Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12341 niezalogowanych)
1 Post

(Erotica)
Wiking
Odswiezylam strone i mam nowa fote Hilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Niekowalski napisał:
Hilton napisał:
moze sędzia sie nawąchał curry przed... kiedys lubiłam te przyprawe, ale traz jak mijam Hindusów na ulicy lub co gosza siedza w metrze blisko.... aaaaaa! W głowie sie od tej "kari" moze poprzewracac, sami widzicie co mi sie dzieje a w ogole to zmieniłąm zdjecie głowne i mi nadal pokazuje stare, tak jak Hardiemu ostatnio . Co za szit!

...znam to, zdjecie sie pojawi po paru godzinach.
ps. no, cos widze, ze troche bylo dzis tej..."kari"

Wkur***na jestem dzisiejszym wieczorem niestety i to nie tylko przez mecz !

...Hilton, jak chcesz, mozesz mnie zje..c za cokolwiek...za sluszne i niesluszne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
Niekowalski napisał:
Erotica napisał:
Hilton napisał:
moze sędzia sie nawąchał curry przed... kiedys lubiłam te przyprawe, ale traz jak mijam Hindusów na ulicy lub co gosza siedza w metrze blisko.... aaaaaa! W głowie sie od tej "kari" moze poprzewracac, sami widzicie co mi sie dzieje a w ogole to zmieniłąm zdjecie głowne i mi nadal pokazuje stare, tak jak Hardiemu ostatnio . Co za szit!...ta focia ,ktora ja u Ciebie widze jest sexi mi sie podoba

...slyszalem, ze Hiton nosi ja nawet w portfelu...no wiesz w tym okienku dla Najblizszych
...niestety nie wiem,bo ja nie mam portfela nie dorobilam sie jeszcze,tylko karte w kieszeni nosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(thomas71)
Wiking
Witam a gdzie giovi urodziła juz czy co?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(thomas71)
Wiking
Niekowalski nie opiłes sie po meczu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
thomas71 napisał:
Witam a gdzie giovi urodziła juz czy co?

własnie tez sie zastanawiam nad tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(thomas71)
Wiking
Moze juz napita? z radosci?hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niekowalski, dobrze, zjade cie, ale musze miec za co. Musisz albo rzucic mi skarpetki pod sofe, albo zostawic na stole talerz, albo mi nie dogodzic w łożku lub poza, ewentualnie zostawic włosy pod prysznicem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
thomas71 napisał:
Niekowalski nie opiłes sie po meczu?

...symbolicznie tylko, bo inaczej to byloby na smutno, albo na wscieklo.
co za gowno!!! a w norweskiej prasie oczywiscie sa dumni, ze mieli swoich arbitrow w tak waznym meczu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(thomas71)
Wiking
tak to juz jest ..niestety.......ale szkoda..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok