Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
*** *** (3292 niezalogowanych)
26 Postów
Aga N
(sandria)
Wiking
Odp.rzeprowadzka 2 Minuty temu Oklaski: -256
sandria napisał:
Mój mąż pracuje w Norwegii już prawie 6 lat i nie ma zamiaru wracać do Polski (do pracy)po prostu czasem przyjeżdża i tyle go widzę.Dodam że mamy 2 dzieci w wieku 6 i 9 lat i w związku z tym planuję sie przeprowadzić do niego z dziećmi na stałe.Proszę doradźcie czy warto?

a tak na marginesie to pytałaś się męża?
znaczy się, czy on jest zainteresowany twoim przyjazdem?

Oczywiście że wie twierdzi że by był zadowolony gdyby miał nas obok tylko obawia się że mi sie tam nie spodoba i po pół roku będę chciała uciekać do polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jednak ma jeszcze nad tobą litość
że w tak piękny sposób sugeruje ci brak potrzeby wyjazdu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
i ma słuszne obawy, wiec czesciową odpowiedz juz masz!
Nie słuchaj polonorków, a zwłaszcza tych, którzy sa tu tyle dni ile oranzada ma trwałosci.....

a propos > gdzie jest słynna "edyta i daerk" z bergen ????

czyzby " piekna" edyta jebneła darka w rogi i nasłynniejszy DJ lezy i kwiczy w bólu ?

Tylko kto ja zechciał.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Aga N
(sandria)
Wiking
Rozumiem że ty jesteś sam w norwegii a rodzina w Polsce i wszystkim to odpowiada tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
sandria napisał:
Rozumiem że ty jesteś sam w norwegii a rodzina w Polsce i wszystkim to odpowiada tak?
cóż
bardzo niewielu jest tu samych
a rodzinom w Polsce odpowiada, że dostają systematycznie pieniądze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Aga N
(sandria)
Wiking
Tylko dla mnie jest ważniejsze żeby rodzina była razem i dzieci wychowywali sie w pełnej rodzinie gdyby dzieci były dorosłe to pewnie wygodniej byłoby mi siedzieć sobie w Polsce i patrzeć jakie sumki mi na konto wpływają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
sandria napisał:
Tylko dla mnie jest ważniejsze żeby rodzina była razem i dzieci wychowywali sie w pełnej rodzinie gdyby dzieci były dorosłe to pewnie wygodniej byłoby mi siedzieć sobie w Polsce i patrzeć jakie sumki mi na konto wpływają.

przyjezdzaj tutaj i nie truj ludziom na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może inaczej
ciesz się, że jeszcze płaci bez problemów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Aga N
(sandria)
Wiking
Płaci bo kocha swoją rodzine i jest odpowiedzialnym facetem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
sandria napisał:

kasa,kasa,kasa,kasa...wyszłaś zamąż za faceta z krwi i kosci czy za jego kase???to jest jakis absurd,wszyscy ,,kawalerowie norwescy,,z Polski tylko o jednym...do cholery jasnej ile wam tej kasy potrzeba abyscie byli szczesliwi i zadowoleni...w dupie z zoną,dziecmii całym małzenstwem,niech siedzi w kraju i czeka jak Penelopa bo mi tu jest przeciez nie potrzebna...ja zarabiam kase....
6 lat czekasz,widzisz w roku ze cztery razy..a co z miłoscią,czułoscią,przytulaniem..zwykłem dotykiem dłoni..wspolnymi spacerami z dziecmi,wyjsciami do kina czy do teatru....co z wami na codzien...zastanów sie....ile mozna poswiecic dla tej kasy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok