Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
MAREK SZELAG Michal W GRZEGORZ MALINOWSKI radoslaw borkowski IzolacjaFAGBREV (10533 niezalogowanych)
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty
Jan Kowalski
(333)
Stały Bywalec
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Cysożu ale pieprzyta nie ma coś takiego jak juridisk raadgiver jest 1434 raadgiver... pozatym za te nadgodziny to grozi Tobie i pracodawcy sprawa sadowa...poczytaj sobie to: www.lovdata.no/all/tl-20050617-062-010.html pozdrawiam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Z tej strony Dolnoślązak,aż mnie język świerżbi i paluchy-muszę to naskrobać-przyjechały paniska polokoki z jukej-haha-ZMYWAKI na kozaku,ze STANÓW manamofcy,z dejczu WORKI-z norge polonorki.A ja jestem tu taki sam,ciągle ten sam.Idżcie się PONApIIERDALAĆ-to zejdzie ciśnienie.amen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
4altee napisał:
Z tej strony Dolnoślązak,aż mnie język świerżbi i paluchy-muszę to naskrobać-przyjechały paniska polokoki z jukej-haha-ZMYWAKI na kozaku,ze STANÓW manamofcy,z dejczu WORKI-z norge polonorki.A ja jestem tu taki sam,ciągle ten sam.Idżcie się PONApIIERDALAĆ-to zejdzie ciśnienie.amen

taki sam , czyli jaki ?
ten sam nieudacznik, ktory od kilku miesiecy próbuje wyjechac z PL , ale jakos nie daje rady...
wiec ciska sie od postu do postu,od forum do forum.....
Kiedys marzyłes o "zmywaku" w UK, ale zanim dorosłes wzięło w łeb....

za pózno sie urodziłes ciołku (twoje/moje ulubione słowo), wiec nie dla psa kiełbasa....
Czym szybciej sie z tym pogodzisz, tym krócej bedzie bolało
czasem tak jest, zaufaj mi......
PS: Poszukaj jakiejs dobrej partii,ciepła zona cie ustawi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
marianekk napisał:
4altee napisał:

taki sam , czyli jaki ?
ten sam nieudacznik, ktory od kilku miesiecy próbuje wyjechac z PL , ale jakos nie daje rady...
wiec ciska sie od postu do postu,od forum do forum.....
Kiedys marzyłes o "zmywaku" w UK, ale zanim dorosłes wzięło w łeb....

za pózno sie urodziłes ciołku (twoje/moje ulubione słowo), wiec nie dla psa kiełbasa....
Czym szybciej sie z tym pogodzisz, tym krócej bedzie bolało
czasem tak jest, zaufaj mi......
PS: Poszukaj jakiejs dobrej partii,ciepła zona cie ustawi....
Kiedyś MOŚQ trafisz na mnie,hehe.Akurat prowadzę multi prac,pedałku.Nie znasz dnia ani godziny-kiedy spotka cię coś niedobrego...jak to śpiewała Ania...nic nie może wiecznie trwać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
mrnk taki człowieczek jak ty,skręca,skręca stoliki całe życie,a jak się robota skończy to płacz,hehe.Mośku polska cię przerosła-więc ucieczka w nr ....Panisko,hehe-znam takich(jak ty) co na zakupowe szaleństwo do pl przyjezdżają-dziady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Overtidsarbeid etter tillatelse fra Arbeidstilsynet

Arbeidstilsynet kan etter søknad tillate utvidet overtidsarbeid i særlige tilfeller på:

inntil 20 timer i løpet av 7 dager.
inntil 200 timer i løpet av en periode på 26 uker.

Overtidsarbeid innenfor de ovennevnte grenser kan bare pålegges arbeidstaker som er villig til det.

Maks grense innenfor 52 uker skal aldri overstige 400 timer.

Søknaden til Arbeidstilsynet skrives i form av et vanlig brev med opplysninger som:

A gdyby bardzo im sie chcialo w ogole niemiec ograniczen to w posade jest wpisana funkcja zastepcy szefa gdy szef oddzialu ma wolne lub jest chory. A wiec:

Unntak fra overtidsreglene

Reglene om arbeidstid og overtid gjelder i utgangspunktet for alle arbeidstakere, men det er unntak for arbeidstakere som har:
Ledende stilling

Med ledende stilling menes overordnede stillinger med klare lederfunksjoner.

Eksempel på slike stillinger kan være avdelingssjefer, kontorsjefer og andre som:

har et større ansvar. (wiadomo klagi i tilbakekreving (odbior pieniedzy zle wyplaconych))
i særlig grad kan treffe selvstendige avgjørelser på vegne av virksomheten. (mozna)
selv kan avgjøre behovet for egen arbeidsinnsats og i stor grad kan styre sin egen arbeidstid. (i to tez jest oczywiscie, a wystarczy tylko punkt 1)

www.arbeidstilsynet.no/fakta.html?tid=78157

Nie potrafisz czytac paragrafow ani zrozumiec zasad w forskrift i rundskriv do tych paragrafow gdzie pisze jak je zrozumiec wiec tu to ci wyjasnili jak "lejzur krowie na rowie" czy jak to w Polsce brzmi to przyslowie

A 1434 Rådgiver to kod wyplat pensji LOL A posada nazywa sie Juridisk Rådgiver..... czy az tak trudno zrozumiec czy poprostu "mania wszystkiego sie czepiania".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
4altee napisał:
mrnk taki człowieczek jak ty,skręca,skręca stoliki całe życie,a jak się robota skończy to płacz,hehe.Mośku polska cię przerosła-więc ucieczka w nr ....Panisko,hehe-znam takich(jak ty) co na zakupowe szaleństwo do pl przyjezdżają-dziady

nie strasz nie strasz ciołku....
po takich moskach jak ty, to ja do mojego mesia wsiadam

zeby nie te dziady, to nie miałbys z czego zasiłku pobierac.....
poczytaj ile wydaja/wysyłaja/inwestują te dziady, a nabierzesz szacunku zabójco....swiń
Dla takich kozaków jak ty, nie tu miejsca, ani tu ani nigdzie indziej za granicami kaczystanu!
Wy z tego wrocka jestescie jednak pojebani, tacy inni, jakby normalni, ale...pierdolnięci

A zapomniałem > powinienem przeprosic rdzennych mieszkanców Wrocławai, bo oni są inni, a tu mamy doczynienia z kims, kto podpina sie pod Wrocław, a do miasta wrocławia musi kurwa 15 km przez las isc!
Psy > do budy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok