Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3320 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...faktycznie musisz byc pozbawiony pychy,,skoro sam siebie stawiasz na pozycji osoby,ktora jest zobligowana do zwracania uwagi innym!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
Mnie najbardziej rozbawili ci wszyscy celebryci (artysci?) w garniturach i sukniach wieczorowych patrzcy jak dwoch spoconych idiotow agresywnie sie oklada i kopie. Brawo, ale lans, trzeba bywac, wszedzie......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
panladny napisał:
...faktycznie musisz byc pozbawiony pychy,,skoro sam siebie stawiasz na pozycji osoby,ktora jest zobligowana do zwracania uwagi innym!
NO POPATRZ ..popatrz...kto tu się stawił... czyżby znowu strata samo dowartościowania się .I jesteś urażony iż to nie Ty stoisz w domniemaniu wyżej...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
giovi2 napisał:Ps.tak sie afiszujesz z tym banowaniem na innych forach co jakis czas,a pozniej pytasz ludzi skad wiedza, ze byles gdzies tam zbanowany.
SPRAWDZAM W TEN WŁAŚNIE SPOSÓB ICH SPOSTRZEGAWCZOŚĆ i nic po za tym ... bez żadnych innych podtekstów..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ciezko by mi bylo,byc urazonym,wlasnie przez ciebie!
chyba bardziej czulbym sie urazony,gdybym znalazl jakis wspolny mianownik z twoja postacia!

a tak a propos,twojego banowania. dzieki tym swoim banom,zrobiles z siebie wielkiego meczennika i forumowego bohatera.
a moze po prostu,nigdzie cie juz nie chca,bo tak jak tutaj wyzywales np: publicznie,na forum dziewczyne od dziwki i suki...no ale ona tez pewnie napisala glupi post!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
panladny napisał:
...bo tak jak tutaj wyzywales np: publicznie,na forum dziewczyne od dziwki i suki...no ale ona tez pewnie napisala glupi post!
NIE PRZEGINASZ CZASAMI z tym nazewnictwem...? aż idę i sprawdzę..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ty komus zarzucasz przeginanie z nazewnictwem ?!

a na wertowanie forum,szkoda czasu.to byl tylko jeden,skromny przyklad.zreszta ci,ktorzy sa na forum dluzej niz,dajmy na to miesiac,doskonale wiedza o czym mowa.
oczywiscie jesli tak bardzo chesz mozesz szukac dalej.moze przy okazji znajdziesz wiecej takich 'kwiatkow' i podzielisz sie nimi z reszta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Tak ,tak gabriel
Zdaje się że to nawet to ja Ci zwróciłem odnośnie twoich wulgaryzmów,tylko już nie pamiętam dokładnie słów.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
MOŻE I TAK podobnie było...szukałem i dosłownego słownictwa nie znalazłem /tego które napisał pan brzydki inaczej/niemniej faktycznie jak się spienię to w nazewnictwie nie przebieram...inaczej się nie da..bo towarzystwo rozwydrzone i inaczej jak nie walniesz z grubej rury to po nich spływa jak przysłowiowy pot po jajach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
A myślisz ,że dlaczego na innych Forach byłem Banowany.....lub jestem nadal...??? .
Dla mnie BIAŁE to białe a CZARNE to czarne ... SZAROŚĆ ZAREZERWOWAŁEM TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA SIEBIE...
[/color][/b][/quote]

W temacie "Co sądzisz o polakach zadalem Ci pytanie ,gdzie widzisz tą obłude
Odpowiedzi brak
Za to tu widać ewidentnie twoją obłude
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok