AniaRNorway napisał:
retier1 napisał:
truskawkowa napisał:
czemu retier tak ostro
sporty walki sa dla jednych tak samo pasjonujace jak dla innych szachy
i dopoki nie wychodza poza ring czy mate i odbywaja sie wedlug przyjetych zasad,sa czysta rywalizacja
Jest to nic innego jak tylko prawne usankcjonowanie przemocy
Większość z tych "mistrzów" dawno by skończyła w pierdlu za rozboje lub morderstwa
Jeśli tak ich pociąga walka,to czemu nie zaciągna się do jednostek specjalnych,
gdzie byłby większy pożytek z ich walorów?
Zgadza się w 100%.
Poza tym to niedobrze mi się zrobiło jak na to patrzyłam. Może i były tam jakieś zasady, ale ja się ich nie dopatrzyłam. Agresja, chamstwo i chuligaństwo. Dla mnie to nie sport.
Nie znam zasad obowiazujacych w tym "sporcie"(dla mnie to nie jest sport dlatego w cudzyslowiu)ale ogladajac ta walke mialam wrazenie ,ze ogladam uliczna bijatyke(chyba juz ktos to tak okreslil)
Zdaje sobie sprawe,ze dla wielu ludzi Pudzian jest idolem,wielu ludzi ma dla niego szacunek za osiagniecia.Ja osobiscie staram sie omijac programy z udzialem tego pana gdyz zwyczajnie go nie "trawie".
Po obejrzeniu(kiedys)kilku wywiadow z Pudzianem,odnioslam wrazenie iz jest to zadufany w sobie,czesto arogancki cwaniaczek.
W zyciu prywatnym Pudzian ma na swoim koncie wlasnie takowe bojki ,kiedys zostal skazany i odsiedzial swoje za pobicie.Tak wiec zalatwianie spraw rekoczynami nie jest mu obce a ja przemocy nie toleruje,w zwiazku z tym Pan Pudzianowski nie zajmuje wysokiego miejsca w mojej ocenie,ale to moje prywatne zdanie.