Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MAREK SZELAG Michal W GRZEGORZ MALINOWSKI radoslaw borkowski IzolacjaFAGBREV (10542 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
marianekk napisał:
4altee napisał:
mrnk taki człowieczek jak ty,skręca,skręca stoliki całe życie,a jak się robota skończy to płacz,hehe.Mośku polska cię przerosła-więc ucieczka w nr ....Panisko,hehe-znam takich(jak ty) co na zakupowe szaleństwo do pl przyjezdżają-dziady

nie strasz nie strasz ciołku....
po takich moskach jak ty, to ja do mojego mesia wsiadam

zeby nie te dziady, to nie miałbys z czego zasiłku pobierac.....
poczytaj ile wydaja/wysyłaja/inwestują te dziady, a nabierzesz szacunku zabójco....swiń
Dla takich kozaków jak ty, nie tu miejsca, ani tu ani nigdzie indziej za granicami kaczystanu!
Wy z tego wrocka jestescie jednak pojebani, tacy inni, jakby normalni, ale...pierdolnięci

A zapomniałem > powinienem przeprosic rdzennych mieszkanców Wrocławai, bo oni są inni, a tu mamy doczynienia z kims, kto podpina sie pod Wrocław, a do miasta wrocławia musi kurwa 15 km przez las isc!
Psy > do budy!

może nawet aż z .....Rzeszowa ?
stąd ta przeciągłość ,co po.....niektórych.....pewnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Nawiązując do adresu IP, nie wiem co z nim, ale raz Oslo, raz Bergen, a przed chwila północ Norwegii.
Værse god.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jakie Bergen tam bylem w 2007mym jak w NHH rok bylem zanim na prawo zmienilem i NAV nie ma servera w Bergen LOL Ewentualnie backup w Stavanger jest NAVu server.

Ty chyba wrozka jestes i zgadujesz na podstawie postow albo IP forum calego czytasz. Bo prywatny moj komputer byl tylko w Skien a teraz w Vadsø a ten z NAVu komputerek (szrot) moze miec server w Oslo glowny do laczenia sie dla calej Norwegii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Jakie Bergen tam bylem w 2007mym jak w NHH rok bylem zanim na prawo zmienilem i NAV nie ma servera w Bergen LOL Ewentualnie backup w Stavanger jest NAVu server.

Ty chyba wrozka jestes i zgadujesz na podstawie postow albo IP forum calego czytasz. Bo prywatny moj komputer byl tylko w Skien a teraz w Vadsø a ten z NAVu komputerek (szrot) moze miec server w Oslo glowny do laczenia sie dla calej Norwegii.

Jaka wrozka? Vide avatar. Mniejsza z tym skad piszesz. Dla mnie mozesz pisac nawet z wysp Vanuatu. Polaczenia nie wazne, a IP sobie sprawdzilem z ciekawosci, bo tak sie chwalisz gdzie to nie pracujesz. Wiedz, ze niektorym tutaj nie zaimponujesz, chocby mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Niektorym ? a komus w ogole zaimponowal ?
Poki co wszyscy maja beke, jakiej nie mieli od dawien dawna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Nie musze ci imponowac ani nikomu tutaj bo jak juz tu jestescie to takie samo zadanie syzyfa by to bylo jak zaimponowac norwega, do tego trzeba miec jak Stordalen pare miliardow i impreze robic za 100 mln A w Polsce to ja jestem "Stordalen" w wacholu hahaha

Ale jak coraz wiecej wymyslasz cudow to juz zaczyna byc smieszne co ty sprawdzasz jakie Bergen tam nawet z pracy komputer mi sie nielaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
* *
(321)
Nowicjusz
Wykorzystywanie przez pracownika komputera służbowego do celów prywatnych .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Onet napisał:
Wykorzystywanie przez pracownika komputera służbowego do celów prywatnych .
Wszystko zależy od Firmy w Której się pracuje ,
---
Imperator ... pracuje w Firmie Państwowej ! , która zezwala na połączenia prywatne w czasie ustalonych przerw na odpoczynek !!!
---
Imperator Prywatnie korzysta z DWÓCH niezależnych komputerów ! .
---
Państwowy NAV , ma serwer umieszczony w Oslo !!! w głównej siedzibie zarządu , która od paru lat mieści się koło Katedry Protestanckiej , Niedaleko Kościoła Katolickiego /Polskiego / .
---
Drugi zaś komp , podaje dlatego różne lokalizacje , ponieważ jest to uzależnione od anteny , która przekazuje sygnał , zakładam iż w domu korzysta z Kablówki .
A ponieważ jest Faktycznie daleko na północy to i przekaźniki mogą podawać różne lokalizacje .
---
Jeżeli ktoś pobieżnie bawi się w sprawdzanie IP , to nie powinien patrzeć się na mapę lokalizacyjną , ponieważ jest ona jedynie poglądowa .Wany jest główny właściciel sygnału , a My Maluczcy jesteśmy OSTATNIM OGNIWEM ... w tej sieci .
---
Faktem jest iż nieraz można trafić w 10 , tak jak dla przykładu Ja z Karolem , który korzystał z kompa uczelni , która akurat ma własny serwer u siebie .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Nie musze ci imponowac ani nikomu tutaj bo jak juz tu jestescie to takie samo zadanie syzyfa by to bylo jak zaimponowac norwega, do tego trzeba miec jak Stordalen pare miliardow i impreze robic za 100 mln A w Polsce to ja jestem "Stordalen" w wacholu hahaha
widac ze oczytany... nawet wyksztalcony... a jednak tepy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:

Ale jak coraz wiecej wymyslasz cudow to juz zaczyna byc smieszne co ty sprawdzasz jakie Bergen tam nawet z pracy komputer mi sie nielaczy

A wiesz, że można komuś zaimponować bez ogromnego majątku? Podejrzewam, żeś nie jest tego świadom...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok