maniek32 napisał:
Izzy napisał:
maniek32 napisał:
Izzy napisał:
maniek32 napisał:
beauty napisał:
maniek32 napisał:
ja sie przez kilka dni sporo nauczyłem czytając jej posty
np. kto to jest biedronkowiec pospolity, komuch, motłoch..
No widzisz, wyjechales do Norwegii
i chyba nie wiedziales dlaczego?
Powoli zrozumiesz moze?

I nadal bez sensu i nie na temat
twoje również uwagi są bez sensu hehe
lepiej zajmij się depilacją i lustereczkiem
dorzucę ci gratis markę dobrego kremu Clerena nawet jest teraz seria dla panów 
Może sama zrób porządek ze sobą, może wtedy wstawisz swoją fotkę, następny pasztet który nie ma odwagi wstawić swojego zdjęcia no ale cóż na pewno masz powód
Ps. pisze się clarena złotko.
tak tak literówka się wkradła
No widzisz od razu wiedziałeś o co chodzi lalusiu napisz tu do jakiegoś faceta buraku w sumie ty nawet pisać nie musisz wystarczy na ciebie spojrzeć i widać żeś ciota,i dupą zarabiasz w nor
ps moje zdjęcia tu były wywłoko ale usunęłam przez takich gachów jak ty
He he nie wiesz co napisać ,zaczynasz atakować oraz oceniać po wyglądzie, mnie nie rusza Twoje płytkie, z resztą jak Ty sama pisanie.
Co do zarobkowania na pewno sama dupsko wypinasz najpierw w PL żeby nazbierać na bilet, teraz tu żeby jakoś przeżyć .....
No i stary walnoles w stol i przyslowiowe nozyce sie odezwaly

Do tych forumowych debilek IZZY & Beauty zaraz dolaczy kilku forumowych blaznow np. brzydal, Jasta102 (stary pederasta) i Marianek73 kierowca jakiegos autobusu czy innej ciezarowki(smierdzacy spocony szofer) Bleeeeee

Moglbym wymienic jeszcze kilku, ale mi sie nie chce bo sami sie ujawnia po moim poscie

Pierdolone polaczki z norlandii!!!
Marianek Ty stary rowerze napisales ostatnio posta ze potrzebujesz pomocy bo jakas laska sie do Ciebie usmiechnela

Chyba kurwa sam w to nie wierzysz i masz za goraco w tej szoferce bo jakies zwidy i fatamorgany Ci sie robia.
Szczerze watpie zeby jakas chciala spojrzec na oblesnego spoconego i smierdzacego szofera-Ty sobie za duzo nie dodawaj i nie rob z siebie PLAYBOYA!!!