Dzaqu napisał:
Znowu obrażasz. Jeśli nie zauważyłaś ani razu cie nie obraziłem.
Natomiast ty robisz to w każdym poście.
Wstydzę się za takich krajanów.
Lingwistka z językiem rynsztokowym
Rady należy dawać subtelnie bądź na priv. To co ty zrobiłaś to zwyczajne wyżywanie się na innych.
Dobra rada
Idź ochłoń
Ugotuj coś albo poproś męża aby ci nerwy rozładował
Obraziles mnie pustoglowiu i to nie raz. Mam ci udowodnić? Co zasugerowales tym niby ironicznym tekstem, ze w nagrodę mogę przyjść i ulozyc ci płytki ?
Co sugerujesz pisząc o rozladowaniu nerwów ?
Wyjasnij dlaczego zaczales te dyskusje od sfery intymnej, bo zaczales od propozycji analizowania łaski i laski.
Skończ juz radzić, mówić mi co mam zrobic. Ty byś mógł wziąć sie za naukę. Tak to juz jest, ze jak sie polglowkowi zwróci uwagę, ze nie potrafi pisać, to on stwierdzi ze sie go obraza. Jak grubemu powiesz, żeby nie jadł czipsow, to tez sie obrazi.
Na privie ode mnie to mozesz co najwyżej dostać z polobrotu.
Żegnaj.
Znowu obrażasz. Jeśli nie zauważyłaś ani razu cie nie obraziłem.
Natomiast ty robisz to w każdym poście.
Wstydzę się za takich krajanów.
Lingwistka z językiem rynsztokowym
Rady należy dawać subtelnie bądź na priv. To co ty zrobiłaś to zwyczajne wyżywanie się na innych.
Dobra rada
Idź ochłoń
Ugotuj coś albo poproś męża aby ci nerwy rozładował
Obraziles mnie pustoglowiu i to nie raz. Mam ci udowodnić? Co zasugerowales tym niby ironicznym tekstem, ze w nagrodę mogę przyjść i ulozyc ci płytki ?
Co sugerujesz pisząc o rozladowaniu nerwów ?
Wyjasnij dlaczego zaczales te dyskusje od sfery intymnej, bo zaczales od propozycji analizowania łaski i laski.
Skończ juz radzić, mówić mi co mam zrobic. Ty byś mógł wziąć sie za naukę. Tak to juz jest, ze jak sie polglowkowi zwróci uwagę, ze nie potrafi pisać, to on stwierdzi ze sie go obraza. Jak grubemu powiesz, żeby nie jadł czipsow, to tez sie obrazi.
Na privie ode mnie to mozesz co najwyżej dostać z polobrotu.
Żegnaj.