Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4160 niezalogowanych)
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
Skąd wiesz,że nie tworzymy już ugrupowania tego typu?
Pytanie podstawowe"człowieku"w jakim kraju obecnie żyjesz?
Nihil novi,konkluzja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
wcale mnie to nie dziwi
ponoc kazdy zbiera to co zasieje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
kryss napisał:
wcale mnie to nie dziwi

Właśnie o to chodziło ledwo nawet jeszcze mleka spod nosa nie obtarła a już wielka z niej młodzież wszechpolska i przeciwniczka ustawy o zgromadzeniach....
buractwo,samozakłamanie -(próbując pryskać za granicę) i wielka patriotka w UE

a zamachowca wykreował onet i ma dziewczę znowu spisek

Odp.:KULISY planowanego zamachu na polskie władze ! 3 Godziny, 38 Minuty temu Oklaski: 1
Po tym jak komuchy obserwują narastającą siłę patriotyczną boją się pewnych konsekwencji ,organizacji.Upraszczając,boją się o swój"bilon".Wszelakimi sposobami(min.ustawami o zgromadzeniach)będą niwelować sytuacje powiększana się grona świadomych .Nie zdziwiłabym się,gdyby ww.zamachowca(niedoszłego)wykreował onet.pl dążąc do delegalizacji zrywów narodowościowych w myśl"One kreują twórców,delegalizować".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
anatol napisał:
kryss napisał:
wcale mnie to nie dziwi

Właśnie o to chodziło ledwo nawet jeszcze mleka spod nosa nie obtarła a już wielka z niej młodzież wszechpolska i przeciwniczka ustawy o zgromadzeniach....

Odp.:KULISY planowanego zamachu na polskie władze ! 3 Godziny, 38 Minuty temu Oklaski: 1
Po tym jak komuchy obserwują narastającą siłę patriotyczną boją się pewnych konsekwencji ,organizacji.Upraszczając,boją się o swój"bilon".Wszelakimi sposobami(min.ustawami o zgromadzeniach)będą niwelować sytuacje powiększana się grona świadomych .Nie zdziwiłabym się,gdyby ww.zamachowca(niedoszłego)wykreował onet.pl dążąc do delegalizacji zrywów narodowościowych w myśl"One kreują twórców,delegalizować".

tak czy siak ,napewno wykorzystaja to zeby ograniczyc konstytucyjne prawa szarakow/czyli nas/,oczywiscie w imie bezpieczenstwa narodowego....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
kryss napisał:
anatol napisał:
kryss napisał:
wcale mnie to nie dziwi

tak czy siak ,napewno wykorzystaja to zeby ograniczyc konstytucyjne prawa szarakow/czyli nas/,oczywiscie w imie bezpieczenstwa narodowego....

te same gnoje,które za pracę w kraju się nie wezmą a jadą kombinować za granicę albo auta rysują ludziom ,którzy na nie pracowali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Teraz juz nie ma watpliwosci kim jest anatol(ij)

anatolu i inni towarzysze, zdelegalizujcie caly narod i bedzie po klopocie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
anatol,hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha.Kurde,dziękuje serdecznie,iż dokoptowałeś mnie do jakiejś organizacji.Jest to novum,bo nie utożsamiałam się z żadna.Żal mi takich lemingów jak ty.Nachłeptałeś się oparów łososia i kalasz imię Polski obrażając ludzi identyfikujących się z Ojczyzna.Nie muszę wstydzić się tego,że pochodzę z Polski a ty pewnie "pracując"ściskasz wora by nie odkryto,że jesteś Polakiem.Wstyd mi za takie wątpliwe persony,napoczynające internetowe kłotnie.W świecie realnym jesteś pomagierem Norwegów ,więc upust agresii wywalasz na forum.Nie szanujesz Polski,jej historii,rodaków i obyczajów?Jesteś zwykłym ścierwem.Nigdy tak źle nie wypowiadałam się w postach na czyjś temat.Ludzie walczyli by taki pomiot jak ty mógł istniec.A ty kontrujesz,że ciebie patriotyzm nie interesuje?Tfu,cholerny dorobkiewicz który mądrości życiowe czerpie z seriali o idylli.Plucie do własnego gniazda jest okropnym zabiegiem braku kultury .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
P.S.Widzę,że czynnie działasz w "zminusowaniu"mnie,hahaha.Internetowy hejter.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
P.S.Nie "próbuje pryskać "do innego kraju ,żyje w Polsce,a wy podkulacie swe psie ogony i uciekacie,bo tak najprościej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
....tak właśnie zachowuje się biedronkowiec pospolity,

tylko życzyć ci go na twoim podwórku...skafander00

ciekawe jak szybko zmieniłabyś zdanie o nich

anatol napisał:

Zgłoś wpis