Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5199 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wacek1 napisał:

Tak sie zlozylo, ze nie mam. Przyszlo ci do pustej, ze jak mam ochote to uzywam prawego przycisku myszy. Forma pikuje? bo spodziewalem sie celniejsze riposty.

a " ą "to którym przyciskiem robisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jasta102 napisał:
Wacek1 napisał:

Tak sie zlozylo, ze nie mam. Przyszlo ci do pustej, ze jak mam ochote to uzywam prawego przycisku myszy. Forma pikuje? bo spodziewalem sie celniejsze riposty.

Tyz prawym laskawy panie, trza ino na wyraz nacisnuc i wot slownik. Wartko trza cie szkolic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wacek1 napisał:
jasta102 napisał:
Wacek1 napisał:

Tyz prawym laskawy panie, trza ino na wyraz nacisnuc i wot slownik. Wartko trza cie szkolic.

aha
SŁOWNIK WYRAZÓW OBCYCH
HEUREKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jasta102 napisał:
Wacek1 napisał:
jasta102 napisał:
Wacek1 napisał:

aha
SŁOWNIK WYRAZÓW OBCYCH
HEUREKA

Dla niektórych zapewne obcych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wacek1 napisał:
jasta102 napisał:
Wacek1 napisał:
jasta102 napisał:
Wacek1 napisał:

aha
SŁOWNIK WYRAZÓW OBCYCH
HEUREKA

Dla niektórych zapewne obcych.

nie trza być Holmesem Sherlockiem
aby wiedzieć, że obcych
dla tych
co tam zaglądają
wow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[b]j
aby wiedzieć, że obcych
dla tych
co tam zaglądają
wow
[/quote]

Po twych postach wnosze, ze slownik to twoj wrog, Tak jak wszystko co pomaga w zyciu. Jestes z tych co w zamierzchluch czasach palili ksiazki na stosie i twierdzili, ze przez lokomotywe krowy nie beda dawaly mleka a kury jaj. Bylbus swietnym wspolautorem Locomotive Acts. A i pare czarownic zawsze warto spalic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
buniusia79 napisał:
Luba napisał:

Chyba jednak nie do końca bez różnicy, bo inaczej nie byłoby wątka

Zobacz co się dzieje Ludzie się jednoczą.
Serio bawi mnie tylko, że ktoś się tak głupio z jakiegoś powodu bawi. Mnie nie zależy. Nadal będę się udzielać tak samo, więc nic tym nie osiągnie. Przynajmniej wie, że zauważyłam i karmię teraz tym wątkiem trolla. Jak wspominałam wolę pomagać to czy ptakom sypnę czy trolla forumowego nakarmię to tak samo dobrze.
-16 minusów od wczoraj

No widze dziewczyno, ze ktos probuje cos ci dac do zrozumienia
Od wczoraj polecialo stanowczo w dol...
Ja bym na twoim miejscu to "olala", jakie to w koncu ma znaczenie ?! Czy bedziesz sie czula bardziej dowartosciowana, jak bedziesz miala 300 plusow ?! a jest taki jeden wsrod nas....
To jest czysta dziecinada..... Albo jestes soba, albo piszesz pod "publiczke"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Wacek1 napisał:
[b]j
aby wiedzieć, że obcych
dla tych
co tam zaglądają
wow

Po twych postach wnosze, ze slownik to twoj wrog, Tak jak wszystko co pomaga w zyciu. Jestes z tych co w zamierzchluch czasach palili ksiazki na stosie i twierdzili, ze przez lokomotywe krowy nie beda dawaly mleka a kury jaj. Bylbus swietnym wspolautorem Locomotive Acts. A i pare czarownic zawsze warto spalic[/quote]

Wacus, jest jedna powazna roznica pomiedzy toba, a jasta. Jasta pisze to co mysli, a ty piszesz to co wyczytalaes....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Makaryna napisał:
Wacek1 napisał:
[b]j
aby wiedzieć, że obcych
dla tych
co tam zaglądają
wow

Po twych postach wnosze, ze slownik to twoj wrog, Tak jak wszystko co pomaga w zyciu. Jestes z tych co w zamierzchluch czasach palili ksiazki na stosie i twierdzili, ze przez lokomotywe krowy nie beda dawaly mleka a kury jaj. Bylbus swietnym wspolautorem Locomotive Acts. A i pare czarownic zawsze warto spalic

Wacus, jest jedna powazna roznica pomiedzy toba, a jasta. Jasta pisze to co mysli, a ty piszesz to co wyczytalaes....[/quote]

Ciekawe wartosciowanie, tylko co daje ta powazna roznica? Sugerujesz, ze jezeli wyczytalem, to bezwiednie cytuje nie rozumiejac tresci? Natomiast wiedza Jasta piszacego np o Bitwie Warsz. z pewnoscia pochodzi ze sztabu gen, Rozwadowskiego. Jezeli chcesz na przyszlosc wartosciowac w ramach " jakiejs logiki" to zadbaj aby nie byla twoja wlasna, bo to sie najczesciej zle konczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
o.O ilęizwu ęis elA
...tsket eimuzor i ezsip jeipel otk ot o zaro ikinwołs o ailataB
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok