Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Iza Bela Marzena D........a Kinga Lk Wiolus1 Agnieszka Otto (6511 niezalogowanych)
27 Postów

(Pet Style)
Wiking
Nie chce mi się już boksować i psuć krwi.
Znacie już wszystkie informacje, mniej lub bardziej burzliwie przekazane.
Prawda jest taka że jeśli ktoś marzy o takim psie to zadzwoni a nie będzie pisał na forum.
Dlatego... pozdrawia Was Wszystkich i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Jasna napisał:
magdalena_d84 napisał:
hehehe kotki tez sa piekne...ale mialam kiedys..juz go nie mam..starcil swoje 7zyc wiec teraz chcialabym od Mikolaja pieska... no jak braknie mu prezentow w tym roku to poczekam do nastepnego (o ile takowy rok bedzie )

Nie wiem.. Nie żeby było znowu zaraz, że się na kogoś rzucam z pazurami czy coś, nie chodzi mi o Ciebie ( bo Cię przeca nie znam), ale tak ogólnie...

... jak słyszę, że pies czy kot pod choinkę to zaraz widzę ślicznego szczeniaczka w 2012, a w 2013 smutne oczy wyglądające zza krat schroniska. Tak niestety robi wiele osób, nieprzemyślany prezent i tragedia dla zwierzaka...

... na szczęscie Twoje wahanie sugeruje, że autentycznie się nad tym zastanawiasz.

Od czasu wakacji rozwazam zakup takiego wlasnie pieska...jesli nie dla corek to dla mnie
Ale martwia mnie podroze, zostawianie psiny w domu na kilka godzin-ze wzgl na prace itp...

Ja mam dobrusie serducho dla zwierzat i ostatnio dokarmiam psy ze schroniska..wystarczy klikniecie za darmo i miska psa sie napelnia a schronisko pozniej dostaje dla niego karme

Tak dla informacji.. tablica.pl/nakarm-psa/ niestety wczoraj akcja juz sie skonczyla....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Pet Style napisał:
Nie chce mi się już boksować i psuć krwi.
Znacie już wszystkie informacje, mniej lub bardziej burzliwie przekazane.
Prawda jest taka że jeśli ktoś marzy o takim psie to zadzwoni a nie będzie pisał na forum.
Dlatego... pozdrawia Was Wszystkich i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT

Dokladnie

Wesolych Swiat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:

Tak dla informacji.. tablica.pl/nakarm-psa/ niestety wczoraj akcja juz sie skonczyla....

Też brałam udzial
Super sprawa to adopcje wirtualne ( przynajmniej tak można ciut wspomóc schroniska).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak

Dla mojej corki to byl obowiazek... Mamusiu kiedy nakarmimy naszego pieska,bo pewnie jest juz glodny Nawet prosila mnie zeby takiego pieska zabrac do domku...eehhh musialam dlugo jej tlumaczyc, ze nie mozemy teraz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(Pet Style)
Wiking
Uważam, że piesek na prezent, bez względu na to jaka jest okazja... święta, urodziny czy bez powodu jest super jeśli jest to wymarzone i przemyślane przez wszystkich domowników
Udzielałam się w schroniskach i wiem, że są tam różne psiaki, radosne, fantastyczne które kochają ludzi, które będą świetnym uzupełnieniem rodziny i trudniejsze, bardziej skrzywdzone przez los, potrzebujące czasu by ponownie zaufać człowiekowi.

Ja już mam jednego Yorka i obiecałam sobie,że następny piesek będzie ze schroniska. Niestety jeszcze nie mam warunków by mieć 2 ale już niebawem to zmienię. I będzie to pies z Polski bo tam tragedia jest większa niż w Norwegii.

Ja wyznaję domenę "House without dog is not a home"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Cos ci sie popitolilo. House without a dog is not a home? jak to qurwa brzmi? House to moze byc co najwyzej without windows na przyklad. A co do tej twojej "domeny" ( sprawdz znaczenie wyrazu zanim go uzyjesz), to jest takie powiedzonko "Home without a cat is just a house".
na zdrowie

I jeszce to " a home" qurwa, napisz jeszcze "a love", "a music".... wyznawcy domen....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Pet Style napisał:
[quote

Ja wyznaję domenę "House without dog is not a home" :)[/quote]

Milosnikowi czworonogow pewnie chodzilo o dewize. Od biedy mozna tez powiedziec motto, ale raczej nie w tym kontekscie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(Pet Style)
Wiking
Prawda, mialo byc odwrotnie. Pomylilam sie ale jestescie inteligentni wiec wiedzieliscie o co cho. Dziekuje za tak suptelne poprawienie mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty

(20alex20)
Nowicjusz
Ja pier....e,ale sie czepiacie!
Jak Was nie interesuje sprawa to sie nie wypowiadajcie!
Niektorzy tutaj to chyba jacys niedowartosciowani i w swoim" zawodzie" nie pracuja bo tylko chca poprawiac innych i pokazywac swoja wyzszosc nad innymi!
Bo co...bo studia maja skonczone,a w Norwegii fizycznie pracuja ?

Rowniez zycze wszystkim Wesołych Swiat ,albo poprostu spedzania spokojnie czasu w gronie najblizszych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok