Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
62 Posty

(duska)
Początkujący
Izzy napisał:

Super jeśli to właśnie ty jesteś matką Teresą to ja mam 10 -u takich słabszych i nie zorientowanych podaj adres,zaczepią się chłopaki u Ciebie

a po drugie poczytaj sama siebie czyż nie o to chodzi by zmusić kogoś do tego aby się jak najwięcej zorientował co i jak się z czym je by uniknąć rozczarowania wielokrotnie tracąc ostatni grosz ,który pożyczyli w prowidencie

Kiedys mialam kolege, ktorego w wojsku uswiadamiali koledzy jak to naprawde wyglada zycie. Byli tak bardzo skuteczni w swojej misji nauczania, ze chlopak sie zastrzelil.
Najlepsze bylo, to ze najwiecej go uswiadamiali koledzy z tej samej miejscowosci. Szkoda tylko, ze pozniej nie mieli na tyle odwagi by przyjsc na pogrzeb. Popatrzec w oczy rodzinie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
optimus reaktywacja napisał:
duska napisał:

Slabszy, to trzeba go wysmiac, wyszydzic? To jest wasza pomoc?
Gratuluje w takim razie.

Ewolucja

Ewolucja powiadasz, a moze powrot do czasow rzymskich. Eliminacja slabszych?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
duska napisał:
optimus reaktywacja napisał:
duska napisał:

Gratuluje w takim razie.

Ewolucja

Ewolucja powiadasz, a moze powrot do czasow rzymskich. Eliminacja slabszych?

Ewoucja - eliminacja slabszych - dobor naturalny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
duska napisał:
Izzy napisał:

Super jeśli to właśnie ty jesteś matką Teresą to ja mam 10 -u takich słabszych i nie zorientowanych podaj adres,zaczepią się chłopaki u Ciebie

a po drugie poczytaj sama siebie czyż nie o to chodzi by zmusić kogoś do tego aby się jak najwięcej zorientował co i jak się z czym je by uniknąć rozczarowania wielokrotnie tracąc ostatni grosz ,który pożyczyli w prowidencie

Kiedys mialam kolege, ktorego w wojsku uswiadamiali koledzy jak to naprawde wyglada zycie. Byli tak bardzo skuteczni w swojej misji nauczania, ze chlopak sie zastrzelil.
Najlepsze bylo, to ze najwiecej go uswiadamiali koledzy z tej samej miejscowosci. Szkoda tylko, ze pozniej nie mieli na tyle odwagi by przyjsc na pogrzeb. Popatrzec w oczy rodzinie.

jesteś pewien że to oni mu coś nagadali nie sądzę coś musiało byc z nim nie tak w sumie to nie wiem co ci powiedzieć .....na pewno był słaby psychicznie ...wszyscy musimy sie martwić sami o siebie a nie by ktoś robił coś za nas najgorzej jak matka z ojcem wychucha takiego i mamy gotowy materiał na samobójcę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wujek dobrarada napisał:

Nie, to najlepsze satyryczne forum jakie widziałem .....

nareszcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
jasta102 napisał:
Wujek dobrarada napisał:

nareszcie

z dużym sarkazmem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Izzy napisał:
jasta102 napisał:
Wujek dobrarada napisał:

nareszcie

z dużym sarkazmem

niestety widownia jeszcze w całości nie dorosła do odbioru na tych falach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
duska napisał:
Wlasnie tak tu jest, nie znasz czlowieka, ale od razu wiesz, ze jest glupi i z niczym sobie nie poradzi. Na starcie traktowac wszystkich nowych jak debili, niech wiedza, ze to nie raj?
NIech sie przyzwyczaja, ze zamiat pomocy dostana kopa w doope.
Czy czasem czytacie samii siebie, czy to tylko ten ciagly jad sie wam juz tak saczy chronicznie? I klikacie co tylko do glowy przyjdzie?
Gratuluje w takim razie.

Duśka a ty ilu osobą pomogłaś???,z mojego doświadczenia pomoc w Norge nie popłaca jak ktoś jest patałachem to zawsze nim będzie,możesz powiedzieć że się zmeni no ok bedzesz ciągała gacha za sobą załatwisz mu mieszknie pracę a za miesąc go wyleją bo do niczego się nie nadaje i tak przez 10 razy poczym stracisz cierpliwość i powesz dość to zgadnij co usłyszysz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
sabuniek napisał:
reasumując, głupich nie szkoda.[/quote]

przedłużając twoją myśl....a nie wszyscyśmy głupcami aby?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(duska)
Początkujący
Przemko, nie chodzi o pomaganie na sile, ale o to , ze jesli chcesz kogos uswiadomic, ze zycie to nie bajka, to nie trzeba go od razu spuszczac po brzytwie.

Jak wyglada pomoc i co mozna dostac w zamian wiem doskonale, ale to moje doswiadczenia z innego panstwa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok