Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MAREK SZELAG Michal W GRZEGORZ MALINOWSKI radoslaw borkowski IzolacjaFAGBREV (10551 niezalogowanych)
27 Postów
valdez valdez
(valdez76)
Wiking
Poskładaj ten tekst to może ktoś ci odpisze! Watpie! dzięki takim osobom co przecierały szlaki,spały po samochodach ty,własnie ty,buraku się dowiedziałeś,aś, że tutaj jest praca!!!!A teraz z nas drwisz,Kozienice,Olkusz,Wyszków,spanie po samochodach na Bogstadzie,czy deszcz czy słońce,i nikt nie marudził.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
A temu ze chwalic sie lubisz ze jestes lepszy ale udowodnic ze naprawde masz lepiej platna prace/wiecej w banku to juz nie. Wiec ci tylko mowie ze bajke o byciu lepszym to kazdy sobie moze tak jak ty wymyslic. A od kasy wazniejsza jest tylko wladza.... ale na to jestem jednak za malym trybikiem zeby zostac politykiem (takim ktory ma wladze jak Stoltenberg, Donald albo Kaczor, a nie od siedzenia w bystyret)

A do Polski jedzil bede zawsze bo dopiero tam sie dobrze bawie co roku. A jak na zywo kogos wkurwie to ci ktorzy lubia sie bawic wodka i piwem "milionera" szybko pomoga mu sie uspokoic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kryss napisał:bujaj sie rockefeler
A dlaczego przy tej okazji , obrażasz Żydowską Przedsiębiorczość !? .
---
Pamiętaj iż żaden Żyd , nie postawi Nikomu Nic za darmo .
---
Jeżeli jednak już Musi komuś coś dać / np. łapówka - wódka - wystawny obiad / to i tak , włoży ten wydatek w cenę sprzedawanego "produktu" .
---
Rockefeller pomimo tego , że był już bogaty , to i tak Jego Małe dzieci , Miały tylko Jeden rower , który użytkowały po kolei ...
---
To jaki jest sens przytaczać Taką Postać w Tak głupim temacie .
---
Jawna obraza przedsiębiorczości i ekonomicznego zmysłu organizacyjnego .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
kuzwa ale zryty jestes czy to wazne ile masz?wazne jakim jestes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
oj chyba najwazniejsze
w jaki sposob doszedles do tego co masz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
ciezka praca haha ten post wczesniej to do impka byl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Wazne bo jak sie koles chwali ze jest lepszy i jeszcze wyzywa to niech czyms to poprze ze niby lepszy jest.

Bo za chwile sie okaze ze co drugi koles ktory pisze ze jest lepszy to jest szefem MORPOLu i najbogatszym polakiem ktory ma cos z Norwegia wspolnego LOL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
pawel wojtowicz
(pikasiak)
Wiking
ja pracuje na czarno od 10 lat zgłoś mnie. buhahahaha tylko polaczek mógł coś takiego napisać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Musisz uwazac czy czasem niewedruje w jakims kanale pod toba rørlegger niczym gornik Bo jeszcze podslucha gdzie robisz i potem ze studzienki przy Skatteetaten sie wyloni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
pikasiak napisał:
ja pracuje na czarno od 10 lat zgłoś mnie. buhahahaha tylko polaczek mógł coś takiego napisać.

A mnie ty smieszysz
Ciekawe czy w pełni zabezpieczasz sie na wypadek chorób/ wypadków
o świadczeniach emerytalnych juz nie wspomnę.
A potem płacz ze pomoc społeczna nie pomaga i na leki brakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok