Dzaqu napisał:
Hilton napisał:
Cos ci sie popitolilo. House without a dog is not a home? jak to qurwa brzmi? House to moze byc co najwyzej without windows na przyklad. A co do tej twojej "domeny" ( sprawdz znaczenie wyrazu zanim go uzyjesz), to jest takie powiedzonko "Home without a cat is just a house".
na zdrowie

I jeszce to " a home" qurwa, napisz jeszcze "a love", "a music".... wyznawcy domen....
Pozdrawiam nabijaczy postów!!!!!!!
Proponuje zacząć leczyć kompleksy a nie spędzać cały dzień i szukać literówek innych.
Tak na koniec chlałbym dodać że trzeba być ignorantem aby poprawiać innych a samemu robić błędy.
Proponuje przeanalizować zdanie "Jest różnica zrobić komuś Łaskę a Laske
Ps Już dawni krąży opinia o Forum że jest to miejsce ludzi który pragną zrobić przykrość innym wiec proszę się ogarnąć
Możesz coś zrobić to pomóż Dziewczynie Skoro ma firmę i psy są legalnie a nie uczysz Angielskiego
Bendem pisoł jok hce
m i nico ć do tedo i niebendom odbisywoł na glópie zaczepki
Odpieprz sie ode mnie debilu do kwadratu.
Jeżeli chodzi o pomoc na forum, to mam stukrotnie większe zasługi od ciebie. Oj, pomyłka, przecież sto pomnozone przez zero daje zero.
Zrozum sieroto, ze ja kompleksów nie mam i nie potrzebuje ich w związku z tym leczyć.
O jakiej literowce ty piszesz? Bo nawet jesli chciałabym kolejny dowód na niedomaganie w języku ojczystym naszej handlarki psami pociągnąć pod literowke, to sie qwa nie da, bo SUPTELNIE to mozna jeść "chlep i japka".
Ja zwróciłam uwagę na błąd, a nie na literowke oraz na ogólny bezsens dewizy, nazwanej domena.
Nie toleruje analfabetow i nie ma to nic wspólnego z liczba moich postów. Jeżeli ktoś nie potrafi posługiwać sie językiem ojczystym, to niech trenuje, czyta, to pomaga. Jeżeli natomiast nie potrafi sie posługiwać językiem obcym, to niech nie robi "wstawek".
Jeszcze jedno, co do "domeny" i " a home" ma wyraz "łaska" napsany bez polskiego znaku?
To, ze ktoś pisze bez polskich znaków nie jest równoznaczne z byciem ignorantem ortograficznym i nietylko .
Pozdrawiam obroncow indolencji.
Edit: jeżeli chodzi o pomaganie dziewczynie, to ty jej pomóż, bo jak widzę to twoja dziewczyna lub żona, więc postanowiles stanąć w jej obronie hahahaha. Nie podlega wątpliwości, ze pomysł zamieszczenia ogłoszenia o sprzedaży psów w dziale nieruchomosci był twój "miszczu".
Teaz, jak juz wiecie jak sie pisze po polsku i angielsku, to niech ci zrobi laske.
Rycerz sie znalazł