Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

EX ZONY NASZYCH MEZOW !!! - Norwegia

Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12313 niezalogowanych)
1 Post

(060677)
Wiking
witam , przegladam forum i nic niema na ten temat, to ja go zaczne!,czy sa tu kobietki ktore maja problemy z ex partnerkami swoich facetow? jezeli chodzi o mnie to ex zona mojego meza fajnie brzmi ! Ciagle nie moze pogodzic sie z porazka , dlatego ciagle sie o cos czepia i upomina zalosne , a jak jest kobity u was? piszcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zabka1154)
Wiking
uwazaj zebys ty za niedlugo byla ex zona.....smieszne sa takie kobietki jak ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
A co się tu dziwić takiej ex ... Ciekawe czy Ty będąc ex , nie upominała byś się i nie czepiała i czy pogodziła byś się z porażką ??? Zabka1154 ma racje , uważaj , bo jeszcze sama możesz zostać taką ex .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Sethur za zwyczaj , jest tak jak mówisz . Tylko teraz po co oczerniać te byłe i tych byłych publicznie na forum ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
060677 napisał:
witam , przegladam forum i nic niema na ten temat, to ja go zaczne!,czy sa tu kobietki ktore maja problemy z ex partnerkami swoich facetow? jezeli chodzi o mnie to ex zona mojego meza fajnie brzmi ! Ciagle nie moze pogodzic sie z porazka , dlatego ciagle sie o cos czepia i upomina zalosne , a jak jest kobity u was? piszcie

aż chciałoby sie powiedzieć ' nie rób drugiemu co tobie nie miłe'
mysle ze nie tylko ja cie pamiętam 060677, kaska, pancia i jakie tam jeszcze inne wcielenia miałas

www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_...a_wiza!!!!_10,0.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Dokładnie , już nie raz obsmarowała tę ex na forum , wcielając się w te wszystkie w/w osóbki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Biedna ta ex nawet nie wie jaka jest sławna powinna czerpać jakieś profity z tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
A najśmieszniejsze jest to,że mysli, że wszyscy zapomnieli jak sie motała w zeznaniach i właśnie wcielała sie w kilka różnych osób..
Kobieto,nie masz za grosz wstydu!!!!!!!Osobiście życzę tobie, abyś kiedyś znalazła się w takiej samej sytuacji,jak tamta kobieta.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Ale wy pamietliwe jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihi Zanim dziewczyna zostanie byla zostawi goscia i on bedzie bylym.Wtedy byla z bylym moze sie odnajda, dotrwaja do nastepnej bylosci albo nie bylosci w terazniejszosci lub przyszlosci czyli samotnosci. Pozdrawiam byle,obecne,przyszle i niedoszle oraz te co zaszly i nie zaszly ale odeszly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok