Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1221 niezalogowanych)
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
Lamikoboy, zwrotem Wy... itp uderzasz również w autora tematu, mnie. A to już nie fer
W kwestii policji że się tak wyrażę to mam same złe doświadczenia i to nie dlatego że komuś kosę sprzedałem albo kiosk obrobiłem...
np. w 2010r. musiałem się sądzić z komendą zabrzańską (po odwołaniu się od wyroku nakazowego i kilku rozprawach wygrałem) powód...
Pan Pies w cywilu chciał wyłudzić ode mnie pieniądze za rzekomą stłuczkę, a jak się nie udało zadzwonił po swoich kolegów z drogówki i tamci za coś co nie miało miejsca wlepili mi 10pkt i 500zł... po ponad roku rozpraw, skończyło się na uniewinnieniu...
A konsekwencje wobec Pana Psa... ? dowiedziałem się że mogę na drodze cywilnej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Co prawda , uzasadnienie prokuratury jest suche i standardowe , niemniej ...
---
Prawda jest jedna i wredna ... Nie było by tam tego zadymiarza , to i by nie było zajścia ...
---
Tu akurat , dostał parę twardych kopów na ryj ... i BARDZO DOBRZE ... !!! a ile zniszczył mienia , zanim został złapany przez kamerę ... i Ćpuna glinę ... trafił swój na swego ...
---
Przypatrz się dokładnie , jak gostek profesjonalnie , zakrywa twarz i brzuch , zanim drugi , nie robi z niego ... dywanu ...
---
Dla dresa to nie pierwszyzna , tak samo jak dla tego typu gliniarzy , śmieszy mnie jedynie tłumaczenie ... że ćpun był wzburzony zaistniałą sytuacją ...
---
W taki sposób właśnie , niedawno jedna z Matek , zasztyletowała swojego małego synka i obcą dziewczynką ... 50 ran kłótych na ciele malca ... powoli i spokojnie ... identycznie jak samo jak w końcowej fazie gliniarz .
On też już na spokojnie kończył swoje dzieło , adrenalina powoli przestała oddziaływać .
---
Ech ... chciał wrażeń to dostał odpowiednią porcję i tyle .
[/color]

kurwa mać!, masz dowody, ze zniszczył jakiekolwiek mienie , czy tylko gówno w gębie, którym lubisz obsmarowywać ludzi, na takiej samej zasadzie idąc twoim tokiem rozumowania, mogę stwierdzić , że należy ci się solidny wpierdol i nie tylko , za te wszystkie dzieci które wykorzystałeś pedofilu pasuje ci ,masz dowody to je przedstaw, jak nie zamknij japę, gdzie u niego widzisz dres ? Nastradamus sie znalazł co prawy całego świata odkrywa, zabastuj koles, bo to nei jest śmieszne, ale żałosne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
gabriel napisał:

Co prawda , uzasadnienie prokuratury jest suche i standardowe , niemniej ...
---
Prawda jest jedna i wredna ... Nie było by tam tego zadymiarza , to i by nie było zajścia ...
---
Tu akurat , dostał parę twardych kopów na ryj ... i BARDZO DOBRZE ... !!! a ile zniszczył mienia , zanim został złapany przez kamerę ... i Ćpuna glinę ... trafił swój na swego ...
---
Przypatrz się dokładnie , jak gostek profesjonalnie , zakrywa twarz i brzuch , zanim drugi , nie robi z niego ... dywanu ...
---
Dla dresa to nie pierwszyzna , tak samo jak dla tego typu gliniarzy , śmieszy mnie jedynie tłumaczenie ... że ćpun był wzburzony zaistniałą sytuacją ...
---
(...)
---
Ech ... chciał wrażeń to dostał odpowiednią porcję i tyle .

Gabrielu, na internecie znajdziesz tysiące takich "zadymiarzy" niektórzy szli całymi rodzinami innym pomagano przejść trasę bo tak się złożyło że w młodości "dymili" walcząc z Niemcami a potem z Sowietami...

Cóż, policja bardzo by chciała aby ów "zadymiarz" okazał się niszczycielem mienia... ale mimo wysiłków nic na niego nie znaleźli.

Argument o profesjonalnym zakrywaniu twarzy i brzucha jest co najmniej poniżej Twoich możliwości... Każdy kto kiedykolwiek "zbierał buty" wie że nie potrzeba specjalnych szkoleń by zakryć twarz i skulić się do pozycji "embrionalnej"
Poza tym, jeżeli już mówimy o "wyszkolonych kibolach" to żaden z nich takich butów by nie zebrał bo zdążyłby uciec... takie to szkolenie: jak goni cie cała psiarnia uciekaj jak stoi za tobą trzystu chłopa to "kupą panowie"
Zwykły koleś, zobaczył że coś się dzieje i zamiast brać nogi za pas to myślał że jak stanie przy ścianie to psy pogonią za zdobyczą... jakże się pomylił.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lamikoboy napisał:...kurwa mać!, masz dowody, ze zniszczył jakiekolwiek mienie , czy tylko gówno w gębie, którym lubisz obsmarowywać ludzi, na takiej samej zasadzie idąc twoim tokiem rozumowania, mogę stwierdzić , że należy ci się solidny wpierdol i nie tylko , za te wszystkie dzieci które wykorzystałeś pedofilu pasuje ci ,masz dowody to je przedstaw, jak nie zamknij japę, gdzie u niego widzisz dres ? Nastradamus sie znalazł co prawy całego świata odkrywa, zabastuj koles, bo to nei jest śmieszne, ale żałosne
TAK Mam Niezbity dowód ... właśnie ten filmik ... obejrzyj sobie całą sekwencję powoli w tej 18 minutowej .
---
Co prawda nie widać tam jak niszczy ... tylko jak wprawnie ucieka ... resztę opisałem wyżej...!
---
Widzę iże nie jesteś sam bez winy ... / uderz w stół / ... skoro zaczynasz SAM... grozić jak zwykły dres .
---
Mieszkam niedaleko Stadionu i widziałem co "grzeczne i niewinne pociechy " , potrafią zrobić z niewinnym ogrodzeniem i autami na ulicy ...
---
A przepraszam bardzo , akurat to ogrodzenie i tamte auta , stały na drodze przemarszu ... .
---
Śmieszny jesteś ... !!!
---
W dzisiejszych czasach ... już nie sam dres na dupie , świadczy o zadymiarzu , tylko jego osobiste zachowanie ...
---
Tak ... jak dla ciebie mogę być tym pedofilem ... tak samo jak jestem dynksiarzem , ponieważ lubię kolor fioletowy ...
---
Masz niezbity dowód na Moje niewinne słabostki ... ?!!!
---
Masz nagrany filmik z Moją osobą i dwuznacznymi pozami ... !?? .
---
Pokaż ... upublicznij ... tak jak powyżej upubliczniono ...

---
... CZEKAM... !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
Gabriel....
Najgorsze nie jest to że sytuacja o której mówimy, ( została nagrana, a w 10min. tego filmu prawie że klatka po klatce pokazana), w ogóle zaistniała... najgorsze jest to że Ty, ludzie Tobie podobni twierdzicie że się chłopakowi należało...
Oglądałem to wielokrotnie:
1. Spokojni ludzie chcący dołączyć do reszty marszu idą sobie ulicą
2. Ruszają na nich "psie bojówki"
3. Wszyscy zaczynają uciekać
4. Poszkodowany (mający przeświadczenie że nic nie zrobił) usuwa się w kierunku ściany.
5. Szkolony pies dopada najłatwiejszą zdobycz
6. BUT BUT BUT
7....................mija rok
8. Prokuratura mówi że nic się nie stało...

Jak możesz tego nie rozumieć? Moja sześcioletnia córka by zrozumiała, a Ty nie potrafisz...?

Link do całego filmu: (rzeczone zajście od 10ej minuty)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
AdamAleksanderNowak napisał:1. Spokojni ludzie chcący dołączyć do reszty marszu idą sobie ulicą
CI SAMI SPOKOJNI LUDZIE , chwilę potem ...ZACZYNAJĄ ... RZUCAĆ ... BUTELKAMI ... , fakt sprowokowani ... a jednak rzucają !!! na oślep ... gdzie popadnie ...
---
To też jest na tym filmiku ujęte , sam operator kamery potwierdza to Własnymi słowami ...
---
To twoja bystra Córeczka , też biegle rozumie ...!! ?
---
Współczuję Dziecku ...
---
Jak na samym początku już napisałem ...
---
NIE POPIERAM ŻADNEJ TAJNIACKIEJ POLICJI ...
---
Ponieważ jedni są warci drugich ...
---
A to , że są prowodyrzy , to już jest inna bajka ...
Niemniej , samo z siebie NIC się nie bierze ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
Gabriel, ja cały czas wałkuję tą jedną sytuację, nie nawiązuję do niemieckich bojówek, nie nawiązuję do anarchistycznej antify... itd.
W temacie głównym jest poruszona kwestia policjanta który kopie w obywatela RP. Koniec kropa.
A dziecku mojemu też szczerze współczuję że w społeczeństwie które go otacza i w którym dorasta funkcjonuje policja z którą trzeba się sądzić i która dla wyżycia się kopie pierwszego lepszego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gdzie drwa rąbią tam wióry lecą
już raz to jebane państwo upadło w XVIII wieku przez rozbestwioną kołtunerię hulającą po zajazdach, rokoszach i innych tego typu imprezach
bez wojska, gospodarki i sprawnej administracji
w tej chwili lepiej się po zmroku nie wypuszczać na ulice polskich miast bez odpowiedniej siły
dzicz demoluje wszystko, vide ostatnio dworzec w Katowicach, czy pociągi kibiców
policja bezradna w sumie przez nagonki
najpierw za solidaruchów uwalniali każdego kto krzyczał bo bojownik
później była akcja jak policjant zabił pałką wsiarza który wracał z imprezy i darł mordę na przejściu
później heca z niewinnie niby zabitym co uciekał samochodem przed policją
ten skundlony naród nie rozumie roli państwa i policjanta w społeczeństwie
żebyśta zobaczyli jak działa policja we wzorcu demokracji USA
idź z kur wielu jeden z drugim i świętuj Odchody Odzyskania Niepodległości
temu narodowi rzeczywiście się niepodległe państwo należy jak świni kamizelka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Purii_id napisał:
Święto Niepodległości powoduje tyle agresji w ludziach
AdamAleksanderNowak napisał:
Zapewne niektórzy z Was widzieli filmik jak w trakcie obchodów 11Listopada w zeszłym roku pan pies kopie jakiegoś faceta w głowę...
ja nie widzialem agresii w kazdym tamtego wieczoru... widzialem jakis 20 ludkow w kominiarkach i reszte tysiecy ktore mialy mowiac krotko wyjebane na tych debili.... czym sie tak excytujecie?? banda frajerow w kominiarkach??? nie zdziwlbym sie gdyby to same BORowiki probowaly rozkrecic jakas impreze zeby zajac czyms TV.... ale sie nie udalo... wiec szli po bandzie.... i dalej nic.... w mediach kilka dni pozniej bylo cicho.... hmmmm...

i nie - nie chce popelnic samobojstwa jestem zdrowy i szczesliwy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
DEMOKRACJA: ustrój polityczny w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma prawo sprawować władzę nad jednym fachowcem z profesorskim tytułem... smutne ale prawdziwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok