Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5198 niezalogowanych)
19 Postów

(Cyrano)
Wiking
Musiałbyś wznieść się nad szczyty ,co na pewno ci nie grozi !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
oiom napisał:

ale zeby miec -12 w jeden dzien tos nabroil
bo tylko raz dziennie mozna dac minusa

Niekoniecznie. Szybko się przekonasz, że tacy zawzięci założą kilka dodatkowych kont tylko po to, żeby dopiąć swego.

Ja z minusami przeżyje
Śmieszy mnie tylko, że ktoś właśnie tak kombinuje, żeby wyrażać swoją pogardę o mnie zamiast na pw mi wygarnąć

Jak będę miała ochotę pomagać to nie przeszkodzi mi nawet całe stado zbolałych minusów.
Pewnie to jakiś oburzony, że nie zgodziłam się na drinka, kawę, spacer czy co tam jeszcze chciał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
buniusia79 napisał:
oiom napisał:

Niekoniecznie. Szybko się przekonasz, że tacy zawzięci założą kilka dodatkowych kont tylko po to, żeby dopiąć swego.

Ja z minusami przeżyje
Śmieszy mnie tylko, że ktoś właśnie tak kombinuje, żeby wyrażać swoją pogardę o mnie zamiast na pw mi wygarnąć

Jak będę miała ochotę pomagać to nie przeszkodzi mi nawet całe stado zbolałych minusów.
Pewnie to jakiś oburzony, że nie zgodziłam się na drinka, kawę, spacer czy co tam jeszcze chciał

hahaha..i to widac mocno sie na ciebie uwziął..wczoraj było jeszcze cosik na plusie..a dzisiaj juz minusik ...ale co zrobic,trzeba miec jakies zainteresowania i hobby...niby cel uswięca srodki,tylko jaki ma w tym cel to juz inna sprawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
buniusia79 napisał:
oiom napisał:

Ja z minusami przeżyje

boniusia
podobasz mu sie albo im i nie wiedza,jak zaczepić wiocha pl a ja ci da plusika a co a jak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
oppland napisał:
buniusia79 napisał:
oiom napisał:

Ja z minusami przeżyje

buniusia
podobasz mu sie albo im i nie wiedza,jak zaczepić wiocha pl a ja ci da plusika a co a jak

już dałam masz -2....kto da jeszcze plusika buniusi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący
tez dam i kawy nie kcem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
629 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
nie chwalta się ino pstrykajta, bo wam też ktoś zminusuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Dajmy plusiki bunusi....na złosc tym co daja minusiki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
oppland napisał:
Dajmy plusiki buniusi....na złosc tym co daja minusiki

a niech daja minusy jak sie czubą nudzi?nic konkretnego nie wnosza tylko siedzą i kminia co tu zrobić aby temat na forum był...bo inne ich nie interesuja prawdopodobnie,bo jak widac szukaja tematów na ich poziomie nie dorozwinięcia umysłowego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
buniusia79 napisał:
oiom napisał:

Ja z minusami przeżyje

buniusia tak się kończy pomaganie,pewnie ta osoba nie dostała pracy z mieszkaniem masz plusik zawsze to jeden więcej

i nie przejmuj sie to jaka jesteś osobą wiadomo a ten ktoś to chyba hiena cmentarna musi być
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok