Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4168 niezalogowanych)
4 Posty

(thomas88)
Wiking
anatol napisał:
skafander00 napisał:
Lindemans -Może myślą,że się skulimy pod sierpem i młotem?Też stworze sobie wiele kont

wiesz dlaczego nie lubię takich jak ty,bo nie znasz swojego miejsca w szeregu,nie masz szacunku a do tego bredzisz 2 po 2 mając problem z logiką do tego słuchy głosiły,że chcesz pracować w norwegi dla Polaków świadcząc usługi i pisząc artykuły dla Polonii ,więc brawo .
Powiem ci,że nie masz tu po co przyjeżdżać .
Paradoksalne jest to,iż była tu lub nawet jest taka dziewczyna -pisze dla poloni zarabia na tym pieniądze a wchodząc na forum po skomentowaniu tego co napisała , zaczęła się wyśmiewać i obrażać swoich chlebodawców czyt.czytelników .
Więc co ci powiem to ci powiem ,że takich pismaków jak ty mam daleko gdzieś ,dzięki takim mendom jak ty dzieje się źle a ja nie mam zamiaru przechodzić obojętnie obok napisanych bredni i szeroko zaawansowanego kretynizmu

Szanowny anatol a ja moge do Norwegii przyjechac prosze A co do postow skafander00 to rozumie co pisze i nie uwazam ze ma problemy z logika, a jak napisze cos wiecej to jest moj wybor czy przeczytam czy nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
DO ANATOLA:
Anatolu(niestety pisane z dużej litery mimo braku szacunku;rozpoczęcie zdania ),ogniś nie było takiego tworu jak internet,węc aparat komunistyczny działał inaczej.Natomiast dzisiaj istnieje cała masa person które działają na płaszczyźnie marketingu internetowego poczynając swą dywersję na portalach powszechnie uważąnych za oszczercze i szerzące daleko idący nonsens.Ci ludzie masowo pisujący posty dostają za to pieniądze,natomiast ty piszesz kalumnie w czynie społecznym uprawiając wolontariat.Jest to szlachetne ,na pewno zostanie to docenione wśród twoich pobratymców i towarzyszy"jedynej prawdy"
Kwestia mojego rzekomego wyjazdu do Norwegii.Uspokoje twe skołatane po nocy serce chłopcze pisząc z dużej litery byś wyrł sobię tę "sentencję"głęboko w świadomości jeśli ją posiadasz.NIE ZAMIARUJĘ tu przybywać,więc wycisz swoje destrukcyjne pobudki.I ujarzmij swoje palce które klikają w rytm hymnu ,właśnie jakiego?Upraszam cię również o spasowanie z utyskiwaniem ,bo jest to bezcelowe.
"słuchy głosiły,że chcesz pracować w norwegi dla Polaków świadcząc usługi i pisząc artykuły dla Polonii ,więc brawo "- Hahaha,a tę bzdurę skąd pan wział?Blamaż na całej linni.Nie imputuj mi kwestii które są nieprawdą.I naucz się myśleć,boli tylko na początku potem sprawia satysfakcje.Chyba,że mózg będzie się utylizował.
Tak działają zmanipulowane jednostki takie jak ty.Jak zabrakło argumentów począłeś mnie wyzywać.Twój słownik posiada jedynie kartki z epitetami?Pytanie retoryczne.
I ostatnia kwestia.Nic ci do tego jakie wartości(polskie)są dla mnie priorytetowe.I nie wmawiaj mi braku logiki,bo przerobiłam taki przedmiot razem z wykładnią prawa.Nie muszę tym epatować,bo tacy maluczcy jak ty w ewentualnym dyskursie zagubią się jak niemowle w Wolińskim lesie.
Kalaj dalej imię Polski,ja będę trwać przy swoim.Zero szacunku dla takiej postaci jaką jesteś."nażreć się"Polski,potem ją zrugać.Hipokryta otwarcie uznający doktryny zaborcy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
skafander00...cos mi sie wydaje,ze anatol to jednak dziewczynka a nie chłopczyk
miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
O matko, nie było człeka chwilę na forum, a tutaj takie dysputy były... Co nieco przegapiłem:
Zobaczcie arsenał Brunona K. Podejrzewam, ze nasze ABW każdego elektronika amatora mogłoby posądzić o projektowanie bomb.

Link: www.sfora.pl/Zobacz-arsenal-polskiego-Br...niszczyc-Sejm-g49670
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
o widze ze ABW i tu zawitalo
bedzie jak z Brunonem K , wielka grupa zbrojna 3 agentow zwerbowalo chemika
i chemika wsadzili tylko ze cos tu smierdzi
po co mu byly wojskowe materialy wybuchowe ,skoro taki sam efekt taki sam mozna uzyskac z dostepnych srodkow i to bez zwracania na siebie uwagi

to tylko temat zastepczy
wystarczy otworzyc onet a tam
matka Madzi Kasia W.
Olewnik
Rutkowski
zeby odwrocic uwage spoleczenstwa od gospodarki i wprowadzic jeszcze wieksze ograniczenia spoleczenstwa
gorzej niz za komuny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Karol.Ky napisał:
O matko, nie było człeka chwilę na forum, a tutaj takie dysputy były... Co nieco przegapiłem:
Zobaczcie arsenał Brunona K. Podejrzewam, ze nasze ABW każdego elektronika amatora mogłoby posądzić o projektowanie bomb.

Link: www.sfora.pl/Zobacz-arsenal-polskiego-Br...niszczyc-Sejm-g49670

no i widzisz do czego doszło

Polak-Norek dwa bratanki...i do bomby i do szklanki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
patim napisał:
o widze ze ABW i tu zawitalo
bedzie jak z Brunonem K , wielka grupa zbrojna 3 agentow zwerbowalo chemika
i chemika wsadzili tylko ze cos tu smierdzi
po co mu byly wojskowe materialy wybuchowe ,skoro taki sam efekt taki sam mozna uzyskac z dostepnych srodkow i to bez zwracania na siebie uwagi

to tylko temat zastepczy
wystarczy otworzyc onet a tam
matka Madzi Kasia W.
Olewnik
Rutkowski
zeby odwrocic uwage spoleczenstwa od gospodarki i wprowadzic jeszcze wieksze ograniczenia spoleczenstwa
gorzej niz za komuny

Dla mnie to w ogóle jakieś sztuczne, a te zdjęcia materiałów na zapalniki? Trochę kabelków, kilka silniczków, transformatorek i baterie... To już lepsze zapalniki to trotylu można z żarówki...

Patim każdy portal o tym samym trąbi. Pisali o gówna a tu przepchali ustawę o GMO. Nikt prawie nie wiedział.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
B.K-Anatol-imie męskie,chyba,że coś uległo zmianie Miłego dnia również
Karol,też mam takie wrażenie.Ty jesteś pod tym kątem lepiej rozeznany z racji wykształcenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
o GMO pisalem tutaj
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...e_lepiej.html#197508

a teraz jeszcze gaz lupkowy maskuja
no i marsz niepodleglosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
skafander00 napisał:
DO ANATOLA:
Anatolu(niestety pisane z dużej litery mimo braku szacunku;rozpoczęcie zdania ),ogniś nie było takiego tworu jak internet,węc aparat komunistyczny działał inaczej.Natomiast dzisiaj istnieje cała masa person które działają na płaszczyźnie marketingu internetowego poczynając swą dywersję na portalach powszechnie uważąnych za oszczercze i szerzące daleko idący nonsens.Ci ludzie masowo pisujący posty dostają za to pieniądze,natomiast ty piszesz kalumnie w czynie społecznym uprawiając wolontariat.Jest to szlachetne ,na pewno zostanie to docenione wśród twoich pobratymców i towarzyszy"jedynej prawdy"
Kwestia mojego rzekomego wyjazdu do Norwegii.Uspokoje twe skołatane po nocy serce chłopcze pisząc z dużej litery byś wyrł sobię tę "sentencję"głęboko w świadomości jeśli ją posiadasz.NIE ZAMIARUJĘ tu przybywać,więc wycisz swoje destrukcyjne pobudki.I ujarzmij swoje palce które klikają w rytm hymnu ,właśnie jakiego?Upraszam cię również o spasowanie z utyskiwaniem ,bo jest to bezcelowe.
"słuchy głosiły,że chcesz pracować w norwegi dla Polaków świadcząc usługi i pisząc artykuły dla Polonii ,więc brawo "- Hahaha,a tę bzdurę skąd pan wział?Blamaż na całej linni.Nie imputuj mi kwestii które są nieprawdą.I naucz się myśleć,boli tylko na początku potem sprawia satysfakcje.Chyba,że mózg będzie się utylizował.
Tak działają zmanipulowane jednostki takie jak ty.Jak zabrakło argumentów począłeś mnie wyzywać.Twój słownik posiada jedynie kartki z epitetami?Pytanie retoryczne.
I ostatnia kwestia.Nic ci do tego jakie wartości(polskie)są dla mnie priorytetowe.I nie wmawiaj mi braku logiki,bo przerobiłam taki przedmiot razem z wykładnią prawa.Nie muszę tym epatować,bo tacy maluczcy jak ty w ewentualnym dyskursie zagubią się jak niemowle w Wolińskim lesie.
Kalaj dalej imię Polski,ja będę trwać przy swoim.Zero szacunku dla takiej postaci jaką jesteś."nażreć się"Polski,potem ją zrugać.Hipokryta otwarcie uznający doktryny zaborcy.

Do skafander-
to jak ja piszę to moja sprawa ,mamy demokrację a ty mą nauczycielką nie jesteś w sumie ty nikim nie jesteś i na dodatek skalałaś polskie szkolnictwo, więc cofam poprzednie stwierdzenie, co to ci krzywdy nie zrobiło ,jesteś kolejną wyuczoną osóbką ,która będzie w Norwegii na ścierce latać -przestań ściemniać jesteś tu tak samo jak Zenek ,Heniek ,Józia i szukasz tego samego(kontaktów)by w No się wkręcić .
Ego twoje nie ma granicy i nie będę z tobą dyskutować bo nie jestem freeganinem i nie pożeram śmieci na śniadanie ,więc bywaj i przybywaj będę się za tobą rozglądać na prawo i na lewo ,zapewne skończysz na lewo z jakimś miłym panem (sponsorem).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok