja nie będę tomna żeby pojechac na porodówkęA termin już był 27-go,więc muszę byc w "pogotowiu"
Buziaki dla Was

a jaka ma być płeć? ponoć większość chłopców rodzi się w nocy, a większość dziewczynek za dnia. (mój synek się urodził 20.10... czy to już noc? )
pozdrawiam, gratuluję, powodzenia dla córki

Ma byc córka,ale kiedy? Już wszyscy robią zakłady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
kami napisał:
ulv72 napisał:
kami napisał:

musisz to nadrobic

Bez kamieni nie ma budulca. Bez budulca nie ma pałacu. A bez pałacu... Nie ma pałacu!

cos mi tam swita z dziecinstwa ale prosze cie napewno nie pobija misji klepoatry tam poprostu dubling wymiata az sie popłakałam z smiechu na samo wspomnienie

Kami! Ty jesjo nie znajesz gdje nachodzitsa Galów djerjewnja? Eta nie charaszo!! Izwjenitje mjenja, wot kami durak!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Ty tez mozesz przyjsc - popilnujesz ulva walizki ze srubami do drewna

Hilton przygotuj jakies poduszki chociaż,ja nie będę taka grzeczna na jaką wygladam[/quote]

poduszek ci u mnie dostatek, ze 20 bedzie i nawet pakistańskie ze słoniami moj syn ma.[/quote]

No to już spokojna jestem.bo wiesz jak będę leżała na wznak to poduszka pod plecy się przyda(lepsze doznania)
Ps.To Wam babcia mówi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
ulv72 napisał:
Hilton napisał:

A ty juz miales isc spac kto ci tam grzeje, termofor?

tuborg grzeje haha cholera caly tydzien mialem "przejechany" w pracy i na nic czasu... i jeszcze jakas godzine temu zobaczylem, ze ludziska z forum na kregle sie dzisiaj umowili a ja przegapilem cholera

To przyjdź na walentynki A jak przyjdziecie z Fazim do mnie składac meble z ikea ( bo was o to ładnie poprosze) to wam zrobie gofry

tez sie czuje jakas pominieta czy naprawde nikt nie ogladał misji klepatry??
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Lew nie sprzymierza się z kojotem!
- Co?!
-No lew... Nie sprzymierza się... z kojotem!
-Nie, bo ja usłyszałem „Letnie kołnierze z polotem” ale nie leżało mi w kontekście!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
saka napisał:
giovi2 napisał:

No to wracajcie,a ja znikam,bo jak "mnie" moja córa zadzwoni w środku nocy że rodzi, to ja nie będę tomna żeby pojechac na porodówkęA termin już był 27-go,więc muszę byc w "pogotowiu"
Buziaki dla Was

a jaka ma być płeć? ponoć większość chłopców rodzi się w nocy, a większość dziewczynek za dnia. (mój synek się urodził 20.10... czy to już noc? )
pozdrawiam, gratuluję, powodzenia dla córki

Ma byc córka,ale kiedy? Już wszyscy robią zakłady

oby jak najszybciej !!!! po terminie już nie jest fajnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
kami napisał:
ulv72 napisał:
kami napisał:

musisz to nadrobic

Kami! Ty jesjo nie znajesz gdje nachodzitsa Galów djerjewnja? Eta nie charaszo!! Izwjenitje mjenja, wot kami durak!!!

Hilton!!!!!!!!!Ja już od tygodnia pępkowe piję a Ty mnie zmuszasz do myślenia!!!!!!Proszę Cie kobieto!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
oki, ja juz zmykam.... dobranoc dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok