Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4160 niezalogowanych)
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
gabriel (Użytkownik)

Maniak

Ty chocbys i 100tys napisał, to njuz sie nie zmienisz!
Stary komunistyczny hanys, któremu wszytsko nalezało sie od panstwa!

A warszawa to wróg publiczny numer jeden!

Marnie cie widze fiolet, oj marnie!

Ja np: nie zatrudniłbym, ani nie pomogł w zatrudnieniu takiego typa jak ty!

Wrócisz wiec do ojczyzny i bedziesz głosił wszem i wobec o swej miłosci do...Norwegii: )
Tyle tylko, ze miłosc twa nie odwzajemniona została
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Lindemans napisał:
B.K. napisał:
dla mnie liczy sie dobro i wygoda...tak wygoda... moja i mojej rodziny...a ze nie moge tego osiągnąć w kraju to niestety patriotyzm i miłosc do kraju chowam do kieszeni i szukam gdzie indziej...

Zycie i zarabianie w innym kraju nie musi sie rownac chowaniu patriotyzmu do kieszeni.
Mozna dzialac na szkode Polski w Polsce, jak rowniez pielgnowac patriotyzm za granicami Polski.
Patriota nauczy swoje dzieci polskiego, bedzie pielegnowal tradycje i szeroko pojeta polskosc ( w dobrym tego slowa znaczeniu). Jedno nie wyklucza drugiego.

nie mowiłam tutaj o wyrzucaniu wartosci do śmietnika ale o tym,ze w imie tego patriotyzmu i miłosci do ojczyzny nie chce klepać biedy i siedziec w kraju...nadarzyła sie okazja aby polepszyc byt rodziny wiec skorzystalam tak jak i duzo innych znanych mi osób....i w moim domu pielegnuje sie polskie tradycje i w sumie to wyznacznikiem jest polski styl zycia...dzieci wiedzą,ze sa polakami i takimi pozostaną...wszystko to im przekazałam a co oni dalej zdecydują czy zostana tu czy wroca do kraju to juz ich decyzja..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Taki Ktos napisał:
gabriel (Użytkownik)
Maniak
Ty chocbys i 100tys napisał, to njuz sie nie zmienisz!
Stary komunistyczny hanys, któremu wszytsko nalezało sie od panstwa!
A warszawa to wróg publiczny numer jeden!
Marnie cie widze fiolet, oj marnie!
Ja np: nie zatrudniłbym, ani nie pomogł w zatrudnieniu takiego typa jak ty!
Wrócisz wiec do ojczyzny i bedziesz głosił wszem i wobec o swej miłosci do...Norwegii: )
Tyle tylko, ze miłosc twa nie odwzajemniona została

---
Głupi jesteś , i mało znasz życia zwłaszcza tego Budowlanego ,
Kiedy Ja , byłem w Warszawie przy Odbudowie Pałacu Królewskiego i z miotłą chodziłem sobie po salach zamkowych , to .................................................................................................. !!! ,
reszta niech pozostanie milczeniem .
---
Nie mogę być Hanysem , ponieważ nie urodziłem się w Chropaczowie ... tylko w Mirsku .
---
Jestem zatem zwykłym Gorolem ...
---
Przecież pisałem już kiedyś o etymologi Śląskiego Nazewnictwa ...
Czyżby mgła nieświadomości padła na twoje skronie ?
---
Resztę twych plwocin przemilczę ...
wszak jesteś również zwykłym śmieciem z hasioka .
---
Ech ... jaka elokwentna dyskusja na poziomie rynsztoka .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
gabriel napisał:
skafander00 napisał:
gabriel -Dobrze komuszku,zaprzestane tej konwersacji,bo twoje argumenty są tak słabe,że nie będę się żniżać do plebejskiego tonu .
Jesteś frajerem jakich mało,ale tacy jak ty nie są bezkarni

---
Nie poniżaj się sama przed Nami ...

Nie skamlaj ... , tylko weź odważnie do ręki " Internetową brzytwę " i zrób ze sobą porządek .
---
BĄDŹ tak dzielna , jak ci z tego filmiku ...
---
A jak na razie , to płaszczysz się jak ... "ŻYWE GÓWNO " .
---
Jeszcze jeden , twój post w podobnym stylu , jak powyżej , a nawet gównem nie będziesz ...
---
Miej odrobinę honoru o który to ponoć twoi ulubieńcy walczyli ...
---
Nie bądź ... POLITYCZNĄ DZIWKĄ ...

Broom feie sie zalogowal
To ten, co poucza o kulturze wypowiedzi, ale jakos sobie nie przypominam aby choc jeden raz gabriela pouczyl Moze tu przylezie, albo kamienia jedenastego przysle
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
B.K. napisał:...w moim domu pielegnuje sie polskie tradycje i w sumie to wyznacznikiem jest polski styl zycia...
---
Niemniej i tak w mniemaniu co niektórych zawistnych , jesteś Jedną Z Wielu , Która Podkuliła Ogon i SPIEPRZYŁA z OJCZYZNY ...
---
Tego ani Tobie , ani Innym , POLSCY Narodowcy , Nigdy nie Zapomną ... !!!
...DO DZIESIĄTEGO POKOLENIA ...
BĘDZIEMY WYKLĘCI ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
A wracajac do glownego tematu ,to ja mysle ze teraz cala sprawe nalezy oddac w rece prokuratora Przybyla,
a on juz najlepiej wie, jak sie robi zamachy w czasach schylkowego Tuska i jak rozbroic ta cala medialna bombe
podlozona pod sejmem.
Przykro patrzec na ten korowod zidiocenia i barbarzynstwa,gdzie urzedy i instytucje panstwowe zajmuja sie
urzadzaniem prowokacji i manipulacja spoleczenstwa.Komuna byla w tym o wiele lepsza,ale coz kadry sie wykruszaja.
Pozostaja jedynie Przybylowie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
gabriel napisał:
B.K. napisał:...w moim domu pielegnuje sie polskie tradycje i w sumie to wyznacznikiem jest polski styl zycia...
---
Niemniej i tak w mniemaniu co niektórych zawistnych , jesteś Jedną Z Wielu , Która Podkuliła Ogon i SPIEPRZYŁA z OJCZYZNY ...
---
Tego ani Tobie , ani Innym , POLSCY Narodowcy , Nigdy nie Zapomną ... !!!
...DO DZIESIĄTEGO POKOLENIA ...
BĘDZIEMY WYKLĘCI ...

a wiesz gabrielku gdzie ja mam tych ,,co niektórych zawistnych,, ja nie miałam dalszej ochoty na walke z wiatrakami i budowanie lepsiejszego jutra,coraz to zaciskając pasa i udając jaka to jestem szczęsliwa patriotką....a w sumie to byłam, niestety jednym z wielu szarakow ktorzy mogą tyle co nic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
XyZZZ Zzzzzzzzzzzzzz
(ABCDEFG102)
Wiking
skafander00 napisał:
Lindemans -Prawda.
kryss-Uważaj,bo poluszki od klawiaturki cie zabolą ,chłoptasiu.

Dziewczyno Weź się ogarnij, piszesz takie bzdury, że aż mi się "rzygać" zachciało, udajesz mądrą wyszukując w necie ciężkie do zrozumienia metafory, dla przeciętnej osoby. Kurwa litości.

youtu.be/25C8xGm-Pl4
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Kolejny z "paczki" wlasnie zalozyl profil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów

(skafander00)
Stały Bywalec
NKWD-Powiedział zakamuflowany zwolennik Lenina.Rzygaj,tylko nie zwróć całego aparatu NKWD.
Eee,ciężkie do zrozumienia?Walnij się w czerep lub zajrzyj do słownika,po prostu.Jeśli masz z tym problem gieroju to cóż,życie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok