Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kris polo Sara Łabędzka Fudi KajaM Artur Kołacha (4505 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
jesli dla ciebie to normalka,to milej zabawy...i nikt nie mowil,ze ktos jest lepszy.

po porzadkowych nie bede dzwonil,bo nawet nie ma ich tylu,w calym miescie,a po drugie,gdyby wszystkich nawalonych,lejacych gdzie popadnie i wrzeszczacych zamknac,to puby w centrum,rowniez mozna by zamknac,na klucz..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
panladny napisał:
jesli dla ciebie to normalka,to milej zabawy...i nikt nie mowil,ze ktos jest lepszy.

po porzadkowych nie bede dzwonil,bo nawet nie ma ich tylu,w calym miescie,a po drugie,gdyby wszystkich nawalonych,lejacych gdzie popadnie i wrzeszczacych zamknac,to puby w centrum,rowniez mozna by zamknac,na klucz..

nie sek w tym, ze to dla mnie normalka... sek w tym, ze taka osoba to niekoniecznie meliniara, szmata, dno...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...masz racje.w takim razie,moze to byc kochajaca zona i matka,mila pracownica banku i szanujaca tradycje autochtonka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
o co nam tu chodzi ogolnie?o rowne traktowanie i nie pisanie jednostronnych tekstow bez porownan!
mnie np nie chodzi o to,zeby udowodnic,ze Norwegowie sa be,ale o to,ze sa wcale ani gorsi ani lepsi

np taki artykul
www.mojanorwegia.pl/zycie_w_norwegii/nor..._pijane_kobiety.html
z ciekawosci odgrzebalam statystyke gwaltow i niestety oficjalnie wyglada to zupelnie inaczej...
czym jest ten tekst?nagonka na pakistanczykow
czym jest tekst o gettach w Norwegii?sami sobie odpowiedzcie
media to potega,potrafi nastawic negatywnie przeciwko sobie nie tylko dwie narodowosci,ale tez poroznic narod miedzy soba i powodowac,zeby od siebie sie ludzie odsuwali tak"na wszelki wypadek",zeby nie podchodzic pod bohatera takiego czy innego artykulu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
a moze i tak byc... zalozmy, ze jest taka osoba ta mila pracownica banku... zalozmy, ze chodzisz do tego banku raz w tygodniu zalatwiac swoje sprawy i jestes przez nia rzetelnie obslugiwany... czy jesli zobaczysz ja w takiej sytuacji jak ta w/w przy pewnej sobotniej nocy, to napietnujesz ja od razu ?? i co dalej... zmienisz bank ? albo bedziesz uwazal, ze TAKA osoba nie powinna pracowac na tym stanowisku ? i w glebi ducha pomyslisz, ze powinni ja za to zwolnic ? bo to szmata itd... ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
truskawkowa napisał:
o co nam tu chodzi ogolnie?o rowne traktowanie i nie pisanie jednostronnych tekstow bez porownan!
mnie np nie chodzi o to,zeby udowodnic,ze Norwegowie sa be,ale o to,ze sa wcale ani gorsi ani lepsi

truskaweczko.... ale nam o nic tak zupelnie nie chodzi.. tak sobie tylko, dyskutujemy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
mnie np to nie przeszkadza zupelnie i dla mnie osobiscie,to wszystkie dziewczyny i faceci tez moga chodzic naprani i rozebrani przez cala dobe 7 dni w tygodniu tylko potem napisza w gazetach,ze Polacy latali nago,a Norwegowie musieli zamykac sie w domach i ogolnie skandal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...co robie,to proste:
usmiecham sie do niej,gratulujac dobrej zabawy.w poniedzialek ide do banku,rozmawiam z jej szefem o jego,najlepszej pracownicy,ktora potrafi w efektywny sposob spedzac czas wolny,a na koniec prosze w jej imieniu,o podwyzke jej uposazenia...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
panladny napisał:
...co robie,to proste:
usmiecham sie do niej,gratulujac dobrej zabawy.w poniedzialek ide do banku,rozmawiam z jej szefem o jego,najlepszej pracownicy,ktora potrafi w efektywny sposob spedzac czas wolny,a na koniec prosze w jej imieniu,o podwyzke jej uposazenia...

no wlasnie... aby miala,na przyklad, na nowe, ladniejsze i seksowniejsze... majty... z szelkami najlepiej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..a tak ogolnie,to jednak ta przykladowa kobieta(niezaleznie od posiadanego paszportu),budzi u mnie pewne zazenowanie czy niesmak...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok