Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
MAREK SZELAG Michal W GRZEGORZ MALINOWSKI radoslaw borkowski IzolacjaFAGBREV (10954 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Moze niech lepiej sie sam pochwali i oceniamy osiagniecia objektywne pieniadze/wladza/mozliwosci kariery. A nie subjektywne wrazenia kazdego czlowieka.

Bo jeden moze byc szczesliwy ze 100kg locha lub anorektyczka o krzywej twarzy a drugi by wolal zostac mnichem niz cos takiego miec. Wiec to tylko subjektywne wrazenia ktorych nieda sie ocenic objektywnie. To tak jakby stwierdzic ze ten co ma 10 dzieci jest szczesliwszy od tego ktory ma 3, albo ze czarny samochod jest ladniejszy od srebrnego itp. itd.

To co uszczesliwi jednego jest latwo osiagnac a cos co uszczesliwi kogos innego moze byc trudno osiagnac i aby to moc miec to trzeba najpierw osiagnac wiele objektywnych wartosci jak chociazby pieniadze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Pieniadze szczescia nie daja, moga jedynie pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
im-smarkator narazie to ty jestes nikim,trybikiem takim jak wiekszosc,
z ta roznica ze duzo ci sie wydaje,i niech wydaje ci sie nadal....a zderzenie z ziemia bywa bardzo bolesne.
moze uda ci sie cos....
a moze jutro jebnie cie auto......zostaniesz warzywkiem na reszte zycia i nawet pampersa nie bedzie mial ci kto zmienic.

ps.mimo twojej postawy tego ci nie zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Moze i jestem nikim ale o taki okruszek wiekszym nikim niz 98 % ludzi w Polsce wiec dlatego tak boli czyz nie?

A moze pochwal sie kim ty jestes kryss? Bo duzo mowisz a zadnych konkretow dlaczego to niby mialbys byc rownie dobrym albo lepszym trybikiem? Tez sobie wymyslisz jakas firme bez nazwy i bez org.nr. ktorej to niby jestes szefem i zarabiasz miliony ?

PS. Duzy trybiku wiesz co to jest Statens Pensjonskasse? Wiesz jakie ma zasady i jakie ubezpieczenia niezaleznie jak i gdzie i w jaki sposob ktos by ta noge mial podwinac sobie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty

(d4acool)
Stały Bywalec
Kiedy GALLIO został prokonsulem ACHAI,Żydzi jednomyślnie wystąpili przeciw Pawłowi i przyprowadzili go przed sąd.Powiedzieli;<<TEN namawia ludzi,aby czcili BOGA niezgodnie z PRAWEM>>.Gdy Paweł miał już usta otworzyć,GALLIO przemówił do Żydów:<<Ggyby chodziło o jakieś przestępstwo albo zły czyn ,zająłbym się wami,Żydzi,jak należy,ale gdy spór toczy się o słowa i nazwy,i o wasze PRAWO,rozpatrzcie to sami.Ja nie chcę być sędzią w tych sprawach>>.I wypędził ich z sądu.A wszyscy[ Grecy],schwyciwszy przewodniczącego synagogi,Sostensa,bili go przed sądem,lecz GALLIONA nic to nie obchodziło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Moze i jestem nikim ale o taki okruszek wiekszym nikim niz 98 % ludzi w Polsce wiec dlatego tak boli czyz nie?

A moze pochwal sie kim ty jestes kryss? Bo duzo mowisz a zadnych konkretow dlaczego to niby mialbys byc rownie dobrym albo lepszym trybikiem? Tez sobie wymyslisz jakas firme bez nazwy i bez org.nr. ktorej to niby jestes szefem i zarabiasz miliony ?

PS. Duzy trybiku wiesz co to jest Statens Pensjonskasse? Wiesz jakie ma zasady i jakie ubezpieczenia niezaleznie jak i gdzie i w jaki sposob ktos by ta noge mial podwinac sobie ?

kogo niby ma bolec?
mnie?
czy tych ludzi w polsce.
ja napewno a i oni pewnie tez maja gleboko w dupie takie scierwa jak ty,
to i tak zbyt dobre miejsce dla ciebie /darmowe ogrzewanie/

chwalic sie?
a czym?
glupota taka jak twoja.
to co mam to mam dla siebie ,nie po to zeby poczuc sie lepszym od tych co maja mniej.
jestem lepszy od ciebie i to mi wystarczy.
chcesz leczyc tutaj kompeksy,oczekiwales podziwu z naszej strony,
wsrod norow jestes pewnie popychadlem,i za wszelka cene chcesz poczuc sie wazny,lepszy.
jestes i bedziesz maluni.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:

Nie jestes w niej jedyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
dyskotek nie ma
ty chyba nie byles w Rudkach to nie dalekom od tego twojego Parszowa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
jestem lepszy od ciebie i to mi wystarczy.

Tak wmawiaj sobie bo skoro niepotrafisz powiedziec kim jestes to dobre sa takie twierdzenia ktorych nieda sie zweryfikowac.

Pisze bo mam taka ochote a ty pokazujesz ze wlasnie ciebie boli a nie nikogo innego. Stad taki sposob pisania im-smarkator takie scierwa jak ty bo chcesz sobie poprawic nastroj swiadom jakim sam jestes malutkim trybkiem pewnie nawet bez szans by zostac wiekszym w przyszlosci.

A tutaj pieknie napisales o sobie jestes i bedziesz maluni . Twoja reakcja na to co pisze sama o tobie swiadczy. Inni ktorych nie boli tak nie reaguja

@patim Parszow rzeczywiscie jest niedaleko Starachowic i Wachola ale zapewniam cie ze nic tam nie ma ciekawego chyba ze zbudowali niedawno.

A o Rudkach kiedys ktos cos mowil ze niby cos tam jest ale nic takiego jak to co na filmach niby dokumentalnych pokazuja dziennikarze albo opowiadaja w swoich artykulach sie tam nie dzieje wedlug tego ktory byl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
inni juz dawno cie zlali,i ja tez to zrobie.
a udowadnianie czegokolwiek tobie ,to niby czemu ma sluzyc.....,
za maly
za mlody
i za glupi jestes zeby zrozumiec ze kasa to tylko kasa,i sa wazniejsze rzeczy
a ja na brak kasy nie narzekam.
jezdzij dalej do pl na wakacje,i graj milionera,przestaniesz jak na zywo wkurwisz kogos....
bujaj sie rockefeler
szkoda slow na ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok