Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Iza Bela Marzena D........a Kinga Lk Wiolus1 Agnieszka Otto (6654 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Jasna napisał:
Pet Style napisał:
Z jednej strony szkoda mi czasu aby odpowiadać na takie komenty ale z drugiej strony nie pozdwolę by ktoś psuł mi dobre imie.
Tak jak pisałam w ogłoszeniu którego pewnie nie czytałeś mogę wystawić rachunek jeśli klient a taką potrzebę. Co za tym idzie pies został zadeklarowany do sprzedania na granicy i zapłacony tzw.VAT.
Mogłam sobie na to pozwolić gdyż ma założoną firmę w Norwegii. www.pet-style.com

Ostrzegano nie przed głupimi tekstami na forum.
Przykro mi , że czytam takie teksty od Polaków, ludzi którzy powinni sobie kibicować w sukcesach i wspierać w porażkach.
Nie wiem co chciałeś sobie i komuś udowodnić ale wiec, że jest mi wstyd za Ciebie.

A gdzie ja napisałam coś co szarpie TWOJE imię??
Ogłoszenia nie znalazłam ( może dlatego że jak widać siedzi w dziale "domy", zwyczajnie chcialam sie dowiedzieć jak wygląda "sytuacja psiaka", bo ludziska są rożni, a ostatnio na granicy jakiś domorosły "hodowca" skazał na śmierć bodaj sześć szczeniaków.
Odpowiedziałaś całkiem jasno na pytanie to i ja napisałam szczerze o co mi chodziło, wyjaśniłam dlaczego pytanie zadałam i tyle.. nic o TOBIE.

chyba ciut przewrażliwiona jesteś...

eee daj jej spokoj Jasna, kolejnej jakies kompleksy wylaza.....

Swieta w Norge??? czy do PL?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(Pet Style)
Wiking
BiZi napisał:
Pet Style napisał:
BiZi napisał:
Pet Style napisał:
Rodowòd miedzynarodowy, paszport, szczepienia, odrobaczeniia (w polsce i norwegii) , chip. Wszystko jest na "sprzedam, moja norwegia" jest tam tez ich zdjecie. Zalezy mi tylko aby nie trafily do hodowli bo to zmarnowanie psu zycia.

to jak jest wkoncu z tym rodowodem? Tutaj piszesz ze jest, a w ogloszeniu ze nie ma...

btw..polska cena za takiego psiaczka wacha sie od 800 zl do 1400 zl.....

tyle moge dac....

gdzie masz kolego napisane, że nie ma rodowodu? no znajdź mi ten fragment, proszę!
nie dostaniesz Yorka z rodowodem FCI (Związku Kynologicznego w Polsce) za 800zł.
widziałam ogłoszenia na allegro " szczenie z rodowodem" pod spodem napisane ( Rodowód Miłośników Psa i Kota)
szkoda gadać...

mowisz i masz...ogloszenie z dzialu sprzedam.....moglas napisac, ze wystawiasz psy do sprzedarzy w dziale DOMY ...

"Suczka, urodzona 10.10.2012.
Zaszczepiona, zaczipowana, odrobaczona.
Bez rodowodu.
Rodzice na miejscu.
cena 6000 NOK

Drammen , Hokksund.

Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr: ******* "

i nie pien sie tak bo Ci zylka peknie.....a nawiazujac do ogloszenia TAKIE psy sa w CENIE, ktora napisalem....

No to jak widzisz pośpieszyłeś się z komentem i lepiej martw się o swoje żyłki.

Uwierz i że nie zabiega o to byś kupił. Rodzina której po tygodniu mogą opaść emocje jest ostatnią rzeczą jakiej chcę dla piesków.

..w sumie to zastanawialem sie na takim psem dla corki, ale napewno od Ciebie go nie kupie....

Wesolych Swiat....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Jasna napisał:
Norge

my tez.....niechce mi sie jechac do PL.......moze wkoncu kiedys na te Sandvike na spacer familijny wyskonczymy , kiedys o tym rozmawialismy.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
To ja w takim razie pozwole sobie wstawic tutaj odpowiednie ogloszenie z dzialu ogloszen.. jak ktos bedzie szukal kontaktu to tam wejdzie w dzial DOMY -SPRZEDAM:

Szukam dobrego domku dla 6 miesięcznych szczeniąt, chłopca i dziewczynki Yorkshire Terrier.
Maluchy mają:
-rodowód exportowy
-paszport
-szczepienia
-odrobaczenia (w Polsce i Norwegii)
-chip

Mam możliwość wystawienia rachunku gdyż posiadam w Norwegii firmę www.pet-style.com

Dzieciaki są zdrowe i bardzo radosne. Reagują na swoje imiona i załatwiają się na gazetę.
Mogę przetrzymać je do przyszłego roku dla konkretnie zainteresowanych. Znajdują się w miejscowościXXXXXX

Polska cena zawiera wszystkie opłaty które musiałbyś zrobić sprowadzając szczenie.

więcej informacji pod nr tel XXXXXX
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
;D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
BiZi napisał:
Jasna napisał:
Norge

my tez.....niechce mi sie jechac do PL.......moze wkoncu kiedys na te Sandvike na spacer familijny wyskonczymy , kiedys o tym rozmawialismy.....

Jak Cię najdzie to dawaj znać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Pet Style napisał:
BiZi napisał:
Pet Style napisał:
BiZi napisał:
Pet Style napisał:
Rodowòd miedzynarodowy, paszport, szczepienia, odrobaczeniia (w polsce i norwegii) , chip. Wszystko jest na "sprzedam, moja norwegia" jest tam tez ich zdjecie. Zalezy mi tylko aby nie trafily do hodowli bo to zmarnowanie psu zycia.

to jak jest wkoncu z tym rodowodem? Tutaj piszesz ze jest, a w ogloszeniu ze nie ma...

btw..polska cena za takiego psiaczka wacha sie od 800 zl do 1400 zl.....

tyle moge dac....

gdzie masz kolego napisane, że nie ma rodowodu? no znajdź mi ten fragment, proszę!
nie dostaniesz Yorka z rodowodem FCI (Związku Kynologicznego w Polsce) za 800zł.
widziałam ogłoszenia na allegro " szczenie z rodowodem" pod spodem napisane ( Rodowód Miłośników Psa i Kota)
szkoda gadać...

mowisz i masz...ogloszenie z dzialu sprzedam.....moglas napisac, ze wystawiasz psy do sprzedarzy w dziale DOMY ...

"Suczka, urodzona 10.10.2012.
Zaszczepiona, zaczipowana, odrobaczona.
Bez rodowodu.
Rodzice na miejscu.
cena 6000 NOK

Drammen , Hokksund.

Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr: ******* "

i nie pien sie tak bo Ci zylka peknie.....a nawiazujac do ogloszenia TAKIE psy sa w CENIE, ktora napisalem....

No to jak widzisz pośpieszyłeś się z komentem i lepiej martw się o swoje żyłki.

Uwierz i że nie zabiega o to byś kupił. Rodzina której po tygodniu mogą opaść emocje jest ostatnią rzeczą jakiej chcę dla piesków.

..w sumie to zastanawialem sie na takim psem dla corki, ale napewno od Ciebie go nie kupie....

Wesolych Swiat....

nie pospieszylem sie z komentem, tylko jak wiekszosc ludzi tutaj, nie potrafilas sprecyzowac swojej wypowiedzi i nawet w poscie nie poinformowalas, ze wystawilas psy na sprzedaz w dziale, gdzie ludzie sprzedaja domy..... sama napisalas, ze wszystko jest w dziale "sprzedam, moja norwegia " - wiec pretensje do siebie skoro nie potrafisz napisac poprawnie postu....

a co do emocji rodzinnych , doczytaj posta dokladnie a pozniej sie wypowiadaj....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
hehehe kotki tez sa piekne...ale mialam kiedys..juz go nie mam..starcil swoje 7zyc wiec teraz chcialabym od Mikolaja pieska... no jak braknie mu prezentow w tym roku to poczekam do nastepnego (o ile takowy rok bedzie )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
hehehe kotki tez sa piekne...ale mialam kiedys..juz go nie mam..starcil swoje 7zyc wiec teraz chcialabym od Mikolaja pieska... no jak braknie mu prezentow w tym roku to poczekam do nastepnego (o ile takowy rok bedzie )

Nie wiem.. Nie żeby było znowu zaraz, że się na kogoś rzucam z pazurami czy coś, nie chodzi mi o Ciebie ( bo Cię przeca nie znam), ale tak ogólnie...

... jak słyszę, że pies czy kot pod choinkę to zaraz widzę ślicznego szczeniaczka w 2012, a w 2013 smutne oczy wyglądające zza krat schroniska. Tak niestety robi wiele osób, nieprzemyślany prezent i tragedia dla zwierzaka...

... na szczęscie Twoje wahanie sugeruje, że autentycznie się nad tym zastanawiasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok