Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S ON Tamten (6064 niezalogowanych)
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
jasta102 napisał:
dajcie grzesiowi spokój
to prosty chłopski młodzieniec

Jasta bez obrazy
moi rodzice są prostymi ludźmi, a mają pewne zasady, i proszę Cię abyś nie obrażał prostych ludzi oni nie mieli takich szans i musieli orać w szarej rzeczywistości
rozumiem, że użyłeś skrótu myślowego i tak naprawdę chciałeś rzec:
to prostacki chłopek wychowany bez zasad......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
111 Postów
grzegor tor
(grzegryn)
Początkujący
tomuś jar ty za swoja zone sie nie wypowiadaj stary zazdrosniku , moze ona ma odmienne zdanie, nie wiem czy wiesz ale 80% mezow nie zna do konca swoich zon, co maja w glowach z tym pedalem to niezle sie usmialem, jestes zabawny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a niech będzie
prosty chłopski młodzieniec bez zasad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
grzegryn napisał:
tomuś jar ty za swoja zone sie nie wypowiadaj stary zazdrosniku , moze ona ma odmienne zdanie, nie wiem czy wiesz ale 80% mezow nie zna do konca swoich zon, co maja w glowach z tym pedalem to niezle sie usmialem, jestes zabawny

Eee, "podobno" 83%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
grzegryn napisał:

Widzisz Grzesiu ja uważam, że 100% facetów nie zna swoich kobiet do końca i vice versa, ale powiedz mi proszę co to obchodzi kolegę który zadał pytanie: Porady w sprawie wyjazdu?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
jasta102 napisał:
a niech będzie
prosty chłopski młodzieniec bez zasad

prostacki chłopski młodzieniec bez zasad..
Jasta prosty to nie prostak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
żenujące jest zaśmiecanie wątków waszymi durnymi, dziecinnymi zaczepkami. Ja bym w ogóle na Twoim miejscu Grzegrzyn nie odpowiadała i nie zwracała na posty skierowane w moją stronę od jasty i innych takich. A ty się dajesz wciągac w temat, w sumie bez senu. I sam zaczynasz pisac o bzykaniu żon? itp? Po jaką cholere, wydawało mi się, że to nie Twój poziom? Olac, inaczej się nie da. No chyba, że naprawdę lubisz wchodzic w dialog z jastą. Ani to śmieszne, ani madre, ani ciekawe. ątek o wyjeździe, a połowa postów w temacie nie ma się nijak do myśli przewodniej. Dziecinada. nie wiem skad niektórzy na tym forum znajdują tyle czasu by na siebie wzajemnie napie..c, pisac bzdury, 100 raz o tym beemwe, jezu to nawet już nie jest śmieszne. :/ chyba naprawde macie nudne życie w tej Noregii. A co do zasad pisowni "twój, tobie, ciebie" NIE. nie jest zasadą iż zawsze pisze się te słowa z wielkiej litery. Wystarczy otworzyc książkę, lub pierwszą lepszą gazetę. Z wielkiej litery pisze się te słowa w formie grzecznościowej , do ludzi których szanujemy -w listach, w e-korespondencji, w ofertach itp. Niekoniecznie na forach internetowych. to tak baj de łej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
TomaszJar napisał:

Jasta bez obrazy
moi rodzice są prostymi ludźmi, a mają pewne zasady, i proszę Cię abyś nie obrażał prostych ludzi oni nie mieli takich szans i musieli orać w szarej rzeczywistości

myślę, że ponad 83 % polskich ludzi tak myśli o swoich rodzicach
może już nie wymieniajmy tych "zasad"
tylko dlaczego w tej Polszy jest tak źle
aha
bo Tusek, ruskie, żydy, komuchy i cykliści ich okradli
PS
92 % polactwa jest dumne z faktu bycia polactwem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
Wacek1 napisał:
grzegryn napisał:

Eee, "podobno" 83%

Chcesz powiedzieć, że aż 17% żyje w przekonaniu, że wiedzą wszystko o swoich żonach
proszę Cię a Ty co zaraz po ślubie jesteś czy jeszcze przed
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
maniakalnie napisał:
żenujące jest zaśmiecanie wątków waszymi durnymi, dziecinnymi zaczepkami. Ja bym w ogóle na Twoim miejscu Grzegrzyn nie odpowiadała i nie zwracała na posty skierowane w moją stronę od jasty i innych takich. A ty się dajesz wciągac w temat, w sumie bez senu. I sam zaczynasz pisac o bzykaniu żon? itp? Po jaką cholere, wydawało mi się, że to nie Twój poziom? Olac, inaczej się nie da. No chyba, że naprawdę lubisz wchodzic w dialog z jastą. Ani to śmieszne, ani madre, ani ciekawe. ątek o wyjeździe, a połowa postów w temacie nie ma się nijak do myśli przewodniej. Dziecinada. nie wiem skad niektórzy na tym forum znajdują tyle czasu by na siebie wzajemnie napie..c, pisac bzdury, 100 raz o tym beemwe, jezu to nawet już nie jest śmieszne. :/ chyba naprawde macie nudne życie w tej Noregii. A co do zasad pisowni "twój, tobie, ciebie" NIE. nie jest zasadą iż zawsze pisze się te słowa z wielkiej litery. Wystarczy otworzyc książkę, lub pierwszą lepszą gazetę. Z wielkiej litery pisze się te słowa w formie grzecznościowej , do ludzi których szanujemy -w listach, w e-korespondencji, w ofertach itp. Niekoniecznie na forach internetowych. to tak baj de łej.

gdzie Cię uczyli nauki języka polskiego????? a może w sms nie używamy ą ę ć itd
ja jebie, ja bym, bym zrobiła, bym zesrała, bym kupiła, bym co jeszcze bym ????????
skąd Ty jesteś???????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok