Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4160 niezalogowanych)
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
skafander00 napisał:
B.K-Anatol-imie męskie,chyba,że coś uległo zmianie Miłego dnia również
Karol,też mam takie wrażenie.Ty jesteś pod tym kątem lepiej rozeznany z racji wykształcenia.

Dla mnie ten zamach to jakiś przekręt. Pamiętam jakieś 8 lat temu był blog, ale tam fajne rzeczy pisali, o nitroglicerynie, Azydku jodu itp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
B.K. napisał:
skafander00...cos mi sie wydaje,ze anatol to jednak dziewczynka a nie chłopczyk
miłego dnia

B.K. prawda jest taka,że inteligentnym trzeba się urodzić a ta lalka niech sobie jeszcze strzeli parę studiów,które i tak nic jej nie pomogą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Patim,uważaj ,bo posądzą Cię o w ich mniemaniu populizm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
anatol napisał:
B.K. napisał:
miłego dnia

B.K. prawda jest taka,że inteligentnym trzeba się urodzić a ta lalka niech sobie jeszcze strzeli parę studiów,które i tak nic jej nie pomogą

Mówisz o inteligencji płynnej, a co z inteligencją skrystalizowaną. Czego przejawem mogą być: wypowiedzi, język, składnia?

Anatol, ja chcesz już komuś wytykać błędy i niekompetencje to wpierw należy zadbać o swoje. Taka prawda.
Ciebie ubodło, że skafander00 studiuje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
skafander00 napisał:
Karol,też mam takie wrażenie.Ty jesteś pod tym kątem lepiej rozeznany z racji wykształcenia.

Dla mnie ten zamach to jakiś przekręt. Pamiętam jakieś 8 lat temu był blog, ale tam fajne rzeczy pisali, o nitroglicerynie, Azydku jodu itp.

Tak to musiał być spisek,jak ktoś pierdnie to też spisek i jak w tej Polsce ma być dobrze ....
sami jesteście temu winni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
anatol napisał:
B.K. napisał:
miłego dnia

Mówisz o inteligencji płynnej, a co z inteligencją skrystalizowaną. Czego przejawem mogą być: wypowiedzi, język, składnia?

Anatol, ja chcesz już komuś wytykać błędy i niekompetencje to wpierw należy zadbać o swoje. Taka prawda.
Ciebie ubodło, że skafander00 studiuje?

ja nikomu błędów nie wytykam,cofnij się w wypowiedziach,może będziesz miał szansę zrozumieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
anatol napisał:
Karol.Ky napisał:
skafander00 napisał:

Tak to musiał być spisek,jak ktoś pierdnie to też spisek i jak w tej Polsce ma być dobrze ....

Tak się niefortunnie złożyło, iż miałem odrobinę styczności z materiały wybuchowymi i elektroniką.
To co pokazali na zdjęciach, przy możliwościach współczesnej elektroniki, nawet amatorskiej woła o pomstę do nieba. Robią z ludzi debili. A takie gimbusy i lemingi w to wierzą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
anatol napisał:
Karol.Ky napisał:
skafander00 napisał:

Tak się niefortunnie złożyło, iż miałem odrobinę styczności z materiały wybuchowymi i elektroniką.
To co pokazali na zdjęciach, przy możliwościach współczesnej elektroniki, nawet amatorskiej woła o pomstę do nieba. Robią z ludzi debili. A takie gimbusy i lemingi w to wierzą.

powiem Ci coś ,zaglądnę do mediów na ten temat ,bo nawet nie zaglądałam i człowieka (bombowca)nie widziałam ale zakładam ,że nie był matrixem ,agentem 007 i innym super bohaterem obeznanym w doczesnej technologi ,był wykładowcą starych czasów nabity wiedzą czytaną (tak jak skafander)więc to co znaleźli jest na miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no wiesz to stare wyposarzenie abw
podrzucili mu zeby mogl snuc plany zamach
w koncu aresztowali go tylko za zamiar planowania zamachu

juz nawet za marzenia wsadzaja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
anatol napisał:

powiem Ci coś ,zaglądnę do mediów na ten temat ,bo nawet nie zaglądałam i człowieka (bombowca)nie widziałam ale zakładam ,że nie był matrixem ,agentem 007 i innym super bohaterem obeznanym w doczesnej technologi ,był wykładowcą starych czasów nabity wiedzą czytaną (tak jak skafander)więc to co znaleźli jest na miejscu

To ile ty masz lat, że tak piszesz o starej nabitej wiedzy? Ten niedoszły zamachowiec to po czterdziestce jest... Już nie umniejszaj wykładowcom i pracownikom uczelni. Bo i w tym momencie czuję się urażony.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok