Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Iza Bela Marzena D........a Kinga Lk Wiolus1 Agnieszka Otto (6654 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Mam wplyw, moge przyspieszyc twoj zgon, a znam sie na tym - jako jedyna wykonczylam chlopa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:

A co do ciebie brzydal, to uwazaj bo bedziesz nastepny, wybierz sobie czcionke do nekrologu. Powod smierci niech zostanie tajemnica.

bżydala do gazu
albo na Madagaskar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...to

ja chce

do gazu!

(ale tylko - na gazie)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
O ! "Suptelna" Kasie petstajl i jej rycerz dzaqu wkurzyli sie i odebrali mi dwa oklaski
Nie mowilam ze to polglowki, gorzej niz dzieci.
Szanowni poszkodowani i upokorzeni przez mnie, informuje was iz na tym forum jakies 4 lata temu mialm minus (-) 211 , wiec wasze minusowanie mnie rozsmiesza.
skad sie biora takie zalosne jednostki?
Lalunia pewnie w CV zawsze wpisuje ze zna angielski perfekcyjnie, a tu sie raptem okazalao, ze nie zna podstaw i robi kardynalne bledy. Banka samozachwytu pekla
dzaqu rycersko bronil "honoru" ukochanej, ale jak to na prostaka przystalo walnal z grubej rury, odrzucilo go i poszedl w pizdu.
Trzeba bylo sie rzucac z motyka na slonce?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
brzydal napisał:
...to

ja chce

do gazu!

(ale tylko - na gazie)

Jaim gazem jestes zainteresowany? Zobacze, co sie da zrobic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
O ! "Suptelna" Kasie petstajl i jej rycerz dzaqu wkurzyli sie i odebrali mi dwa oklaski
Nie mowilam ze to polglowki, gorzej niz dzieci.
Szanowni poszkodowani i upokorzeni przez mnie, informuje was iz na tym forum jakies 4 tata temu mialm minus (-) 211 , wiec wasze minusowanie mnie rozsmiesza.
skad sie biora takie zalosne jednostki?
Lalunia pewnie w CV zawsze wpisuje ze zna angielski perfekcyjnie, a tu sie raptem okazalao, ze nie zna podstaw i robi kardynalne bledy. Banka samozachwytu pekla
dzaqu rycersko bronil "honoru" ukochanej, ale jak to na prostaka przystalo walnal z grubej rury, odrzucilo go i poszedl w pizdu.
Trzeba bylo sie rzucac z motyka na slonce?

hahahahahahaha......poprawilas mi humor

Hiltonko

a masz tego plusika hehehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Dzaqu napisał:
Hilton napisał:
20alex20 napisał:
No i to było do przewidzenia
Jedna osoba rozpierdziela wszystko i wyzywa sie na innych.
Moze w ten sposob leczy swoje chore ego......

Jesli chcesz gdybac, to idz do wrozki. Nikt najwidoczniej jeszcze sie na tobie nie wyzyl, lub jestes nastepnym madala, ktory nie rozumie tego, co sam napisal.

Oglaszam niniejszym, aby nikt wiecej nie pisal do mnie na priv z prosba o pomoc w jakiejkolwek sprawie, mam wasze problemy gleboko w powazaniu, lub w dupie - jak kto woli.
Od dzis niech radami i pomoca sluza 20alex20 oraz kaleka intelektualny, ale za to kulturalny dzaqu .

Bedziecie komentowac czy ktos w sandalach chodzi i ze to wioska, lub czy karpia lubi, ale uposledzenie intelektualnie zawziecie bronicie, widocznie jestescie tacy sami. Zjezdzajcie miernoty.

Oto twój cytat innego tematu:

Odp.:gdzie kupic karpia (badz cos podobnego) i opłatek 5 Dni, 19 Godziny temu Oklaski: 18
Moje marzenia nie są aż tak bardzo przyziemne. Znów trafiles kula w płot, ale próbuj dalej, może wreszcie cię się uda cwiercinteligencie.
Sądzisz jak mniemam według siebie. To przykre, bo dla mnie otrzymanie zaproszenia jest rzeczą normalna.
A tobie wyjasnilam, ze to nie mój firmowy julebord, bo mało brakowało a te dwie komórki, które masz pod czaszka wpadlyby w sprzężenie zwrotne z zazdrości, ze inni maja przyjaciół a ty tylko lusterko.
Bywaj zdrow.

Pozwól że zadam ci pytanie?
Co kieruje tobą zachowując się w ten sposób?
Mąż cie zostawił z dwójka dzieci, czy co?
Takich ludzi jak ty należy tępić.
Leczysz kompleksy sfrustrowana kobieta i asekurujesz się swoją internetową grupą wsparcia
Jeśli możesz to niepomagaj. ZROBISZ DOBRY UCZYNEK

Żegnam ozięble gdyż dyskusja z tobą uwłacza mi.
Pozostałym Życzę Wesołych Świąt

Jakie kompleksy ty tepa strzalo? Nazwanie rzeczy po imieniu, zwrocenie komus uwagi, ze nie potrafi poprawnie pisac nazywasz leczeniem kompeksow i frustracja?
Ignoranci, nieuki i osoby bez rozumu zwrocenie uwagi zawsze odbieraja jako atak na nich i obraze, a potem sugeruja ze ten, ktory im te uwage smial zwrocic ma kompleksy, problemy z wlasnym ego itp.
Problemy to macie qurwa wy. Ze wszystkim do okola. Ty miernoto masz problem z pieniedzmi, bo szukasz darmowego robotnika do kafelek w lazience, chcesz opchnac dwa psy, bo sie wam znudzily i tak sobie wymysliles ze upieczecie dwie pieczenie na jednym ogniu.
Jakim trzeba byc glupcem, aby cytwac wypowiedz skierowana do socjopaty, jako dowod.
Gdyby takich ludzi jak ja wytepiono ( a wytepiono prawie wszystkich w czasie II wojny swiatowej), to by nasz polski narod skaldal sie z takich idiotow jak ty i twoja druga polowka.
Taki wrazliwy jestes na krytyke ortografii, a do mnei wyjechaes z chwytem ponizej pasa, doyczacym mojego niezyjacego juz meza i moich dzieci.
Odpierdol sie od moich dzieci. Co sie zas tyczy meza, to nie on mnie zostawil, to jak go wyrzuclam z domu, bo byl takim samym idiota jak ty, szczycil sie tym i na dodatek za moimi plecami przespal sie z Rosjanka.
Za sprawa tego argumentu z dziecmi udowodniles kim jestes, chamem i prostkiem ze sloma w butach, uzywajacym pseudo kultury, na pohybel z takim jak ty.

hehe lubię to,coś ala lindemans potrafi tak zdefiniować samą siebie a jednak udawać,że nie napisała o sobie samej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Thank you BiZi
Albo "a thenk you"? Tak czy owak Zenon Nowak, bedzi mi sie "lepiej" spalo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
brzydal napisał:
...to

ja chce

do gazu!

(ale tylko - na gazie)

Jaim gazem jestes zainteresowany? Zobacze, co sie da zrobic.

zapodaj mu iperyt
albo......podkołdernika żrącego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Thank you BiZi
Albo "a thenk you"? Tak czy owak Zenon Nowak, bedzi mi sie "lepiej" spalo

"tenks" wystarczy
Zgłoś wpis