Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mario mario Mariusz Kucharski Bartosz Ciepliński Piotr Olczyk ON Tamten Toma Nik Joanna Szczypka Mizio ….. (1724 niezalogowanych)
292 Posty
Stały Bywalec
napisał:
Hei!

Potrzebuje inteligentnego, prezentacyjnego, sympatycznego i kulturalnego faceta na weekend 8-9 marca. Wiek - 23-28 lat.

Prosze wiadomowsci na priv.

Paulina

Aaaa! I musi tanczyc!

O 1 rok za stary- a moglo byc tak pieknie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
napisał:
Hei!

Potrzebuje inteligentnego, prezentacyjnego, sympatycznego i kulturalnego faceta na weekend 8-9 marca. Wiek - 23-28 lat.

Paulina

Aaaa! I musi tanczyc!

Osobiscie wolalabym pojechac sama, niz z kims kogo w ogole nie znam. Bo jezeli oczekiwania do osoby sie nie spelnia, to bedziesz miec ta osobe na karku przez 2 dni, co moze byc troche meczace. 2 dni w hotelu, gdzies na zadupiu, to w koncu nie 2 godziny w klubie, gdzie mozesz w kazdej chwili wyjsc, jak ci sie nie podoba.
Poza tym nigdy nie wiesz jak osoba zachowa sie jak sobie wypije - moze byc mily, a moze byc awanturnik.
W kazdym razie jezeli gosciu numer wykreci, np. spije sie jak swinia, lub bedzie sie bral do bojki i awanturowal, to pozniej trzeba bedzie oczami swiecic do konca zatrudnienia. Takich rzeczy ludzie nie zapominaja i potrafia to wyciagnac nawet po 20-latach, niby tak w zartach.

Ogolnie w zakladach zawsze jest kilka osob samotnych i jada one same na takie imprezy i nie ma z tym problemu. Sama tak duzo razy jezdzilam i bylo bardzo fajnie. Na ogol wlasnie mlodzi pracownicy jezdza sami.

No i kwestja jezyka - jezeli wiekszosc co jedzie na impreze mowi po norwesku, to naprawde glupio byc z kims, kto po norwesku ani be, ani me. Jezeli juz, to przynajmniej angielski musi dobrze znac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Elise napisał:
napisał:
Hei!

Paulina

Aaaa! I musi tanczyc!

Osobiscie wolalabym pojechac sama, niz z kims kogo w ogole nie znam. Bo jezeli oczekiwania do osoby sie nie spelnia, to bedziesz miec ta osobe na karku przez 2 dni, co moze byc troche meczace. 2 dni w hotelu, gdzies na zadupiu, to w koncu nie 2 godziny w klubie, gdzie mozesz w kazdej chwili wyjsc, jak ci sie nie podoba.
Poza tym nigdy nie wiesz jak osoba zachowa sie jak sobie wypije - moze byc mily, a moze byc awanturnik.
W kazdym razie jezeli gosciu numer wykreci, np. spije sie jak swinia, lub bedzie sie bral do bojki i awanturowal, to pozniej trzeba bedzie oczami swiecic do konca zatrudnienia. Takich rzeczy ludzie nie zapominaja i potrafia to wyciagnac nawet po 20-latach, niby tak w zartach.

Ogolnie w zakladach zawsze jest kilka osob samotnych i jada one same na takie imprezy i nie ma z tym problemu. Sama tak duzo razy jezdzilam i bylo bardzo fajnie. Na ogol wlasnie mlodzi pracownicy jezdza sami.

No i kwestja jezyka - jezeli wiekszosc co jedzie na impreze mowi po norwesku, to naprawde glupio byc z kims, kto po norwesku ani be, ani me. Jezeli juz, to przynajmniej angielski musi dobrze znac.
to czemu nie pisałaś tu? byś nie musiała sama jeździć

Paulino ja moge sie wyrwac na weekend, tylko co ja żonie powiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
AndersB napisał:
Elise napisał:
napisał:
Hei!

Paulina

Aaaa! I musi tanczyc!

Paulino ja moge sie wyrwac na weekend, tylko co ja żonie powiem

Mozna isc wyzucic smieci, a po powrocie za dwa dni mowisz zonie ze kumpla z wojska spotkales :-D zawsze dziala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
AndersB napisał:
2-3 dniowy wyjazd z pracy w gory jest po to, zeby sie zabawic, pojezdzic na nartach i wypoczac, a nie po to zeby martwic sie o jakiegos typa, ktorego sie nie zna.
Poza tym ja akurat na brak towarzystwa w pracy nie narzekam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Ponura_Panda napisał:
napisał:
Hei!
Aaaa! I musi tanczyc!

...wiedziałem, że to kiedyś nastąpi... no wiedziałem
Jestem za stary....

Oj tam za stary, aplikuj, dziewczyna może zawsze powiedzieć że przyszła z tatą :-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok