Renatap napisał:
Mąż ma konto w Sparebanken 1 Dziękuje za odpowiedz będę póbowała jak nie da rady to przejdę do NAV .
w Nav tez nic nie załatwisz giro jest na ciebie i tylko ty możesz zrealizować...nav nie pomoże ci w niczym,może być tak ze beda ci smucic o założeniu konta,jesli masz problemy z wypłatami giro...na poczcie z innym bankiem też ci nie wypali,bo poczta wspópracuje z tymi co ci podałam...musisz wypłacic na siebie,a Nav napewno nie zgodzi sie twoich pieniedzy przelewac na męza konto...moga zrobić 1,2 miesiace wyjątku...zreszta zobacz sama ze to giro nie przyszło z nav w którym te pieniadze załatwiałas prawda?one przyszły z Mo i Rana,więc pomysl w czym teraz oni ci pomoga?w tym miesiacu w niczym...będziesz musiała je odebrać sama...no ale próbój moze się mylę,ale nie wydaje mi się bo sama kiedys miałam problem z rodzinnym i niestety musiałam wypłacać sama dopóki nie założyłam konta...
idz do Nordea z dowodem i pozwoleniem na pobyt i otworzą ci konto,dostaniesz karte ale bez zdjęcia...lub spytaj w tym banku co maż ma...
tutaj bez jakichkolwiek dokumentów tożsamości giro nie zrealizujesz...