Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(4159 niezalogowanych)
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Wałęsa?Słaby przykład-narzędzie SB.
Szkoda,że niektórzy Polacy mają gdzieś swoją Ojczyznę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
skafander00 napisał:
Skoro poczuwasz się"śmieciu"do tej wypowiedzi w porządku,podpinam cię"śmieciu"pod tę wypowiedź.
Możecie mnie obrażać i dorabiać ideologie do moich postów,nie dbam o to.Jestem w Polsce i widzę co się tu dzieje.Mnie wasze obelżywe epitety nie ruszają,ale wstyd mi za swołocz która śmie kalać imie mężnych żołnierzy AK walczących o to by nowe pokolenia miały lepiej.Niegodziwe,plugawe jednostki zapominające o korzeniach.

TAK poczuwam się do tego IŻ NAZWAŁAŚ RÓWNIEŻ I MNIE , PODKULONYM PSEM , KTÓRY UCIEKŁ Z POLSKI ...!
---
... SPIERDALAJ DOBROWOLNIE Z TEGO FORUM ... !!! .
---
Jesteś zwykłą Polityczną Dziwką ... !!!
---
Wyloguj się , skasuj awatar , nazwę własną i nie angażuj się już u Nas , jesteś spalona jak Warszawskie dziwki którym golono głowy na łyso , ponieważ pieprzyły się z hitlerowskim ścierwem .
---
Dla własnego dobra zrywaj się ...
---
To nie jest żadna złośliwość , jak na razie ...
---
Tylko dobra rada .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
B.K-Kurde,czytaj od początku,ujęłam to w l.m kontrując atak dwóch"dżentelmenów".Rozumiem emigracje zarobkową!Ale kalanie,obrażanie kraju z którego się pochodzi jest okropne.Uważasz to złe?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
skafander00 napisał:
.Mnie wasze obelżywe epitety nie ruszają,ale wstyd mi za swołocz która śmie kalać imie mężnych żołnierzy AK walczących o to by nowe pokolenia miały lepiej.Niegodziwe,plugawe jednostki zapominające o korzeniach.

Wiesz, to argument z tych "ponizej pasa". W pewnym sensie mozna zrozumiec pod jaka presja zyja miliony muzulmanskich chlopcow: Mahomecie, twoj ojciec, dziadek, bracia, wujowie, wszyscy poszli do allaha jako meczennicy, wszyscy wysadzili sie w powietrze w imie islamu, a ty co ?!
A biedny mahomat probuje zapracowac na talerz strawy dla tej gromady, siostr, ciotek, matki, babki....... No, ale to nie jest rownie dobre co sie wysadzic w powietrze.... Tu trzeba zyc
Byc moze, w ktoryms momencie mahamet bedzie mial dosyc zycia w upokorzeniu i wysadzi sie w powietrze i wtedy doczeka sie uznania swojej rodziny. A rodzina? No coz, bedzie zyla w nedzy, ale za to jakich wspanialych miala synow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
gabriel -Dobrze komuszku,zaprzestane tej konwersacji,bo twoje argumenty są tak słabe,że nie będę się żniżać do plebejskiego tonu .
Jesteś frajerem jakich mało,ale tacy jak ty nie są bezkarni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Taki Ktos napisał:

czesc z was zachowuje sie jak stare bawełniane kapcie....

po których WY byście najchętniej skakali......jak co niektórzy tuz po wojnie

ty byś był na pewno odważny......sam jeden lub z żonką na przeciw takiej zgraji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
B.K. napisał:
dla mnie liczy sie dobro i wygoda...tak wygoda... moja i mojej rodziny...a ze nie moge tego osiągnąć w kraju to niestety patriotyzm i miłosc do kraju chowam do kieszeni i szukam gdzie indziej...

Zycie i zarabianie w innym kraju nie musi sie rownac chowaniu patriotyzmu do kieszeni.
Mozna dzialac na szkode Polski w Polsce, jak rowniez pielgnowac patriotyzm za granicami Polski.
Patriota nauczy swoje dzieci polskiego, bedzie pielegnowal tradycje i szeroko pojeta polskosc ( w dobrym tego slowa znaczeniu). Jedno nie wyklucza drugiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
skafander00 napisał:
gabriel -Dobrze komuszku,zaprzestane tej konwersacji,bo twoje argumenty są tak słabe,że nie będę się żniżać do plebejskiego tonu .

juz pora do lozeczka dziewczynko...

i nie pisz o rzeczach o ktorych nie masz zielonego pojecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Lindemans -Prawda.
kryss-Uważaj,bo poluszki od klawiaturki cie zabolą ,chłoptasiu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
skafander00 napisał:

---
Nie poniżaj się sama przed Nami ...

Nie skamlaj ... , tylko weź odważnie do ręki " Internetową brzytwę " i zrób ze sobą porządek .
---
BĄDŹ tak dzielna , jak ci z tego filmiku ...
---
A jak na razie , to płaszczysz się jak ... "ŻYWE GÓWNO " .
---
Jeszcze jeden , twój post w podobnym stylu , jak powyżej , a nawet gównem nie będziesz ...
---
Miej odrobinę honoru o który to ponoć twoi ulubieńcy walczyli ...
---
Nie bądź ... POLITYCZNĄ DZIWKĄ ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok