Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1371 niezalogowanych)
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
SV-to zieloni i zawsze byli malutka partyjka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
SP+Høyre+V+KrF = 80 wiec za malo Bez FrP nie ma rzadu

Calkowita zgoda, tylko niedaleka historia juz pokazala co to oznacza i jak sie skonczylo porazka
Norwegowie byli, po tym okresie rzadow, delikatnie mowiac wsciekli. Teraz Erna ma nielada orzech do zgryzienia - zwiazac sie z FrP i strzelic sobie znowu w oba kolana ?
Niedlugo sie okaze. Poki co, to tylko spekulacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
zabciu cos ci sie poklikalo SV jako zieloni??? Socjalistisk Venstre Parti???????
To co za partia jest MDG?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
Erna nie ma wyjscia i musi wspolpracowac z Frp.-Takich rzadow jeszcze nie bylo i ciekawa jestem,czym to sie skonczy i jak dlugo ten rzad sie utrzyma.
Prawica juz rzadzila kilkakrotnie ale dlugo sie nie utrzymywali.-Zawsze po nich przejmowala rzady partia pracy.
Ja bardzo,bardzo czekam na zmiany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
zabunia scroll up bo czekam na odpowiedz co to jest SV a co to jest MDG ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
MDG-nie mam pojecia.W programie SV jest polozony duzy nacisk na ochrone srodowiska i byli w rzadzie czerwono-zielonym.Mysle,ze mlodzian-audun Lysbakken nie zrobil dobrej roboty w kampanii wyborczej.Ogladalam kilka debat i na te partie bym nigdy nie glosowala..Kolega napisał:
zabciu cos ci sie poklikalo SV jako zieloni??? Socjalistisk Venstre Parti???????
To co za partia jest MDG?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
zabuniu ze sa za srodowiskiem to nie znaczy ze sa zieloni SV to sa lewicowi socjalisci a MDG to sa zieloni jak sama nazwa wskazuje Miljø de grønne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(zabunia)
Nowicjusz
Male partie mnie nie interesuja Partia pracy tez nie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
MDG jest jeszcze gorsze niz SV oby SV spadlo po 4 %. A tak to fakt faktem radosci tej wielkiej nie ma bo Høyre+FrP nie maja wiekszosci bez tych dziadow z centrum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Cysorzu sam dziadujesz na panstwowej posadce a nazywasz inne partie dziadami ....zapamietaj kazda partia ma swoje wartosci i cele...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok