anatol,hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha.Kurde,dziękuje serdecznie,iż dokoptowałeś mnie do jakiejś organizacji.Jest to novum,bo nie utożsamiałam się z żadna.Żal mi takich lemingów jak ty.Nachłeptałeś się oparów łososia i kalasz imię Polski obrażając ludzi identyfikujących się z Ojczyzna.Nie muszę wstydzić się tego,że pochodzę z Polski a ty pewnie "pracując"ściskasz wora by nie odkryto,że jesteś Polakiem.Wstyd mi za takie wątpliwe persony,napoczynające internetowe kłotnie.W świecie realnym jesteś pomagierem Norwegów ,więc upust agresii wywalasz na forum.Nie szanujesz Polski,jej historii,rodaków i obyczajów?Jesteś zwykłym ścierwem.Nigdy tak źle nie wypowiadałam się w postach na czyjś temat.Ludzie walczyli by taki pomiot jak ty mógł istniec.A ty kontrujesz,że ciebie patriotyzm nie interesuje?Tfu,cholerny dorobkiewicz który mądrości życiowe czerpie z seriali o idylli.Plucie do własnego gniazda jest okropnym zabiegiem braku kultury .