Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(3321 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Miałem na myśli że trochę za bardzo był napalony na to żeby dokopać przeciwnikowi.
Mógł się troszkę zabawić skoro tak szybko zdobył przewagę.
Lepiej byłoby dla widowiska i większy szacunek by zdobył.

W większości portali słychać głosy że zachował się jak chuligan, byle pobić.
Debiut jednak miał udany trzeba przyznać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jok napisał:
[quote]Grzes203 napisał:
truskawkowa napisał:

Pudziana trochę poniosło, może następnym razem będzie bardziej nad sobą panował lub przeciwnik będzie się bronił.

Nie poniosło go, tylko bardzo dobrze wykorzystał sytuacje, ciosy młotkowe to standard, on się po prostu uczył je wykorzystywać i to zrobił, a sędzia się rzucił na Niego bo faktycznie w ferworze walki mógł przeciwnikowi zrobić krzywdę
Paweł Nastula gdy walczył w japońskim PRIDE przegrał 3 z 4 walk, tylko dlatego że nie miał jeszcze "we krwi" właśnie tego typu akcji, co moim zdaniem wcale mu nie umniejsza zasług tak na marginesie, a w Japonii znają go lepiej niż chyba Jana Pawła II i tam też ma wielki szacunek jako prawdziwy wojownik, czego niestety w Polsce nie zawsze mu się okazuje, nawet nie dawno wyjaśniałem komuś dlaczego nie ma racji mówiąc że nasz judoka zbłaźnił się w MMA. Tyle że u nas nie ma takiej tradycji "wojowników" jak w Japonii więc nie dziw że większość czegoś tu nie rozumie... dlaczego tylko od razu narzekać i psy wieszać na tych ludziach??

Aha Pudzian w jednostkach specjalnych chyba helikopter podczas akcji to on by niósł a nie odwrotnie na dodatek zaklinował by się w pierwszej lepszej dziurze chyba że mówisz o typie Rambo no to przepraszam, tak w filmie mógł by wiele zdziałać chyba nawet nosił by ze sobą wspomniany helikopter w kieszeni albo na plecach
hehe w jednostkach specjalnych hahahaha napewno miał by spadochron w wersji "s Tank"

Chyba za dużo tych filmów z rambo żeś się naoglądał,dorośnij
Każdy naród ma swoje tradycje i powinien je kultywować,
a inne szanować, jeśli chce się być samemu szanowanym!
Jeśli tego nie rozumiesz to nie wyrywaj się do przodu
Masz rację Grześ,typowa chuliganka , żadnego stylu ani klasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
retier1 napisał:
truskawkowa napisał:
czemu retier tak ostro
sporty walki sa dla jednych tak samo pasjonujace jak dla innych szachy
i dopoki nie wychodza poza ring czy mate i odbywaja sie wedlug przyjetych zasad,sa czysta rywalizacja

Jest to nic innego jak tylko prawne usankcjonowanie przemocy
Większość z tych "mistrzów" dawno by skończyła w pierdlu za rozboje lub morderstwa
Jeśli tak ich pociąga walka,to czemu nie zaciągna się do jednostek specjalnych,
gdzie byłby większy pożytek z ich walorów?

Zgadza się w 100%.
Poza tym to niedobrze mi się zrobiło jak na to patrzyłam. Może i były tam jakieś zasady, ale ja się ich nie dopatrzyłam. Agresja, chamstwo i chuligaństwo. Dla mnie to nie sport.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
AniaRNorway napisał:
retier1 napisał:
truskawkowa napisał:
czemu retier tak ostro
sporty walki sa dla jednych tak samo pasjonujace jak dla innych szachy
i dopoki nie wychodza poza ring czy mate i odbywaja sie wedlug przyjetych zasad,sa czysta rywalizacja

Jest to nic innego jak tylko prawne usankcjonowanie przemocy
Większość z tych "mistrzów" dawno by skończyła w pierdlu za rozboje lub morderstwa
Jeśli tak ich pociąga walka,to czemu nie zaciągna się do jednostek specjalnych,
gdzie byłby większy pożytek z ich walorów?

Zgadza się w 100%.
Poza tym to niedobrze mi się zrobiło jak na to patrzyłam. Może i były tam jakieś zasady, ale ja się ich nie dopatrzyłam. Agresja, chamstwo i chuligaństwo. Dla mnie to nie sport.

Nie znam zasad obowiazujacych w tym "sporcie"(dla mnie to nie jest sport dlatego w cudzyslowiu)ale ogladajac ta walke mialam wrazenie ,ze ogladam uliczna bijatyke(chyba juz ktos to tak okreslil)
Zdaje sobie sprawe,ze dla wielu ludzi Pudzian jest idolem,wielu ludzi ma dla niego szacunek za osiagniecia.Ja osobiscie staram sie omijac programy z udzialem tego pana gdyz zwyczajnie go nie "trawie".
Po obejrzeniu(kiedys)kilku wywiadow z Pudzianem,odnioslam wrazenie iz jest to zadufany w sobie,czesto arogancki cwaniaczek.
W zyciu prywatnym Pudzian ma na swoim koncie wlasnie takowe bojki ,kiedys zostal skazany i odsiedzial swoje za pobicie.Tak wiec zalatwianie spraw rekoczynami nie jest mu obce a ja przemocy nie toleruje,w zwiazku z tym Pan Pudzianowski nie zajmuje wysokiego miejsca w mojej ocenie,ale to moje prywatne zdanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
zostal skazany,heh no wlasnie...ale za pobicie kogo i dlaczego,oto jest pytanie dla wszystkich,ktorzy nie wiedza
ja wiem,ze nie powinno sie rozwiazywac konfliktow zasada oko za oko i zaraz moga podniesc sie glosy oburzenia,ze od tego jest policja,ale nieraz nerwy poniosa i trudno sie dziwic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Nikt nie ma prawa zalatwiac konfliktow(jakie by nie byly)poprzez przemoc.Jasne ze kazdy ma granice swoich nerwow,ale dla mnie to nie jest argument.Jestesmy istotami rozumnymi i powinnismy kontrolowac wlasne emocje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
wszedl w niego i wygral,to sie liczy w tym sporcie,ale mysle ze z takimi przeciwnikami bedzie wygrywal az trafi z lepszej polki i po pudzianie,on po 44sekundach sie zasapal jak by walczyl 3x5minut.zero kondycji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Coś taka tajemnicza truskawka a za nerwy niestety,płaci się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
cos mi sie zdaje,ze to bardziej jezyna,niz truskawka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
retier1 napisał:
Coś taka tajemnicza truskawka a za nerwy niestety,płaci sięz czym tajemnicza?co zrobil pudzian?wlal jednemu takiemu bosowi polswiatka,na marginesie takze bokserowi,za czasow,kiedy mieli rowne szanse silowe,za to,ze tamten bil,kopal lezacego i stawal butami po twarzy slabszemu od siebie osiemnasolatkowi
i tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok