Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miłosz Alberski (8998 niezalogowanych)
16 Postów
Wiking
Haha no ale mi dosrales. Poruszylo mnie to. Heh moze i ubogi jestem w tresci ale to nie czyni mnie tepym pajacem ktory siedzi przed komputerem ze slowniczkiem i udaje wielkiego cwaniaczka. To jest smieszne to co piszesz. Czasami naprawde tak mocno uzywasz tego slownika ze gupisz sie w tym czym piszesz. Powiedz mi ? Skad sie biora tacy ludzie jak ty ? Dlaczego jestes tak tepym czlowiekiem. Zal mi ciebie. Naprawde, wez do buzi rure wydechowa, odpal maszyne, niech ci spaliny mozg przefiltruja. Moze pomoze ci nerwusku jak tam na silowni ? Spuchles ? Nie ma lipy co ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Josef Mengele
(drjosefmengele)
Wiking
Przypadkowo natknąłem się na kamerkę internetową Wacka, nie mogłem się powstrzymać od zrobienia printscreena.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Mwahahaha ! Wacek zes spuchl jak swinia ! Co ty za sterydy bierzesz ? Na mietku jedziesz ? Wspolczuje twojej przyszlej partnerce. Zero pociechy w lozku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Cook123 napisał:
Mwahahaha ! Wacek zes spuchl jak swinia ! Co ty za sterydy bierzesz ? Na mietku jedziesz ? Wspolczuje twojej przyszlej partnerce. Zero pociechy w lozku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Josef Mengele
(drjosefmengele)
Wiking
Cook123 napisał:

Szczerze mówiąc, myślę że skoro Wacek tak cały czas mówi o Popperze, to chodzi mu o Poppersa, czyli środek do rozluźnienia mięśni zwieracza odbytu. A kto go kupuje najczęściej? Geje! Także bardziej bym mówił o partnerze, ale spompowanie zabierze mu zdolności męskie, zostanie mu tylko dawanie dupy... Biedactwo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
drjosefmengele napisał:
Cook123 napisał:

Szczerze mówiąc, myślę że skoro Wacek tak cały czas mówi o Popperze, to chodzi mu o Poppersa, czyli środek do rozluźnienia mięśni zwieracza odbytu. A kto go kupuje najczęściej? Geje! Także bardziej bym mówił o partnerze, ale spompowanie zabierze mu zdolności męskie, zostanie mu tylko dawanie dupy... Biedactwo...

To by wyjaśniało jego nagle znikniecie w celu defekacji.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
drjosefmengele napisał:
Cook123 napisał:

W sumie to uzewnętrznił się jak nastolatka na facebooku czy tweeterze z ta defekacją.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Hahahahahaha! Nie ma to jak tyrac idiote. Dio pieca z nim ;(
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
drjosefmengele napisał:
Cook123 napisał:

To tylko mecz chlopczyku, ale widze, ze sie rozbrykales. Niedawno niemal ze lzami w oczach broniles sie, gdy ci panna na forum zarzucila kobiecosc w wygladzie i obyciu a teraz sam stosujesz podbna retoryke. Pewnie sam sadzisz, ze to rozwoj, ja jednak postawie na regres.
Taka juz przywara psychologii tlumu, ze meritum jest malo istote, licza sie igrzyska.

Tym samym korzystajcie z przepastnych zasobow netu( z czego robiliscie niedawno zarzut)
Z pewnoscia jest jeszcze wiele fotek - niech sie tluszcza raduje.

Zabawne jest jednak to Karolku, ze w glebi duszy wiesz, ze jestes cipka, wychowana przez mamusie. Ale celebruj, celebruj. Dzis twoj wieczor.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Cook123 napisał:
Hahahahahaha! Nie ma to jak tyrac idiote. Dio pieca z nim ;(

Moze lepiej nie do pieca, bo na zdjęciu widać, ze zamiast mięśni synthol. Przecie to mieszanka oleju, lignokainy i alkoholu. Jeszcze piec wybuchnie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok