Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19004 niezalogowanych)
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
aktivebat.no napisał:
no dobrze , to napisz w jakim celu taka fotka?

bylbys szczesliwy jakby ta twoja myszka dala taka fote?

a w takim celu ,żeby taki np.aktivebat.no zadawał głupkowate pytania .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jak latwo jest oceniac innych......,/a moze by tak kazdy sam siebie krytycznie ocenil?

bez komentarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(aktivebat.no)
Wiking
img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/t 0 Minuty temu Oklaski: 0
ja tylko wyrazilem swoja opinie na temat zdjecia.... pani na tym zdjeciu nie znam i nic nie moge o niej powiedziec.... moim skromnym zdaniem wcale nie trzeba dawac rozbieranych zdjec by osiagnac swoj cel, powiem wiecej takie zdjecia jeszcze bardzej prowokuja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(aktivebat.no)
Wiking
a tak na marginesie, tez mam corke o imieniu nicole i ma 9lat ),
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Mariusz '
(marco22)
Wiking
aktivebat.no napisał:
ja tylko wyrazilem swoja opinie na temat zdjecia.... pani na tym zdjeciu nie znam i nic nie moge o niej powiedziec.... moim skromnym zdaniem wcale nie trzeba dawac rozbieranych zdjec by osiagnac swoj cel, powiem wiecej takie zdjecia jeszcze bardzej prowokuja.

idz sie lepiej pobawic z coreczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(annaø)
Wiking
aktivebat.no napisał:

jakbym sie uparla to Twoje zdjecie aktivebat.no tez jest prowokujace,jestes na pol-nagi i plywasz po warszawsku jajkami po piasku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
aktivebat.no napisał:
[quote]img7.staticmn.pl/components/com_fireboard/t 0 Minuty temu Oklaski: 0
ja tylko wyrazilem swoja opinie na temat zdjecia.... pani na tym zdjeciu nie znam i nic nie moge o niej powiedziec.... moim skromnym zdaniem wcale nie trzeba dawac rozbieranych zdjec by osiagnac swoj cel, powiem wiecej takie zdjecia[b] jeszcze bardzej prowokuja.[/[/b]quote]

nawet nie wiesz jak ty mnie prowokujesz
ale w końcu sie doigrasz ........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Hilton napisał:
retier1 napisał:
A to niby czemu Hilton? Całe życie kogoś lub coś oceniamy. Choćby z tak prozaicznej przyczyny jak lepsze życie. Czy ty tego nie robisz?

Mow za siebie retier. Ja nie oceniam po wygladzie i tym jak ktos sie wyslawia tego czy jest dobrym rodzicem.
Nie oceniam ludzi, jedyne co czasem oceniam, to ich wypowiedzi na forum, ale nie uzurpuje sobie prawa do oceniana czy sa dobrymi:
-rodzicami
-katolikami
-ateistami
-pracownikami
-przyjaciolmi (czyimis)
-sasiadami itp

Po wypowiedziach latwo mozna stwierdzic, czy ktos jest oczytany, czy ma zainteresowania, czy lubi czytac ksiazki, itp. Jezeli nie jest, to ok, najwyzej nie ma o czym z takimi osobami dyskutowac, ale czy to daje prawo do stwierdzenia, ze chca zla dla wlasnego dziecka?

Poza tym, retier, istnieje zasadnicza roznica w ocenianiu KOGOS a CZEGOS. Czlowiek to nie jest rzecz. Uwazasz, ze ocenianie pani Rybki jako matki jest tym samym co ocenianie, ze mam brzydko pomalowane sciany w pokoju?
Daj sobie na wstrzymanie.

Masz racje w jednym.........najlepiej dać sobie siana,co do reszty........to tylko rozbawiłaś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
aktivebat.no napisał:
[quote]a tak na marginesie, tez mam corke o imieniu nicole i ma 9lat ),[/quote

Prosze daj juz spokoj z moimi zdjeciami, jak wygladam....
Dodam prywatnie- jako 46l. zona,matka 4 dzieci i babcia trojga wnuczat.
Jesli moje dzieci sa dumne z mojego wygladu,to tym bede sie delektowac, a
jak zaczna sie wstydzic i mowic mi o tym, wtedy zaczne sie martwic.
Jesli twierdzisz,ze sa w jakis sposob kuszace zdjecia,to to jest Twoje zdanie.
Ponadto,pomysl co czuja inne tu dziewczyny,kobiety i te bardziej rozneglizowane- jak tak piszesz.
Jednym sie podobam innym nie i ok,staram sie szanowac kazdego zdanie i dalej pozostaje soba.
Czlowieka nie mozna oceniac po wygladzie,jak w tej spr. i tym tu temacie.
Byc ladnym atrakcyjnym-zle ,nie dba o dziecko,byc starym brzydkim tez- zle,bo to pewnie chleje i tez nie dba o dzieci.
Gdyby to bylo glownym powodem do zabierania rodzinom dzieci....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(aktivebat.no)
Wiking
ja tylko ocenilem zdjecie,mam nadzieje ,ze nikogo nie urazilem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok