Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5192 niezalogowanych)
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Makaryna napisał:
Hilton napisał:
Makaryna napisał:
Mnie tez cos takiego spotkalo...
Nie bylo mnie na forum przez weekend i mnie "wyzerowano" z calych 6-ciu punktow
.... ale nie to jest najwazniejsze. Nie wiem czy to z mojego powodu czy z powodu p. Witoszek
wiec mam apel do tych co mnie zminusowali, niech przynajmniej napisza komu dali te minusy: mnie czy p. Witoszek

Makaryna, sława kosztuje...

No tak..... cos mi sie zdaje, ze te slawe to i tobie po czesci zawdzieczam
ale swietnie to wymyslilas,, usmialam sie "po pachy"
A co najlepsze, ze niektorzy to "lykneli"

Teraz to zawracanie Wisły kijem. Liczy się tylko źródłowa wypowiedź w afekcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Przypomnę tylko źródło

Hilton napisał:
Karol.Ky napisał:

A tak po za tym, Kim ty jestes z zawodu?

Makaryna to prof. Witoszek.
Mam nadzeje Makaryna, ze mnie nie zabijesz za zdrade, i sie wyprzesz...
Zdradzilam twoja tajemnice, zeby wreszczie zapanowal spokoj.

Łyknąłem, nie zadławiłem się, smakowało. Fakt, duża nieostrożność odkrywać cudze sekrety.
Odkręcanie tematu jest sztucznie naciągane, a tego nie łykam, nawet w wykonaniu profesorskim. Cwaniactwo nie jest domeną osób utytułowanych. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty
Aga Luba
(Luba)
Stały Bywalec
buniusia79 napisał:
Ktoś się bardzo zawziął na mnie i odbiera mi moje plusy z karmy w expresowym tempie.
Ten wątek tak informacyjnie dla tego Ktosia, żeby się do mnie zgłosił i napisał co mu zrobiłam, bo wolę ludziom pomagać niż ich krzywdzić.

Ktosiku, dawno też wyrosłam z karm na forach i wierz mi, że bez różnicy jest dla mnie czy będę mieć 1000 na plusie czy na minusie.

Chyba jednak nie do końca bez różnicy, bo inaczej nie byłoby wątka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jasta102 napisał:
Makaryna napisał:
Mnie tez cos takiego spotkalo...
Nie bylo mnie na forum przez weekend i mnie "wyzerowano" z calych 6-ciu punktow

czyli przez 2 dni ubyło 6 plusów
to musiało być
Ich Troje
czyli
Silna Grupa pod Wezwaniem Makaryny

Makaryna napisał:
cala wasz trojka ( Wacek, Karol i Buu)

Widze Jasta prokuratorskie zaciecie. W jakich bolach rodzil sie ten koncept? Moze powinienes sie do partii opozycyjnej zapisac, Antek M potrzebuje pomocnikow, ktorzy wydaja wyroki na pograniczu smiesznosci, ale za to z jakim zaangazowaniem. Ciekawe na czym opieralo sie twoje sledztwo?

No dobrze to. Musimy prawda dociekac panie jak to sie stalo panie, kto bral w tym udzial, czy kto mógl brac w tym udzial prawda, kto jest podejrzany prawda, no i normalne sledztwo prawda, w ramach takiej miniaturowej...
No jasne. Kare z miejsca, która panie kolegium panie zatwierdzi i zeby byla odstraszajaca dla... Dla innych i aby sie nie powtarzaly tego rodzaju panie dzikie jakies wyskoki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Luba napisał:

Chyba jednak nie do końca bez różnicy, bo inaczej nie byłoby wątka

Zobacz co się dzieje Ludzie się jednoczą.
Serio bawi mnie tylko, że ktoś się tak głupio z jakiegoś powodu bawi. Mnie nie zależy. Nadal będę się udzielać tak samo, więc nic tym nie osiągnie. Przynajmniej wie, że zauważyłam i karmię teraz tym wątkiem trolla. Jak wspominałam wolę pomagać to czy ptakom sypnę czy trolla forumowego nakarmię to tak samo dobrze.
-16 minusów od wczoraj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jak się dokładnie przyjrzysz
to zauważysz
że to akurat ta lepsza część
mająca coś do powiedzenia jest zaminusowiona
i pamiętaj
musi być w tym coś złego
jak cię Polacki chwalą
strzeż się wtedy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Leon42)
Wiking
jasta102 napisał:
to zauważysz
i pamiętaj
musi być w tym coś złego
jak cię Polacki chwalą
strzeż się wtedy

Wiesz co....... kmiocie , jak masz coś do polski , Polaków lub polskości to przejdź na francuski lub po prostu kup sobie elementarz ( jeśli wiesz co to jest ?).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wacek1 napisał:

Widze Jasta prokuratorskie zaciecie. W jakich bolach rodzil sie ten koncept? Moze powinienes sie do partii opozycyjnej zapisac, Antek M potrzebuje pomocnikow, ktorzy wydaja wyroki na pograniczu smiesznosci, ale za to z jakim zaangazowaniem. Ciekawe na czym opieralo sie twoje sledztwo?

No dobrze to. Musimy prawda dociekac panie jak to sie stalo panie, kto bral w tym udzial, czy kto mógl brac w tym udzial prawda, kto jest podejrzany prawda, no i normalne sledztwo prawda, w ramach takiej miniaturowej...
No jasne. Kare z miejsca, która panie kolegium panie zatwierdzi i zeby byla odstraszajaca dla... Dla innych i aby sie nie powtarzaly tego rodzaju panie dzikie jakies wyskoki...

a może Sherlock Holmes???
zawsze to lepiej być przez samo H pisanym
pilnuj się
jak już udajesz, że nie masz polskiej czcionki
niemoto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Leon42 napisał:
jasta102 napisał:
to zauważysz
i pamiętaj
musi być w tym coś złego
jak cię Polacki chwalą
strzeż się wtedy

Wiesz co....... kmiocie , jak masz coś do polski , Polaków lub polskości to przejdź na francuski lub po prostu kup sobie elementarz ( jeśli wiesz co to jest ?).

nic nie mam do polski
hau hau
polski to polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jasta102 napisał:
Wacek1 napisał:

a może Sherlock Holmes???
zawsze to lepiej być przez samo H pisanym
pilnuj się
jak już udajesz, że nie masz polskiej czcionki
niemoto

Tak sie zlozylo, ze nie mam. Przyszlo ci do pustej, ze jak mam ochote to uzywam prawego przycisku myszy. Forma pikuje? bo spodziewalem sie celniejsze riposty.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok