Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12342 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
A ja mam pytanie do kretyńskiego zarządu tego forum:gdzie są moje posty?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ale ktore konkretnie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
thomas71 napisał:
tak to juz jest ..niestety.......ale szkoda..

najbardziej to mi sie szkoda zrobilo tych chlopakow:

"Czuję złość. Złość. Nie byliśmy drużyną słabszą. Oczywiście my też popełniliśmy troszeczkę błędów. Szczególnie w ataku – kilka rzutów oddaliśmy za szybko. Zdarzyło nam się także parę błędów w obronie. Ale nie było ich aż tak dużo, żeby ten mecz zakończył się tak, jak się zakończył - powiedział po półfinałowej porażce z Chorwacją na ME w piłce ręcznej Bartosz Jurecki.
- Każda piłka, która powinna być dla nas, była nam zabrana. Nie widziałem tej sytuacji z żółtą kartką dla Bogdana. Sędzia twierdzi, że wybiegł na boisko, a całą drugą połowę Lino Cervar stał pół metra w boisku. I nikt mu nic ani słowem nie powiedział. Jeżeli tak ma wyglądać sport, to lepiej zakończyć karierę".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
giovi2 napisał:
A ja mam pytanie do kretyńskiego zarządu tego forum:gdzie są moje posty?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o w morde - wejscie smoka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(thomas71)
Wiking
pozostaje nadzieja na braz.......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:

JESTEM WKURWIONA NA MAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBY MI NIKT NIE PODSZEDŁ POD RĘKĘ BO NIE RĘCZĘ ZA SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(thomas71)
Wiking
giovi2 napisał:
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:

JESTEM WKURWIONA NA MAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBY MI NIKT NIE PODSZEDŁ POD RĘKĘ BO NIE RĘCZĘ ZA SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehehe witamy.......martwilismy sie niezmiernie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niekowalski, thomas !! Chłopaki nie płaczcie. Przeciez Polskie kobiety wychowują Norwegom dzieci, sprzataja w domach, a polscy mężczyźni im te domy budują. To jeszcze byscie chcieli, zeby polscy sportowcy wygrywali przy norweskich sedziach??? Nie za duzo wymagacie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Thomas, lepiej sie nie odzywac... Hilton tez czeka z pala. A moze by je napuscic na siebie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No , no ,ciekawe rzeczy zaczynają się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok