Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S ON Tamten (6058 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
grzegryn napisał:
najwazniejsze co chcialem powiedziec to powiedz mi po co masz przyczepiona do dyńki antene rai uno??
a to grzesiu po to
aby dobrze mnie było widać z daleka dla tych wszystkich siedzących na swoich wypucowanych maskach bemewe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
jasta102 napisał:
grzegryn napisał:
najwazniejsze co chcialem powiedziec to powiedz mi po co masz przyczepiona do dyńki antene rai uno??
a to grzesiu po to
aby dobrze mnie było widać z daleka dla tych wszystkich siedzących na swoich wypucowanych maskach bemewe

ten znow sie powtarza.. oj jasiu jasiu.. masz juz skleroze.. ale powiem ci tak szczerze od serca ze do twarzy ci z ta antena rai uno na glowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
jasta102 napisał:
grzegryn napisał:
a to grzesiu po to

a skąd masz pewność, że on siedzi na swoim bemewe???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
TomaszJar napisał:
jasta102 napisał:
grzegryn napisał:
a to grzesiu po to

tomaszu..to jest tak, ze dzis siedze na bmw a jutro np moge na twojej babie o ile ja masz na stanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
grzegryn napisał:
TomaszJar napisał:
jasta102 napisał:
grzegryn napisał:
a to grzesiu po to

tomaszu..to jest tak, ze dzis siedze na bmw a jutro np moge na twojej babie o ile ja masz na stanie

Grzegorz, jak widzę zasady polskiej pisowni zaczynają zanikać w Twojej małej tępej łepetynie, więc przypomnę bez złośliwości, że imiona piszemy z dużej litery, oraz Ci, Tobie, Cię, Twojej, itp
moja żona ma bardziej wysublimowany gust niż pedał siedzący na starym rupieciu, bo model na którym siedzisz daleko odbiega od standardów do których jesteśmy przyzwyczajeni
ten model nadaje się na podryw w remizie strażackiej i do Pani Krysi z GS (jak wiesz w ogóle co ten skrót znaczy)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
grzegryn napisał:

w polsce jest chujowo wiec nie dziw sie ze inni szukaja szczescia po za jej granicami...:

A dlaczego jest w Polsce jak napisales ?! Chyba nie z powodu norwegow !!!

A teraz przyjezdzaja robic tutaj druga Polske
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dajcie grzesiowi spokój
to prosty chłopski młodzieniec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
TomaszJar napisał:
grzegryn napisał:
TomaszJar napisał:
jasta102 napisał:
grzegryn napisał:
a to grzesiu po to

Grzegorz, jak widzę zasady polskiej pisowni zaczynają zanikać w Twojej małej tępej łepetynie, więc przypomnę bez złośliwości, że imiona piszemy z dużej litery, oraz Ci, Tobie, Cię, Twojej, itp
moja żona ma bardziej wysublimowany gust niż pedał siedzący na starym rupieciu, bo model na którym siedzisz daleko odbiega od standardów do których jesteśmy przyzwyczajeni
ten model nadaje się na podryw w remizie strażackiej i do Pani Krysi z GS (jak wiesz w ogóle co ten skrót znaczy)

to masz ta kobite czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
Makaryna napisał:
grzegryn napisał:

w polsce jest chujowo wiec nie dziw sie ze inni szukaja szczescia po za jej granicami...:

A dlaczego jest w Polsce jak napisales ?! Chyba nie z powodu norwegow !!!

A teraz przyjezdzaja robic tutaj druga Polske

nie zapominaj ze Ty tez jestes Polka a jestes w norwegii co nie oznacza ze robisz z niej druga polske, kazdy chce zyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
jasta102 napisał:
dajcie grzesiowi spokój
to prosty chłopski młodzieniec

a dziekuje jasiu
Zgłoś wpis