Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miłosz Alberski (8989 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Karol.Ky napisał:
Dokladnie, a z kazdego czasem wyjdzie jego prawdziwa natura. Chocby nawet aspirowal do bycia erudyta i medrcem...cuz niektozy musza sie dowartosciowywac , wyszukanymi w necie zwrotami , taka ich natura.
Widocznie maja o sobie niskie mniemanie i sa zagubieni w wlasnym swiecie.
ciezko sie pisze bez polskich znakow.
SPADAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
gabriel napisał:
Karol.Ky napisał:
Tylko sie klocicie i klocicie... Normalnie przyklad "flame war"
Bez przesady
Z nudow cos trzeba robic ...
A jak kto daje si€ podpuscic to i efekt szarpaczki murowany

Dokladnie, a z kazdego czasem wyjdzie jego prawdziwa natura. Chocby nawet aspirowal do bycia erudyta i medrcem...

Moze rozwiniesz? Ciekawie sie zapowiada. Zwlaszcza ta czesco aspiracjach.

Pozostawie to jako niedopowiedzenie.

No coz, jestes zaczepny, ale boisz sie przekroczyc granice? Racje miala Factorytka i twoje zaprzeczenia nic tu nie dadza.

powodzenia zatem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
gabriel napisał:
Karol.Ky napisał:
Dokladnie, a z kazdego czasem wyjdzie jego prawdziwa natura. Chocby nawet aspirowal do bycia erudyta i medrcem...cuz niektozy musza sie dowartosciowywac , wyszukanymi w necie zwrotami , taka ich natura.
Widocznie maja o sobie niskie mniemanie i sa zagubieni w wlasnym swiecie.
ciezko sie pisze bez polskich znakow.
SPADAM

Najbardziej zabwawne jest to, ze robisz zarzut z tego co jest immanentna cecha twoich postow.
Ciebie bez netu po prostu nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
gabriel napisał:
Karol.Ky napisał:
Tylko sie klocicie i klocicie... Normalnie przyklad "flame war"
Bez przesady
Z nudow cos trzeba robic ...
A jak kto daje si€ podpuscic to i efekt szarpaczki murowany

Dokladnie, a z kazdego czasem wyjdzie jego prawdziwa natura. Chocby nawet aspirowal do bycia erudyta i medrcem...

Moze rozwiniesz? Ciekawie sie zapowiada. Zwlaszcza ta czesco aspiracjach.

Pozostawie to jako niedopowiedzenie.

No coz, jestes zaczepny, ale boisz sie przekroczyc granice? Racje miala Factorytka i twoje zaprzeczenia nic tu nie dadza.

powodzenia zatem.

Nie mam zamaiaru eskalowac swojej agresji, ani dowartosciowywac sie obrazajac innych oraz odreagowywania skrywanej frustracji. Niech factorytka ma swoje racje, ja pozostane obojetny i nie bede znizac sie do poziom dyskusji i wypewiedzi na tymze forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:

Nie mam zamaiaru eskalowac swojej agresji, ani dowartosciowywac sie obrazajac innych oraz odreagowywania skrywanej frustracji. Niech factorytka ma swoje racje, ja pozostane obojetny i nie bede znizac sie do poziom dyskusji i wypewiedzi na tymze forum.
[/quote]

Ano musze.. Nie bedziesz oficjalnie i wulgarnie, ale subtenie juz bedziesz?
Gdzie roznica? To tak jak z zabijaniem - mozna czlowieka roztrzelac, mozna tez wydac wyrok.

Rece umyte, sprawy nie ma. Sorry, ale ja wole otwrcie.

PS Dlaczego wam, ktorzy mysla, ze postepuja bardziej wlasciwie i szlachetnie zawsze sie wydaje, ze ci krzykacze musza odreagowywac jakies frustracje? Nie przyszlo ci do glowy, ze to zaplanowany styl? Taki, ktory dziala odprezajaco i spuszcza powietrze z tego nadmuchanego balona politycznej poprawnosci?

Ja w kazdym razie swietnie sie tu bawie i wali mnie to czy ktos szuka pracy, lub ma problemy z NAV. Chcesz pomagaj, chcesz, zachowuj swoj poprawny jezyk, ale jezeli juz wybrales taka droge to badz konsekwentny, a nie puszczasz "oko" do czytajacym mowiac: " to ja jestem ten fajny"

Zreszta, to nie konkurs na najbardziej poprawnego i gladkiego forumowicza, wiec rob co chcesz - w koncu mamy wolnosc ( i nowego cenzora)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:

Ano musze.. Nie bedziesz oficjalnie i wulgarnie, ale subtenie juz bedziesz?
Gdzie roznica? To tak jak z zabijaniem - mozna czlowieka roztrzelac, mozna tez wydac wyrok.

Rece umyte, sprawy nie ma. Sorry, ale ja wole otwrcie.

PS Dlaczego wam, ktorzy mysla, ze postepuja bardziej wlasciwie i szlachetnie zawsze sie wydaje, ze ci krzykacze musza odreagowywac jakies frustracje? Nie przyszlo ci do glowy, ze to zaplanowany styl? Taki, ktory dziala odprezajaco i spuszcza powietrze z tego nadmuchanego balona politycznej poprawnosci?

Ja w kazdym razie swietnie sie tu bawie i wali mnie to czy ktos szuka pracy, lub ma problemy z NAV. Chcesz pomagaj, chcesz, zachowuj swoj poprawny jezyk, ale jezeli juz wybrales taka droge to badz konsekwentny, a nie puszczasz "oko" do czytajacym mowiac: " to ja jestem ten fajny"

Zreszta, to nie konkurs na najbardziej poprawnego i gladkiego forumowicza, wiec rob co chcesz - w koncu mamy wolnosc ( i nowego cenzora)

Bo to wyglada jak wyladowywanie frustracji. Nie mnie oceniac, czy masz taki styl, czy taki jestes. Od czasu odkad jestes na forum twoje zachowanie zmienilo sie diametralnie jezyk rowniez. Reasumujac, albo grasz, albo jak to mowia: kto z kim przystaje takim sie staje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
[quote]Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:

Bo to wyglada jak wyladowywanie frustracji. Nie mnie oceniac, czy masz taki styl, czy taki jestes. Od czasu odkad jestes na forum twoje zachowanie zmienilo sie diametralnie jezyk rowniez. Reasumujac, albo grasz, albo jak to mowia: kto z kim przystaje takim sie staje.

Roznice miedzy stanem faktycznym a przedstawionym moga byc znacze, a ty jako naukowiec- za jakiego czesto sie podajesz- powinienes doskonale wiedziec, ze nie sa one dostatecznymi przeslankami przy formułowaniu takich opinni. Wiekszosc osob moze i to robi, ale ty nie powinienes, chocby z uwagi na to, ze taki styl jest ci obcy z definicji. Inaczej wpadniesz w pulapke niekonsekwencji.
To czy gram, czy tez taka moja natura nie jest przedmiotem dzisiejszych rozwazan. To samo dotyczy ewolucji badz jak wolisz degradacji jezyka jakim sie posluguje.
Sam biore za niego odpowiedzialnosc, natomiast ty mozesz go akceptowac badz odrzucic - wolna wola.
Zalecam refleksje i branie pewnych rzeczy na luzie. Powtarzam to od lat - to tylko forum, nic wiecej!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Wacus, smutny z ciebie czlowiek ;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Cook123 napisał:

I oczywiście, weź to na luzie, który tak miłujesz Wacku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
buu napisał:
Cook123 napisał:

I oczywiście, weź to na luzie, który tak miłujesz Wacku.

minuta ciszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok