Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miłosz Alberski (9010 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
Karol.Ky napisał:
Dokladnie, a z kazdego czasem wyjdzie jego prawdziwa natura. Chocby nawet aspirowal do bycia erudyta i medrcem...cuz niektozy musza sie dowartosciowywac , wyszukanymi w necie zwrotami , taka ich natura.
Widocznie maja o sobie niskie mniemanie i sa zagubieni w wlasnym swiecie.

Dziadek wytrzeźwiał i teraz odwraca kota ogonem że to niby prowokacja.
Prowokacje łatwo dostrzec, a ty po prostu chciałeś zaistnieć i strzeliłeś babola .........tylko jak to sie ma do tego co tu napisałeś o dowartościowywaniu się???

tu masz przykład jednego takiego który usiłuje zaistnieć od dawna i prowadzi swojego bloga na forum bo w innym miejscy byłby jedynym czytelnikiem.......
Oczywiście tak jak napisałeś :
cuz niektozy musza sie dowartosciowywac , wyszukanymi w necie zwrotami , taka ich natura.

to kopiowanie o świętach np.

www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...xxx...._10,1340.html

Sorry za offtopa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Cook123 napisał:
Hahaha ! Genialne ! Juz widze ta piosenke jak wchodzi do domu z koksanymi bicepsami i siada na komputer by nam dosrac ;( ciesze sie ze sa na tym swiecie jeszcze jacys inteligetni ludzie. Razem zniszczymy tepote i nizsze jednostki tego swiata! Haha pozdrawiam Mengele i piekna dame oraz madrego admina.

przeczytałem z kokosankami i bicepsami A gdzie admin?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Cook123 napisał:
Hahaha ! Genialne ! Juz widze ta piosenke jak wchodzi do domu z koksanymi bicepsami i siada na komputer by nam dosrac ;( ciesze sie ze sa na tym swiecie jeszcze jacys inteligetni ludzie. Razem zniszczymy tepote i nizsze jednostki tego swiata! Haha pozdrawiam Mengele i piekna dame oraz madrego admina.

Nam? To juz widze nieformalna grupa sie zawiazala Proponuje ja sformalizowac - Nazwa SPR. Stowarzyszenie projektantow rzeczywistosci.

naukowiec - zawsze wywazony, ale w grupie puscilo(psychologia tlumu)
Fizyk opisujacy swoje przygody z pierwsza masturbacja
Lalka - jeszcze niedawno w pseudo sporze z faktorytka szafujaca nadmiarem definicji i chlopskim dydaktyzmem.

No i ty - bidny autorzyno. Najubozszy w formie( o tresci nie wspomne) zwolennik eugeniki i bezzasadnie aspirujacy do grona inteligentow.

Rozpoczynajcie te swoja wiejska krucjate, niestety nie obiecuje odpisywac calej czworce z osobna, gdyz nie znajde dosc czasu na beznamietne kopiowanie z netu.

Juz to kiedys pisalem - zeby kopiowac, trzeba wiedziec co i gdzie to znalezc, a do tego potrzebna jest elementarna wiedza. Kazdy ma ten sam net do dyspozycji, natomiast co z tym zrobi jest sprawa odrebna.

Powtorze to po raz setny na tym forum - gwalcicie zasady ekonomii wypowiadania mysli. Ani to zabawne, ani budujace.

Konkluzja - beka z was ynteligenci.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
Cook123 napisał:

"Nam? To juz widze nieformalna grupa sie zawiazala Proponuje ja sformalizowac - Nazwa SPR. Stowarzyszenie projektantow rzeczywistosci.

naukowiec - zawsze wywazony, ale w grupie puscilo(psychologia tlumu)
Fizyk opisujacy swoje przygody z pierwsza masturbacja
Lalka - jeszcze niedawno w pseudo sporze z faktorytka szafujaca nadmiarem definicji i chlopskim dydaktyzmem.

No i ty - bidny autorzyno. Najubozszy w formie( o tresci nie wspomne) zwolennik eugeniki i bezzasadnie aspirujacy do grona inteligentow.

Rozpoczynajcie te swoja wiejska krucjate, niestety nie obiecuje odpisywac calej czworce z osobna, gdyz nie znajde dosc czasu na beznamietne kopiowanie z netu.

Juz to kiedys pisalem - zeby kopiowac, trzeba wiedziec co i gdzie to znalezc, a do tego potrzebna jest elementarna wiedza. Kazdy ma ten sam net do dyspozycji, natomiast co z tym zrobi jest sprawa odrebna.

Powtorze to po raz setny na tym forum - gwalcicie zasady ekonomii wypowiadania mysli. Ani to zabawne, ani budujace.

Konkluzja - beka z was ynteligenci."

Powiedział skromny człek z ogromnym poczuciem humoru, dystansem do siebie i rzeczywistości, naładowany endorfinami po treningu fizycznym.
Wyślij mi zdjęcie, muszę mieć ołtarzyk!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[b]Karol.Ky napisał:[/b
[quote]
Rozprawy jeszcze nie publikowałem, filozofia mnie nie kreci tak jak Ciebie. Ja z kolei polecam Tymoczko i Stryera, a publikacje nie tylko są przez mnie ocenianie. Niestety na recenzje czeka sie długo.

Co do Poppera, kontynuował filozofie Kanta, a z tego co pamiętam podczas wykładów z filozofii na każdym jednym, był dowcip o jego filozofii. W naukach społecznych i filozoficznych nie jestem tak biegły jak Ty.[/quote][/quote]

Nie bardzo wiem dokad zmierzasz Karolu - Co maja wnies do tematu ci dwaj autorzy?( nigdy o nich nie slyszalem i nic w tym dziwnego) A moze to taka licytacja, kto co czytuje? Mysle, ze to ustalilismy juz dawno.
Sugerujac Poppera , nie oczekiwalem, ze przytoczysz pierwsze zdania z wiki.( Kant) Mialem raczej na mysli w jaki sposob mozna logicznie zaprzeczajac dojsc do prawdy o czlowieku. To bylo clue tego sporu. Ale widac. lepiej wychodzi ci spor jalowy.

Nie wiem co toba powodowalo - urazona duma? Ze pohukiwanie przedkladasz ponad rozwazania akademickie.

W sumie juz mnie to niewiele obchodzi. Pisz dalel( bron boze publikuj)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[quote]buu napisał:
Wacek1 napisał:
Cook123 napisał:

Powiedział skromny człek z ogromnym poczuciem humoru, dystansem do siebie i rzeczywistości, naładowany endorfinami po treningu fizycznym.
Wyślij mi zdjęcie, muszę mieć ołtarzyk!

Ja juz mam twoje( avatar) - nie pomaga lalka. Ale kontynuuj, kontynuuj.

Zamiast wchodzic z wami w "polemiki" pojde sie zdefekowac. Korzysc wieksza a i poziom podobny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:

Rozprawy jeszcze nie publikowałem, filozofia mnie nie kreci tak jak Ciebie. Ja z kolei polecam Tymoczko i Stryera, a publikacje nie tylko są przez mnie ocenianie. Niestety na recenzje czeka sie długo.

Co do Poppera, kontynuował filozofie Kanta, a z tego co pamiętam podczas wykładów z filozofii na każdym jednym, był dowcip o jego filozofii. W naukach społecznych i filozoficznych nie jestem tak biegły jak Ty

Nie bardzo wiem dokad zmierzasz Karolu - Co maja wnies do tematu ci dwaj autorzy?( nigdy o nich nie slyszalem i nic w tym dziwnego) A moze to taka licytacja, kto co czytuje? Mysle, ze to ustalilismy juz dawno.
Sugerujac Poppera , nie oczekiwalem, ze przytoczysz pierwsze zdania z wiki.( Kant) Mialem raczej na mysli w jaki sposob mozna logicznie zaprzeczajac dojsc do prawdy o czlowieku. To bylo clue tego sporu. Ale widac. lepiej wychodzi ci spor jalowy.

Nie wiem co toba powodowalo - urazona duma? Ze pohukiwanie przedkladasz ponad rozwazania akademickie.

W sumie juz mnie to niewiele obchodzi. Pisz dalel( bron boze publikuj)

To dziala ja nie znam Twoich ululbiencow, a Ty moich. Nie ma co sie licytowac. Nazwiskami mozemy rzucac cale dnie. Publikowac bede, ale nie z filozofii. Szkoda,ze nie wyczules nutki ironii o Kancie i jego nastepcach.

Logika i logika.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:

Logika i logika.

Jezeli wolisz aspekt metafizyczny to tu Popper jest rowniez na miejscu. Wcale jej nie odrzucal.

Mysle jednak, ze to dyskusja bezprzedmiotowa.

Zegnaj wiec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wole Dr Pepper'a. Odmaszerowac!!!Funeral March
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Mądry człek napisał:
Wacek1 napisał:

Zalecam refleksje i branie pewnych rzeczy na luzie. Powtarzam to od lat - to tylko forum, nic wiecej!

Wacek1 napisał:
odsylam do podejscia fenomenologicznego, moze wyczyscisz leb z bzdurnych zalozen i spojrzysz na temat troche szerzej.

Wacek1 napisał:

Zastanawiam sie, czy ty naprawde myslisz, ze twoje uznanie badz pogarda w jakikolwiek sposob mnie obchodzi?

Wacek1 napisał:
popelniasz ten sam blad falszywego zalozenia co inni. (...)

PS Nie naduzywaj (Karolu - tu bym zmieniła na Wacku) wielkich kwantyfkatorow

Wacek1 napisał:

Hmm, podejrzewasz.. To to co najczesciej robice i na podstawie swoich podejrzen formulujesz wnioski. proponuje jednak nauke logiki - uchroni od pychy.

Wacek1 napisał:

Idz poczytac, tobie to wychodzi znakomicie. Ja co dzien przypatruje sie temu co wiem, mysle jednak, ze wy macie (ty masz) z tym wiekszy problem.

Musze rozum naginać we wszystkie strony, by pojąc relatywizm tych wypowiedzi. Czy dostąpię jakiegoś symbolicznego przeistoczenie się w istotę bliższą Wackowi?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok