Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Iza Bela Marzena D........a Kinga Lk Wiolus1 Agnieszka Otto (6497 niezalogowanych)
27 Postów

(Pet Style)
Wiking
Z jednej strony szkoda mi czasu aby odpowiadać na takie komenty ale z drugiej strony nie pozdwolę by ktoś psuł mi dobre imie.
Tak jak pisałam w ogłoszeniu którego pewnie nie czytałeś mogę wystawić rachunek jeśli klient a taką potrzebę. Co za tym idzie pies został zadeklarowany do sprzedania na granicy i zapłacony tzw.VAT.
Mogłam sobie na to pozwolić gdyż ma założoną firmę w Norwegii. www.pet-style.com

Ostrzegano nie przed głupimi tekstami na forum.
Przykro mi , że czytam takie teksty od Polaków, ludzi którzy powinni sobie kibicować w sukcesach i wspierać w porażkach.
Nie wiem co chciałeś sobie i komuś udowodnić ale wiec, że jest mi wstyd za Ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Z mila checia bym takiego pieska kupila... ale na razie nie moge... serce by mi sie krajalo gdybym musiala go w domu zostawiac idac do pracy...
Lubie ta rase i moje dzieci tez, bo mialy juz kontakt z takim pieskiem u mojego brata

Nie przejmuj sie komentarzami...
Zycze znalezienia godnego opiekuna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
BiZi napisał:
Pet Style napisał:
Rodowòd miedzynarodowy, paszport, szczepienia, odrobaczeniia (w polsce i norwegii) , chip. Wszystko jest na "sprzedam, moja norwegia" jest tam tez ich zdjecie. Zalezy mi tylko aby nie trafily do hodowli bo to zmarnowanie psu zycia.

to jak jest wkoncu z tym rodowodem? Tutaj piszesz ze jest, a w ogloszeniu ze nie ma...

btw..polska cena za takiego psiaczka wacha sie od 800 zl do 1400 zl.....

tyle moge dac....

BiZi, w takim razie zle ogloszenie ogladales... w ogloszeniu jest podane wszystko... patrz na dzial domy-sprzedam... piekne dwa pieski z kokardkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(Pet Style)
Wiking
BiZi napisał:
Pet Style napisał:
Rodowòd miedzynarodowy, paszport, szczepienia, odrobaczeniia (w polsce i norwegii) , chip. Wszystko jest na "sprzedam, moja norwegia" jest tam tez ich zdjecie. Zalezy mi tylko aby nie trafily do hodowli bo to zmarnowanie psu zycia.

to jak jest wkoncu z tym rodowodem? Tutaj piszesz ze jest, a w ogloszeniu ze nie ma...

tyle moge dac....

gdzie masz kolego napisane, że nie ma rodowodu? no znajdź mi ten fragment, proszę!
nie dostaniesz Yorka z rodowodem FCI (Związku Kynologicznego w Polsce) za 800zł.
widziałam ogłoszenia na allegro " szczenie z rodowodem" pod spodem napisane ( Rodowód Miłośników Psa i Kota)
szkoda gadać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Pet Style napisał:
Z jednej strony szkoda mi czasu aby odpowiadać na takie komenty ale z drugiej strony nie pozdwolę by ktoś psuł mi dobre imie.
Tak jak pisałam w ogłoszeniu którego pewnie nie czytałeś mogę wystawić rachunek jeśli klient a taką potrzebę. Co za tym idzie pies został zadeklarowany do sprzedania na granicy i zapłacony tzw.VAT.
Mogłam sobie na to pozwolić gdyż ma założoną firmę w Norwegii. www.pet-style.com

Przykro mi , że czytam takie teksty od Polaków, ludzi którzy powinni sobie kibicować w sukcesach i wspierać w porażkach.
Nie wiem co chciałeś sobie i komuś udowodnić ale wiec, że jest mi wstyd za Ciebie.

Piec groszy ode mnie: nie sadzielm, ze te pieski tyle kosztuja, male a drogie o.O
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
magdalena_d84 napisał:
BiZi napisał:
Pet Style napisał:

tyle moge dac....

BiZi, w takim razie zle ogloszenie ogladales... w ogloszeniu jest podane wszystko... patrz na dzial domy-sprzedam... piekne dwa pieski z kokardkami

no rzeczywiscie, nie spodzielwalem sie ogloszenia w dziale sprzedam dom hehehe....

teraz to inaczej wyglada

corki mnie mecza o pieska.....zastanawiam sie czy nie kupic ALE....wiem jaki to obowiazek..sam mialem kilka psow i wiem jak to wyglada...boje sie, ze po paru tygodniach minie fascynacja psem i wszystkie obowiazki spadna jak zwykle na rodzicow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(Pet Style)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
Z mila checia bym takiego pieska kupila... ale na razie nie moge... serce by mi sie krajalo gdybym musiala go w domu zostawiac idac do pracy...
Lubie ta rase i moje dzieci tez, bo mialy juz kontakt z takim pieskiem u mojego brata

Nie przejmuj sie komentarzami...
Zycze znalezienia godnego opiekuna

Dzięki!
i wszystkiego dobrego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Pet Style napisał:
BiZi napisał:
Pet Style napisał:

tyle moge dac....

gdzie masz kolego napisane, że nie ma rodowodu? no znajdź mi ten fragment, proszę!
nie dostaniesz Yorka z rodowodem FCI (Związku Kynologicznego w Polsce) za 800zł.
widziałam ogłoszenia na allegro " szczenie z rodowodem" pod spodem napisane ( Rodowód Miłośników Psa i Kota)
szkoda gadać...

mowisz i masz...ogloszenie z dzialu sprzedam.....moglas napisac, ze wystawiasz psy do sprzedarzy w dziale DOMY ...

"Suczka, urodzona 10.10.2012.
Zaszczepiona, zaczipowana, odrobaczona.
Bez rodowodu.
Rodzice na miejscu.
cena 6000 NOK

Drammen , Hokksund.

Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr: ******* "

i nie pien sie tak bo Ci zylka peknie.....a nawiazujac do ogloszenia TAKIE psy sa w CENIE, ktora napisalem....

..w sumie to zastanawialem sie na takim psem dla corki, ale napewno od Ciebie go nie kupie....

Wesolych Swiat....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Pet Style napisał:

A gdzie ja napisałam coś co szarpie TWOJE imię??
Ogłoszenia nie znalazłam ( może dlatego że jak widać siedzi w dziale "domy", zwyczajnie chcialam sie dowiedzieć jak wygląda "sytuacja psiaka", bo ludziska są rożni, a ostatnio na granicy jakiś domorosły "hodowca" skazał na śmierć bodaj sześć szczeniaków.
Odpowiedziałaś całkiem jasno na pytanie to i ja napisałam szczerze o co mi chodziło, wyjaśniłam dlaczego pytanie zadałam i tyle.. nic o TOBIE.

chyba ciut przewrażliwiona jesteś...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
BiZi napisał:
magdalena_d84 napisał:
BiZi napisał:
Pet Style napisał:

tyle moge dac....

no rzeczywiscie, nie spodzielwalem sie ogloszenia w dziale sprzedam dom hehehe....

teraz to inaczej wyglada

corki mnie mecza o pieska.....zastanawiam sie czy nie kupic ALE....wiem jaki to obowiazek..sam mialem kilka psow i wiem jak to wyglada...boje sie, ze po paru tygodniach minie fascynacja psem i wszystkie obowiazki spadna jak zwykle na rodzicow

BiZi u mnie tak samo... dziewczynki mecza o takiego wlasnie pieska... Moja mlodsza ma 2 latka i jak tylko na Skype rozmawiamy z bratem to wola Tofik!
Fajne te pieski, szczegolnie, ze maja wlosy a nie siersc.. U nas nie narzekaja na niego... zabawy ciagle, a maja juz pieska ponad rok... lubi kapiele, strzyzenie...

ehhh moze kiedys...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok