Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
*** *** (3292 niezalogowanych)
26 Postów
Aga N
(sandria)
Wiking
Popieram również mam inne wartości nie tylko ta kasa.jest mało warta jak sie nie ma ważniejszych rzeczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
czy jest ktoś młody i normalny
kto by się cztery razy do roku bzykał?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Sebastian20 Sebastian20
(Puszczyk2009)
Wiking
ja jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pewnie nawet nie próbujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
B.K. napisał:

kasa,kasa,kasa,kasa...wyszłaś zamąż za faceta z krwi i kosci czy za jego kase???to jest jakis absurd,wszyscy ,,kawalerowie norwescy,,z Polski tylko o jednym...do cholery jasnej ile wam tej kasy potrzeba abyscie byli szczesliwi i zadowoleni...w dupie z zoną,dziecmii całym małzenstwem,niech siedzi w kraju i czeka jak Penelopa bo mi tu jest przeciez nie potrzebna...ja zarabiam kase....
6 lat czekasz,widzisz w roku ze cztery razy..a co z miłoscią,czułoscią,przytulaniem..zwykłem dotykiem dłoni..wspolnymi spacerami z dziecmi,wyjsciami do kina czy do teatru....co z wami na codzien...zastanów sie....ile mozna poswiecic dla tej kasy...[/quote]

no, a po przyjezdzie tutaj bedzie bosko

kino, teatr,dotyk dłoni, czułosc, etc.......

hahhahahahahaha kolejna romantyczka za 5pln

z jednym sie zgodze: wspólnych spacerów nie bedzie konca
I daje głowe, ze po 2-3 tyg zamiesci ogłoszenie > szukam kolezanek do wspólnych spacerów i plotek....

męska rzecz byc daleko, a kobieca wiernie czekac......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
629 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Moja rada >jesli masz tam wszystko, jest ci dobrze, dzieciom tez, masz blisko rodzine i znajomych, to siedz na dupie i nie kombinuj, bo tu szału nie ma, poza zarabianymi pieniedzmi!
A jak kreci cie siedzenie w domu i gotowanie michy dla swojej armi+dorabianie na CZARNO sprzatając norweskie brudne domy, to nie wahaj sie i dawaj do "raju"
Dzieci ukonczą szkołe, a jakze, ale ich poziom bedzie na poziomie ....zadnym!
Norweskie tłumoki po skonczeniu studiów, mają taka wiedze jak po naszym gimnazjum
Takze sie dobrze zastanów, czy te smieszne wakacje(czyt.yastek) warte sa tego ciemnogrodu.....

Ja gosciłem tu wielu moich znajomych (kilka tyg) i zadne z nich,ŻADNE nie było zachwycone (poza widokami) norwegia i zyciem tutaj!

Tylko kasa tu sie liczy,bo zycia tu nie ma.....

ps: sandria > wspieraj starego i bądz dobrej mysli, bo kiedys wróci (niezle zarobiony) i bedzie gitara, ale w Polsce!
A jak ty sie tu zwalisz, to macie pewne kilkanscie lat, zamiast kilku zeby odłozyc ładny grosz i zyc na odpowiednim pozimie w ojczynie!

A polonorkom powiedz > ha det cioty!

Takie porady do dla tych co planują przyszłość w Polsce. Poza tym marudzenie że poziom edukacji jest marny wydaje mi się co najmniej dziwne. Norweskie "tłumoki" jak ich nazywasz, mają wystarczającą wiedzę żeby znaleźć dobrą pracę nawet po zawodówce, a co ważniejsze mają możliwości. Jaka przyszłość czeka świetnie wykształconą polską młodzież w Polsce? Same "magistry" na kasach stoją.
I nie wyzywaj od ciot, bo tylko dla tego że kiedyś tam wrócisz (albo i nie) nie jesteś lepszy (przy czym nie myślę że homo są gorsi, ale Ty chyba tak ).
Jak Ci tak źle, to nikt Cię nie trzyma przecież
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
sandria napisał:

[...]nie ma zamiaru wracać do Polski (do pracy)po prostu czasem przyjeżdża i tyle go widzę.

Moim zdaniem powinnas sie mocno zastanowic, ale nad swoim zwiazkiem.
Skoro facet nie ma zamiaru wracac do Polski/ do ciebie przed 67 rokiem zycia, to jaki on ci sygnal daje ?! Ja bym sie mocno zastanowila i zabezpieczyla przed ewentualnymi niespodziankami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Aga N
(sandria)
Wiking
On nie chce tu wracać do pracy (może źle to zabrzmiały)ponieważ charował jak wół wracał do domu późno i był zupełnie nie do życia i tyle z niego miałam a weekendy to bardzo szybko mijały niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
629 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
sandria napisał:
On nie chce tu wracać do pracy (może źle to zabrzmiały)ponieważ charował jak wół wracał do domu późno i był zupełnie nie do życia i tyle z niego miałam a weekendy to bardzo szybko mijały niestety

jedno z drugim sie łaczy....i dalej nie masz z niego nic on tam wypoczety bo sie nie narobi,masa wolnego czasu...a ty znowu nic
zastanawiające co robi z tym wolnym czasem i weekendami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok