Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12356 niezalogowanych)
1 Post

(thomas71)
Wiking
Niekowalski napisał:
thomas71 napisał:
Hilton napisał:
Niekowalski napisał:
Thomas, lepiej sie nie odzywac... Hilton tez czeka z pala. A moze by je napuscic na siebie???

Z pala?? Wlasnie znow opadla po 3 ruchach. Juz mnie to wkurwiac zaczeło, co to za łajza!!!!!! zACZELAM PRZE ZNIEGO PIC i jeszce sie tlumaczy ze przy mni enie moze wytrzymac dluzej. Niekowalski ty to powiedz mi skad ty wiesz ze o pale chodzi????

Hilton a o jaka pale chodzi ?mozna jasniej?

Thomas, Ty to sobie dobrales perfekt ZDJECIE

nio sliczne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Niekowalski napisał:
thomas71 napisał:
Hilton napisał:
Niekowalski napisał:
Thomas, lepiej sie nie odzywac... Hilton tez czeka z pala. A moze by je napuscic na siebie???

Z pala?? Wlasnie znow opadla po 3 ruchach. Juz mnie to wkurwiac zaczeło, co to za łajza!!!!!! zACZELAM PRZE ZNIEGO PIC i jeszce sie tlumaczy ze przy mni enie moze wytrzymac dluzej. Niekowalski ty to powiedz mi skad ty wiesz ze o pale chodzi????

Hilton a o jaka pale chodzi ?mozna jasniej?

Thomas, Ty to sobie dobrales perfekt ZDJECIE

Ale ze co? Ze taki wysraszony?

...nieee...ze tak pyta)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Niekowalski napisał:

...nieee...ze tak pyta)

Pyta to bardzo brzydkie słowo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
no w ogole dzis same brzydkie słowa niekowalski uzywa pała, pyta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
no w ogole dzis same brzydkie słowa niekowalski uzywa pała, pyta...

tez to zauwazylem
i jeszcze cos - wywala mi, trudno juz pisac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Witam.
tak sobie czytam , popatruje bez zbędnego mieszania w dowcipną dyskusje , ale nie wytrzymałem, bo coś mi sie rzuciło w oczy ,że gdzieś autorka tematu zniknęła i od dawna jej nie widać, choć dyskusja jak najbardziej w temacie , bo i pała i pyta, i jakieś zdenerwowane kobiety, tylko gdzie jest AUTOR(KA).
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Hilton napisał:

piękności, cudne wykonanie live
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Nowicjusz
060677 napisał:
ale niemozna nieraz zapomniec jak ciagle ktos sie pcha z buciorami do naszego zycia!

tak sie zastanawiam czy ty nie weszlas butami w czyjes zycie , np. DZIECI???!!!!
zalosna jestes, patrzac na twoje odslony na wielu forach

najpierw facet niech ureguluje swoje *przeszle* zycie a pozniej budujcie sobie zycie WY

a na dzieci niech lozy chyba , ze tobie kasy szkoda na jego dzieci ... a tak wynika z twoich postow... zalosne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok